Odds på underholdning

De fleste forbinder odds og betting med sport, men det er en fejlslutning af dimensioner. Man kan nemlig oddse på stort set alt mellem himmel og jord i disse tider, hvilket især gælder TV-begivenheder. Dette kan både være underholdningsprogrammer som Vild med dans og X-Factor, politiske valg som folketingsvalg, kommunalvalg eller amerikansk præsident valg eller årlige begivenheder som for eksempel dronningens nytårstale. Bookmakerne er bliver stadig mere og mere kreative, og man kan derfor ofte finde en lang række sjove spil, når man oddser online.

 

NordicBet Odds på de største TV-begivenheder

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan oddser man på TV-begivenheder

Hver eneste fredag tænder tusindvis af danskere for deres TV for at følge med i underholdningsprogrammer som Vild med dans, X-Factor og meget andet. Det er TV-programmer, der i høj grad forener danskerne, da folk fra hele landet følger med i dem. Hver uge bliver deltagerne og programmerne diskuteret i forelæsningssale, kontorer, skoler og på gaden. Bookmakerne har naturligvis også opdaget den enorme interesse, og de giver derfor det spillelystne folk muligheden for at oddse på konkurrencerne.

Ønsker man at oddse på underholdningsprogrammer, kan man gøre det hos sin lokale Danske Spil-forhandler. Dette er dog besværligt, da man skal ud af døren, hver eneste gang man vil oddse. Samtidig er spiludbudet her mindre imens, man også risikerer at få dårligere odds.

For at modvirke disse problemer, bør man oprette en konto hos en online bookmaker. Her starter man ud med en stor velkomstbonus baseret på ens første indskud. Dermed er man sikret en bedre startkapital end, hvis man oddser hos en forhandler for sine egne penge. Derudover kan man sammenligne odds hos flere forskellige bookmakere, hvilket sikrer, at man altid kan få det højeste odds. Sidst men ikke mindst er udbuddet som regel større på internettet, da man her kan vælge mellem odds på flere forskellige bookmakere. Dette er dog kun, hvis man har flere bookmakerkonti i sin portfolie, hvilket bestemt er en fordel.

Er man nybegynder indenfor odds, anbefaler vi dog, at man starter ud med en enkelt bookmaker. Denne bør være NordicBet, da det er en bookmaker med fuld fokus på Norden og altså Danmark. Det er altså en spiludbyder med fingeren på pulsen, og derfor finder man her en masse sjove og attraktive spil, der ikke er tilgængelige andre steder. Hos NordicBet kan man derudover få op til 1.000 kroner i velkomstbonus, da bookmakeren fordobler ens første indskud.

 

NordicBet Få 500 kr. i velkomstbonus her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Derfor skal man oddse på underholdningsprogrammer

Ligesom der findes fodbold- eller håndboldeksperter, findes der også Vild med dans-eksperter. Hvis man følger tæt med i noget, og har en stor viden om det, bør man overveje at oddse på det. I så fald kan man nemlig udvikle en edge i forhold til bookmakerne, hvilket kan være yderst lukrativt. Det kræver naturligvis hårdt arbejde at opnå en sådan edge, og den kommer altså ikke af sig selv.  Men har man en stor viden om for eksempel Vild med dans, og kan man spotte de senere vindere, bør man oddse på det. Det gælder om at udnytte sin talent og viden til at tjene penge, og det kan man altså også på underholdning.

Samtidig giver det naturligvis aftenen et ekstra skud spænding og hygge, hvis man for eksempel oddser på Vild med dans. Det er vigtigt at bemærke, at man ikke behøver spille en formue for at opnå denne spænding. At oddse på underholdningsprogrammer er for alle, både de erfarne spillehajer samt hyggespillerne. Man styrer således helt selv, hvorvidt man vil spille 1.000 kroner eller 20 kroner.

Er man hyggespiller, er det også sjovt at konkurrere i, hvem der kan tjene flest penge på for eksempel Vild med dans. Indsætter hver person for eksempel 200 kroner inden det første show, kan man konkurrere indtil finalen. Dermed kan man både vinde penge samt håneretten overfor venner eller familie.

 

Odds på reality-TV

Der er også bookmakere, der udbyder spil på reality programmer. Tidligere har man for eksempel kunnet spille på Fangerne på Fortet og Big Brother. Det er også muligt at finde Den Store Bagedyst Odds. Det er dog ofte et krav, at programmet skal være live før, man kan oddse på det. Er programmet ikke live, risikerer bookmakeren, at en gruppe spillere får nys om vinderen, hvilket selvfølgelig er unfair.

Derfor ser man også sjældent bookmakerne udbyde spil på for eksempel Paradise Hotel eller andre realityprogrammer. Til gengæld kan man ofte godt oddse på et program, hvor finalen er live. Dette giver nemlig spillerne og bookmakeren lige vilkår.

 

Odds på politik

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at oddse på politik. Hos bookmakerne kan man oddse på både dansk og udenlandsk politik. Dette kan for eksempel være på folketingsvalg, kommunalvalg, EU-afstemninger eller valg i USA. Er man ekspert i politik og kan forudsige, hvordan valg ender, kan det godt betale sig at oddse på det.

Hvis du vil oddse på politik, kan du for eksempel finde odds på det britiske valg. Derudover er der selvfølgelig også odds på Folketingsvalget. 2020’s største begivenhed er naturligvis odds på det amerikanske valg, hvilket blandt andet kan gøres hos betfair.

Det er dog ikke så nemt, som det lige lyder at vinde på politiske valg. For eksempel kom det bag på næsten alle, at Donald Trump blev amerikansk præsident. Storbritanniens exit fra EU var også en stor overraskelse, som spillerne bestemt ikke havde forudset.

Mange der oddser på politik har for vane at følge meningsmålingerne slavisk. Ser det for eksempel godt ud for en kandidat, oddser man på ham eller hende, imens man afskriver de andre. Der er dog meget, der tyder på, at meningsmålinger ikke er stabile. For eksempel kunne meningsmålingerne ikke forudsige Trumps succes, imens de heller ikke har kunnet forudsige mange af Dansk Folkepartis gode valg.

Grunden til dette er formentlig, at mange vælgere ikke vil indrømme, at de stemmer på en upopulær kandidat, når de bliver spurgt. Derfor siger de “ved ikke”, når de bliver adspurgt til meningsmålingerne, hvilket skaber disse store overraskelser.

 

Odds på TV-serier

I takt med at TV-serier er blevet mere og mere populære, kan man også oddse på de allerstørste. For eksempel udbyder en bookmaker som NordicBet ofte spil på DRs store dramaer som for eksempel Drabet. Her kan man spille på, hvem morderen er samt en række andre specialspil.  Man kan også oddse på den populære HBO-serie Game of Thrones. Her er udvalget af spil endnu større, og man kan for eksempel spille på, hvilke personer der dør, hvor mange de dræber, hvem der ender med at sidde på jerntronen og mange, mange andre ting.

At oddse på TV-serier gør det ofte endnu sjovere og mere spændende at se dem. Disse spil betyder, at man i sit stille sind sidder og håber på at visse ting sker. Samtidig giver de anledning til at analysere selv de mindste ting, hvis man vil øge sin chance for succes. Sidst men ikke mindst kan man undskylde sin bing-watching af serier med, at man researcher eller følger med i sin investering.

 

Odds på prisuddelinger

Noget andet, der er sjovt at oddse er prisuddelinger. Her spiller man, som navnet antyder, på, hvem der vinder diverse priser. Hos de danske bookmakers kan man både finde odds på de helt store som Golden Globe, BAFTA eller Oscars, men også på hjemlige prisuddelinger som ZULU Awards og Danish Music Awards.

Det er selvfølgelig også muligt at oddse på prisuddelinger indenfor sportens verden. I Danmark er den største pris Årets Sportsnavn, og hvert år finder du hos Danske Spil høje odds på Årets Sportsnavn.  Prisen gives til det danske sportsnavn, der har lavet den største præstation i det forgangne år.

Når du spiller på prisuddelinger, så gælder samme regler som ved de øvrige kategorier her. Man kan spille på vinderne, og nogle gange head-to-head på enkelte kategorier.

 

Dette skal du være opmærksom på

Der er mange gode grunde til at oddse på underholdningsprogrammer, TV-serier, politik og reality-TV hos bookmakerne. Man skal dog huske på, at der ofte er relativt lave limits på denne type specialspil. Man kan altså ikke regne med at kunne spille for mange tusinde kroner på vinderen af Vild med dans eller, hvor mange Arya dræber i den næste sæson af Game of Thrones. I stedet skal man se denne type odds for hvad de er, nemlig underholdning. Det er spil, der skaber lidt ekstra lir, når man følger med i et eller andet, og det kan derfor ikke sammenlignes med en Champions League-kamp i fodbold.

Dette skal dog ikke holde en fra at oddse på disse begivenheder. Det er nemlig yderst underholdende og kan gøre oplevelsen, når man ser programmet endnu bedre, hvis man vinder.

 

NordicBet Få velkomstbonus og odds lige her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+