Hvert år skal vinderen af Årets Sportsnavn findes, og det er Jyllands-Posten, DIF samt Team Danmark, som bestemmer hvem det skal være. Den femte januar 2019 sker det så igen, og blandt de 15 nominerede er hele Danmarks tennisstjerne Caroline Wozniacki den helt store favorit. Hun vandt sin første Grand Slam-titel og har generelt imponeret på både grus og græs. Derfor er det da også naturligt nok, at hun ligger lunt i svinget til at vinde Årets Sportsnavn for anden gang. Første gang tennisstjernen snuppede titlen var i 2010.

Udover æren får vinderen i øvrigt også en check på 75.000 kroner.

 

Odds på Årets Sportsnavn hos Danske Spil
*Find spillet her; Oddset -> Flere Sportsgrene -> Underholdning

 

Odds på Årets Sportsnavn

Nedenfor kan du få det fulde overblik over alle odds på Årets Sportsnavn. Som nævnt i indledningen så er Caroline Wozniacki blev udråbt til forhåndsfavorit, mens Lars Eller (ishockey) og Michael Valgren (cykling) er de nærmeste konkurrenter. Herefter finder vi Pernille Harder (fodbold) samt Kamilla Rytter Juhl & Christinna Pedersen (badminton). De resterende ti nominerede må i bedste fald betegnes som outsidere til at vinde prisen.

Nedenfor finder du den samlede liste over odds på Årets Sportsnavn.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren Danske Spil

 

Gennemgang af favoritterne til Årets Sportsnavn

For at give dig de bedste muligheder for at placere et odds på Årets Sportsnavn vil vi lave en hurtig gennemgang af de første fem nominerede. Her tager vi et kig på deres præstationer i 2018 samt deres vinderchancer. Vi starter selvfølgelig med den største favorit og bevæger os derefter længere ned af listen.

 

Caroline Wozniacki

Den bedste danske tennisspiller til dato. Går under kælenævnet Miss Sunshine på grund af sin livsglæde og sit flotte smil og hun har været nomineret til titlen tre gange, men har kun prøvet at vinde den én gang tidligere – som skrevet før i 2010. Efter en lang og sej kamp så lykkedes det hende endelig at vinde en Gram Slam-turnering, da hun stod øverst på podiet ved Australien Open i januar måned efter en sejr i finalen over Simona Halep fra Rumænien. Tennisstjernen er det absolut bedste bud på en vinder af Årets Sportnavn, hvilket oddset på hende også tydeligt indikerer.

Odds på Caroline Wozniacki som Årets Sportsnavn

Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

 

Lars Eller

Næste navn på listen er ishockeyspilleren Lars Eller som har sin daglige gang i Washington Capitals. Underskrev for ikke så længe siden en kontrakt til mere end 100 millioner danske kroner, og det lykkedes ham og klubben at vinde det yderst eftertragtede Stanley Cup-trofæ i 2018. Den 29-årige NHL-stjerne blev derved den første danske til at løfte trofæet, hvilket må siges at være en bedrift i sig selv. Som om det ikke var vildt nok så blev han endda også matchvinder i finalen. Må betragtes som en af førsteudfordrerne til Caroline Wozniacki.

Odds på Lars Eller som Årets Sportsnavn

 

Michael Valgren

Den 26-årige cykelrytter Michael Valgren har også haft et fænomenalt kalenderår. Først og fremmest vil han selvfølgelig blive husket for at vinde klassikeren Amstel Gold Race tilbage i april. Derudover spillede han også en meget stor rolle i den danske etapesejr ved den 15. etape af årets Tour de France. Her hjalp han Magnus Cort, som også er nomineret, med at komme først over stregen i Carcassonne. Ligesom Lars Eller er han en klar førsteudfordrer til Miss Sunshine.

Odds på Michael Valgren som Årets Sportsnavn

Cykling

By Dan Moeller/Shutterstock

 

Pernille Harder

Den bedste danske kvindelige fodboldspiller er 26-årige Pernille Harder. Tørner til dagligt ud for VfL Wolfsburg hvor hun har haft en fuldstændig fantastisk sæson. Udover at blive kåret til Årets Spiller i Europa af UEFA så blev hun også topscorer i Bundesligaen. Endvidere endte hun med at komme på årets hold i Champions League. Desværre for hende tabte de finalen til Lyon med 1-4, men det var naturligvis Pernille Harder, som scorede tyskernes enlige mål. Bestemt ikke noget dårligt bud på en vinder. Hvis altså de tre tidligere nævnte atleter bliver forbigået.

Odds på Pernille Harder som Årets Sportsnavn

 

Kamilla Rytter Juhl & Christinna Pedersen

Denne badmintonduo har bestemt også haft et mindeværdigt 2018. Tilbage i marts måned overraskede de således mangt og mange ved at gå hele vejen og endte med at vinde All England Open. Det var faktisk ikke deres eneste titel. De vandt nemlig også Malaysia Open et par måneder senere, hvilket jo bare gør deres kalenderår endnu mere imponerende. Der er dog efter vores bedste overbevisning ikke den store chance for, at de vinder Årets Sportsnavn, da der simpelthen bare er for mange om buddet.

Odds på Kamilla Rytter Juhl & Christinna Pedersen som Årets Sportsnavn

 

Forhenværende vindere af Årets Sportnavn

Siden 1991 har Jyllands-Posten, DIF og Team Danmark uddelt denne prestigefyldte pris. Den allerførste vinder var svømmeren Mette Jacobsen, og hun endte rent faktisk med at genvinde den fire år senere i 1995. Damelandsholdet i håndbold har vundet prisen flest gange. Det lykkedes dem således både i 1993, 1994 og 2000.

Nedenfor kan du se en liste over alle de forhenværende vindere af Årets Sportsnavn.

År Vinder
1991 Mette Jacobsen
1992 Jesper Bank
1993 Damelandsholdet
1994 Damelandsholdet
1995 Mette Jacobsen
1996 Bjarne Riis
1997 Wilson Kipketer
1998 Letvægtsfireren
1999 Camilla Martin
2000 Damelandsholdet
2001 Thomas Bjørn
2002 Tom Kristensen
2003 Nicki Pedersen
2004 Letvægtsfireren
2005 Tom Kristensen
2006 Mikkel Kesler
2007 Rasmus Quist & Mads Rasmussen
2008 Herrelandsholdet
2009 Lotte Friis
2010 Caroline Wozniacki
2011 Jeanette Olesen
2012 Lasse Norman Hansen
2013 Maja Jager
2014 Camilla Pedersen
2015 René Holten Poulsen
2016 Pernille Blume
2017 Viktor Fischer

 

Spilforslag til Årets Sportsnavn

Der er ikke den store tvivl om, at Caroline Wozniacki burde ende med at vinde Årets Sportsnavn i 2018. Det tog hende rigtig lang tid at snuppe sin første Grand Slam-titel, men efter en intens finale ved Australien Open mod Simona Halep endte hun øverst på tronen efter at have vundet første og tredje sæt med henholdsvis 7-6 og 6-4.

Det hører også med til historien, at Miss Sunshine har vundet mindre turneringer i både Eastbourne og Beijing, mens hun tidligere i år var tilbage som nummer ét på verdensranglisten. Siden da er hun faldet ned som nummer tre, men det ændrer ikke på det faktum, at hun er det absolut bedste bud på en vinder af Årets Sportsnavn.

Her på redaktionen anbefaler vi at spille på, Caroline Wozniacki vinder Årets Sportsnavn 2018 til odds 1,30 hos Danske Spil.

 

Odds på Caroline Wozniacki hos Danske Spil
*Find spillet her; Oddset -> Flere Sportsgrene -> Underholdning

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift