Torsdag den 17 oktober er det igen blevet tid til, at finde vinderne af forskellige priser, som f.eks. årets album eller årets sangskriver, ved Danish Music Awards 2019. Danske Spil har odds på Danish Music Awards priserne, så du kan tjene penge på fredagens show. Du kan blandt andet oddse på årets danske gruppe, årets danske livenavn, årets popnavn og mange flere.

Bookmaker is inactive

Danske Spils Danish Music Awards odds 2019

Forneden finder du alle Danske Spils odds på Danish Music Awards 2019 samt selvfølgelig DMA spilforslag.

Kodaprisen – Årets danske sangskriver

Indlæser…

Til Kodaprisen, som er årets danske sangskriver er konkurrencen, helt åben mellem de fem nominerede. The Minds of 99 er lille favorit og kort efter følger Søren Huss. De øvrige nominerede er Hans Philip, MØ og Molo, men her på redaktionen tror vi på Søren Huss. Han er tidligere vinder af en pris ved Danish Music Awards i 2011, hvor han vandt prisen for årets album. Huss er nok mest kendt for sin tid i bandet Saybia, samt den tragedie der ramte hans familie da konen omkom i en trafikulykke. Han lyrik rammer utroligt mange i hjertet, og vi tror han igen ender som vinder af en pris i DMA, denne gang som årets sangskriver.

Årets danske album

Indlæser…

Siden 2012 har bandet The Minds of 99 begejstret, de mange danske fans rundt omkring i hele Danmark. De er da også storfavoritter til, at vinde årets danske album ved DMA 2019. De øvrige nominerede er ikke levnet mange chancer for, at løbe afsted med prisen. Men Sivas og Peter Sommer har dog en lille chance for, at overraske selvom det bliver svært mod de ultra populære københavnske drenge fra The Minds of 99. Selvom bandet har vundet masser af priser siden 2015, så har de rent faktisk kun formået at vinde en gang ved DMA. Det var i 2016, hvor de vandt prisen for årets danske rockudgivelse. Deres album Solkongen er vidt og bredt anerkendt, som et af de bedste albums i mange år. Derfor tror vi også på, at de vinder den prestigefyldte pris for årets danske album.

Årets danske gruppe

Indlæser…

Præcis som de er favoritter til, at vinde årets album er de også den klare favorit til, at vinde årets danske gruppe. Den eneste egentlige konkurrent blandt de øvrige nominerede er Benal, men heller ikke her burde der være nogen tvivl om udfaldet. Barndomsvennerne fra København vinder også denne pris.

Årets danske solist

Indlæser…

Selvom han ikke er favoritten til, at vinde årets danske solist. Så er KESI intet mindre end en stjerne på den danske musikscene, hvor han i de sidste to år har spyttet hele seks hits ud. Fire af disse er endda strøget helt til tops på hitlisten, og der hersker ingen tvivl om at KESI kan ende som vinder af denne kategori. De øvrige nominerede i denne meget lige kategori er Gilli, Peter Sommer, MØ og Tina Dickow.

Årets danske livenavn

Selvom de ikke er favoritten i denne kategori, så tror vi alligevel på at de folkekære popsangere Nik & Jay kan vinde prisen for årets danske livenavn. Den store favorit er som i de forrige kategorier The Minds of 99, men til denne kategori tror vi altså på overraskelsen. Nik & Jay har efterhånden været på den danske popscene i snart 20 år, og der er intet tegn på de er ved at være færdige, tværtimod!

Odds på Nik & Jay som vinder hos Danske Spil

Årets danske popnavn

Nogle af de nominerede i årets danske popnavn, er velkendte navne som Nik & Jay, Lukas Graham, Rasmus Seebach og Scarlet Plesaure. Den sidste nominerede er Phlake, der rangerer som den tredjestørste favorit. Selvom Lukas Graham og Rasmus Seebach de seneste år, har givet de mange danske lyttere en masse fantastiske popsange. Så er det alligevel Nik & Jay, vi regner med hjemtager prisen. De er de store favoritter, og det er ikke uden grund da de år efter år, smider det ene store pophit ud efter det andet!

Odds på Nik & Jay som vinder hos Danske Spil

Årets danske radiohit

Den purunge Hugo Helmig er blevet gjort til smal favorit i kategorien om, at vinde årets danske radiohit. Han er søn af ingen ringere end Thomas Helmig, som den gængse dansker kender alt til efter hans mange hits gennem årene. De øvrige nominerede er Mads Langer, Lukas Graham, Nicklas Sahl og Alphabeat, men hittet “Wild” var en rigtig ørehænger. Vi tror derfor på, at unge Helmig vinder priser for årets danske radiohit.

Odds på “Wild” som vinder hos Danske Spil

Årets danske streaminghit

Til årets danske streaminghit vælger vi, at satse på det sentimentale valg i Lukas Grahams “Love Someone”. Det er en smuk sang, og ligeledes en fantastisk video der fortæller historierne fra forskellige mennesker omkring deres kærlighed. Lukas Graham åbner selv op, hvor man ser adskillige scener af ham, men hans lille barn. Omend et langskud, synes vi den er et skud værd. Den store favorit er “Sydpå” fra Bro, imens “Strapped” og “Vai Amor” følger kort efter.

Odds på “Love Someone” som vinder hos Danske Spil

Årets danske urbannavn

Som i kategorien for årets danske solist, er Gilli i skarp konkurrence med KESI om at vinde årets danske urbannavn. Ved denne kategori, tror vi dog på at Gilli går hele vejen og vinder sin anden DMA i karrieren. Undergrundsrapperen vandt tilbage i 2017, prisen for årets danske udgivelse og det ligner Gilli på torsdag kan vinde endnu en!

Odds på Gilli som vinder hos Danske Spil

Få Oddset bonus på 500 kroner

  •  Gå til DanskeSpil.dk og opret konto
  • Indbetal mindst 500 kroner og modtag tilbud om 500 kroner bonus
  • Acceptér bonussen på din konto efter indbetaling
  • Gennemspil seks gange til minimum odds 1,50 og få bonussen

Alle nye spillere kan få 500 kroner i Oddset bonus. Det kræver blot at man opretter en konto. Herefter skal man gå til “Min side”, hvor man skal vælge “Oddset Bonus”. Næste trin er så at klikke på “Nye Bonus Tilbud”, hvor man til slut vælger “Benyt Tilbud”. Så snart det er gjort, skal man indsætte mindst 500 kroner på sin spilkonto.

For at få bonussen skal man samlet spille for 3.000 kroner til odds 1,50 eller højere. Det har man 60 dage, hvilket bør være mere end rigeligt, når man tænker på Danske Spils enorme spiludvalg. Der er simpelthen muligheder nok at vælge mellem, når man skal optjene sin Oddset bonus.

Bookmaker is inactive

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift