På denne side kan du altid danne dig et overblik over hvor og hvornår du kan se samtlige 51 EM-kampe. Dette er nemlig den komplette EM 2024 TV-guide til sommerens EM-slutrunde, så du ved præcis hvornår du skal sidde klar foran fjernsynet, på DR TV eller på TV2 Play, hvis du vil se med i slutrundes kampe.

Læs med nedenfor for at finde ud af, hvor du kan se EM-kampene – og ikke mindst hvor og hvornår du kan se det danske landshold i aktion. Husk også, at hvis du vil spille på kampene mens du ser dem, så kan du få masser af inspiration i vores guide til odds på EM.

Expekt Odds på EM 2024

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

EM TV-guide

Indlæser…

TV-programmet opdateres løbende efterhånden som Danmarks Radios og TV2’s sendeplaner for EM 2024 offentliggøres.

Hvem viser kampene?

Danmarks Radio (DR) og TV2 deles om TV-rettighederne til EM 2024, hvilket betyder, at du ikke behøver den helt store sportspakke for at se med, når der dystes om at blive Europas bedste fodboldnation. Som det fremgår af ovenstående TV-guide, sendes omtrent halvdelen af kampene på DR1 og den anden halvdel sendes på TV2. Dermed kan du også, som dansk statsborger, der betaler licens via skatten, se halvdelen af alle EM-kampe i 2024 uden at skulle have penge op ad lommen.

Begge TV-stationer har en streamingtjeneste, hvor de også viser de kampe, de har rettigheder til. Det vil sige, at alle de kampe, der sendes på DR1 også kan streames på DR TV, og at alle de kampe, der vises på TV2 også kan streames på TV2 Play.

Danmarks EM-kampe i TV

Som det fremgår af ovenstående TV-guide, skal det danske landshold spille i alt tre kampe i de første tre runder af EM 2024; altså én kamp om ugen. I nedenstående tabel har vi tydeliggjort hvor hver kamp sendes og streames:

DatoTidspunktKampKanalStream
16. juni 202418:00Slovenien vs. DanmarkDR1DR TV
20. juni 202418:00Danmark vs. EnglandTV2TV2 Play
25. juni 202421:00Danmark vs. SerbienAfventerAfventer
Danmarks kampe i TV ved EM 2024