Vild med dans-finalen ligger og lurer lidt rundt om hjørnet. Fredag den 23. november på TV2 gør det løs, og du kan allerede nu oddse på, hvem der ender med at vinde sæson 15. Efter Esben Dalgaards exit i sidste uge resterer der nu kun to par i konkurrencen. Molly Egelind er stadig den helt store forhåndsfavorit til at vinde, mens Simon Stenspil må påtage sig rollen som underdog. Der har dog været rigtig mange overraskelser i denne sæson, så man kan slet ikke vide sig sikker endnu. Simon Stenspil har altså stadig en vinderchance, hvis Molly Egelind ikke finder sit topniveau frem.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil

 

Odds på vinderen af Vild med dans 2018

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Molly Egelind har nærmest hele sæsonen været den helt store favorit til at vinde denne sæson af Vild med dans. Det har ikke ændret sig forud for finalen. Skuespillerinden bliver ved med at imponere både dommerne og TV-seerne. Det var også tilfældet sidste fredag i semifinalen. Oddset på hende som vinder er dog ikke særlig højt, hvilket gør, værdien er svær at for øje på. Selvom hun er den deltager som har fået klart flest point og er også yderst populær hos både de fire dommere og seerne hjemme i stuerne, så anbefaler vi her på redaktionen at spille på, Simon Stenspil vinder sæson 15 af Vild med dans.

 

Hvem er de tolv deltagere?

Vanen tro er der tolv par i Vild med dans. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med to par tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 15. I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer.

Emmelie de Forest

Den helt store favorit til at snuppe sejren i dette års udgave af Vild med dans er Emmelie de Forest. Hun vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013 med sin ørehænger ‘Only Teardrops’ og er derfor vant til rampelysets skær. Hendes partner hedder Frederik Nonnemann, og han er en yderst erfaren herre. Han har således været med i seks udgaver af Vild med dans. I sidste sæson sluttede han som nummer fem, da han dannede par med internetfænomenet og YouTube-stjernen Julia Sofia.

Molly Egelind

En anden af forhåndsfavoritterne er skuespillerinden Molly Egelind. Hun er Søs Egelinds datter, og derfor er det en smule sjovt, at hun skal danse sammen med den bundrutinerede Mads Vad. Han dannede nemlig par med hendes mor i 2015, så de kommer helt sikkert til at udveksle et par sjove historier undervejs. Det er 13. gang, at Mads Vad deltager i Vild med dans, og han har vundet to gange. Det blev dog kun til en sjetteplads sidste år.

Lars Christiansen

De fleste håndboldentusiaster kender nok Lars Christiansen. Han har spillet over 300 kampe for det danske landshold og står noteret for mere end 1500 mål. Til dagligt er han gift med Christina Roslyng, og hun vandt rent faktisk Vild med dans for tolv år siden. Nu skal håndboldikonet så forsøge at gøre hende kunsten efter. Hans dansepartner er Sofie Kruuse, og hun vil gerne gøre det bedre end i sæson 14, hvor det endte med en skuffende tiendeplads.

Adam Duvå Hall

En mand der ved rigtig meget om musik er radioværten Adam Duvå Hall. Udover at have spillet masser af fede sange på P3, så har han nemlig også været vært ved Dansk Melodi Grand Prix et par gange. Hans partner er Mie Moltke, og hun ved udmærket godt, hvordan det er at danse med folk fra musikbranchen. Hende og rapperen Jokeren dannede nemlig par i sidste sæson, hvor de dansede sig ind som nummer ni.

Signe Lindkvist

TV-værten Signe Lindkvist har også fået en bundrutineret partner, der har prøvet at vinde turneringen to gange. Hun skal således danse sammen med Thomas Evers Poulsen, som har været med lige siden starten. Han kæmpede sig ind i top fire med Dak Laddaporn i sidste udgave af programmet, og han er kendt for at få det allerbedste frem i sine danserpartnere, hvilket han har bevist gang på gang.

Laila Friis-Salling

Ved dette års udgave af vinter OL var der dansk deltagelse af blandt andet Laila Friis-Salling. Hun er en meget dygtig freestyle skiløber, og nu giver hun sig så i kast med dansens kunst. Hendes partner er en rigtig god en af slagsen, da han har været i finalen både i 2017 og 2016. Morten Kjeldgaard vandt således for to år siden, mens ham og Iben Hjejle måtte se sig slået på målstregen sidste år af Sofie Lassen Kahlke og Michael Olesen.

Emil Thorup

Man må sige, at Emil Thorup er lidt af en “jack of all trades”. Han har således både været med i successerien Klovn og ageret bartender i talkshowet ALOHA. Derudover har han også skrevet en bog, Stil med Emil, og været vært ved Dansk Melodi Grand Prix samt programmet Sexministeriet. Nu skal han så forsøge at danse sig ind i danskernes hjerter med sin partner Jenna Bagge. Hun sluttede på en syvendeplads i sidste udgave af Vild med dans.

Rosa Kildahl

Du har måske hørt navnet Rosa Kildahl, men hvad er det nu lige, at hun er kendt for? Hun deltog sidste år i programmet ‘Den Store Bagedyst’, hvor hun kæmpede sig vej til semifinalen og fik rigtig mange fans undervejs. Hendes partner hedder Esbern Syhler-Hansen, og han debuterede sidste år med en 11. plads i programmet. Nu vil han så forsøge at vise, den skuffende placering var en enlig svale med den meget populære populære kagebager.

Lucy Love

Den zambiansk fødte multikunstner Lucy Love kan lidt af hvert. Udover at være sanger og rapper laver hun nemlig selv blandt andet sine musikvideoer og albumcovers. Hun har endda også sit eget pladeselskab, som går under navnet Superbillion Records. Nu er spørgsmålet så, om hun kan danse sig til en topplacering sammen med Michael Olesen, som har været med i programmet intet mindre end tolv gange.

Simon Stenspil

Hvis man har set ‘The Last Kingdom’ på Netflix, så har man helt sikkert også stiftet bekendtskab med skuespilleren Simon Stenspil. Han er blevet sat sammen med den purunge islænding Asta Björk, som skal være med for første gang. Hun er dog en yderst habil danser, da hun så sent som sidste år snuppede sejren ved DM i De Danske Danseskoler. Nu træder den islandske danser så ind på den helt store scene, hvor hun skal underholde familien Danmark hver fredag på TV2.

Esben Dalgaard

Manden fra “En fremmed flytter ind” går under det borgerlige navn Esben Dalgaard, og han er den næstsidste deltager på vores liste. Skuespilleren skal danne par med Mille Funk, og hun har kun plads til forbedring i forhold til sidste sæson. Her sluttede hun således på sidstepladsen sammen med Christian Bækgaard, da de blev sendt hjem allerede efter det første show. Så galt kommer det nok ikke til at gå igen, men hende og Esben skal nok heller ikke regne med en topplacering.

Rolf Sørensen

Sidst men ikke mindst finder vi cykelrytteren og Tour de France-eksperten Rolf Sørensen. Selvom bookmakerne ikke spår ham de store chancer, så kan han rent faktisk godt gå hen og overraske. Hans partner er nemlig ingen andre end Karina Frimodt, og hun sluttede i top tre med håndboldspilleren Daniel Sverrison i sæson 14. Det er endda ikke hendes bedste placering, du hun også er blevet nummer to med komikeren Uffe Holm. Der er altså absolut ingen grund til at afskrive Rolf Sørensen, da han godt kan gå hen og overraske.

Odds banner til Vild med dans

 

Her kan man lave Vild med dans odds

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans odds dog blot et sideprodukt til det mere luktrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet, men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver således 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og lave et odds på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

Bliv klogere på mobilbetting med denne guide.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Hvad er Vild med dans?

Vild med dans er et underholdningsprogram, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. På trods af programmets store popularitet er det dog ikke en decideret dansk opfindelse.

Inspirationen til programmet skal findes i Storbritannien i det populære program Strictly Come Dancing, der blev sendt på BBC samt amerikanske Dancing With the Stars.

I programmet får en kendt dansker en professionel danser som partner. I løbet af showet skal danseren oplære kendissen i forskellige danse, og hver fredag viser parret så deres evner frem i et storstilet show, der sendes live på TV2. Hver runde bliver et enkelt par stemt ud indtil, at der til sidst kun er tre par tilbage i finalen.

Hvem der avancerer fra runde til runde bliver delvist bestemt af de professionelle dommere i studiet og delvist af seernes SMS-stemmer. De to parter har begge 50 procent af stemmerne, og dermed gælder det ikke kun om at være god til at danse, men også om at vinde folkets gunst. Dette så man i 2013, hvor den folkekære tidligere fodboldspiller Allan Simonsen blev båret hele vejen til semifinalen af seerstemmer. Faktisk var det netop på grund af Allan Simonsens store succes, at TV2 ændrede reglerne. Før fodboldstjernens debut i Vild med dans var det udelukkende seerstemmerne, der bestemte, hvem der gik videre. Da TV2 så, hvordan en håbløs danser gik hele vejen til semifinalen, besluttede de sig for at ændre dette og derved undgå lignende fadæser.

Den 7. september 2018 starter 15. sæson af programmet. Dermed har showet virkelig udviklet sig siden, Klovn-stjernen Mia Lyhne og partneren Thomas Ever Poulsen vandt den første udgave i 2005.

 

Vind penge på Vild med dans odds

Vild med dans odds ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder, men også på hvem der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel, at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft lige så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtigt. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ret ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

 

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen
15. Simon Stenspil/Asta Björk

 

Odds.dk dækker Vild med dans tæt

Som tusindvis af andre danskere elsker vi her på Odds.dk også Vild med dans. Derfor dækker vi konkurrencen tæt. Forud for hvert eneste show kommer vi med en optakt, hvor vi ser nærmere på deltagernes chancer samt oddsene. Derudover kan man altid finde spilforslag til Vild med dans her på Odds.dk. På den måde kan man forblive opdateret på alle de vigtigste nyheder. Samtidig kan man også forbedre sine chancer for at hive en gevinst hjem fredag aften.

Selvom det er sjovt at tilføje lidt ekstra spænding til aftenen ved at oddse, så er det bare endnu sjovere, når man vinder. Og det hjælper vi altså med.

 

De seneste oddsnyheder om Vild med dans:

 

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo