Odds på dine favoritter i Vild med dans

Odds er ikke længere forbeholdt sportsgrene som fodbold og håndbold. En stadig større del af spillene hos de forskellige spiludbydere falder nemlig på politik, TV-programmer, prisuddelinger og lignende indenfor underholdningsbranchen.

Således kan man også spille på det populære TV-program Vild med dans, der løber over skærmen på TV2 hver fredag kl. 20:00.

Dermed kan man også tjene en god skilling, hvis man har talent for at spotte dem, der laver de rigtige trin.

 

 

Odds på Vild Med Dans hos bet365

 

Hvad er Vild med dans?

Vild med dans er et underholdningsprogram, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. På trods af programmets store popularitet er det dog ikke en decideret dansk opfindelse.

Inspirationen til programmet skal findes i Storbritannien i det populære program Strictly Come Dancing, der blev sendt på BBC samt amerikanske Dancing With the Stars.

 

Den første udgave af Vild med dans blev sendt i 2005, hvor skuespillerinde Mia Lyhne vandt sammen med partneren Thomas Evers Poulsen

Således løb den første Vild med dans-sæson af stablen tilbage i 2005, hvor skuespillerinde Mia Lyhne vandt med sin dansepartner Thomas Evers Poulsen. Programmet var en øjeblikkelig succes, og programmet kører i øjeblikket på 14. sæson.

Hvem der avancerer fra runde til runde bliver 50% bestemt af de professionelle dommere i studiet og 50% af seernes SMS-stemmer. Dermed gælder det ikke kun om at være god til at danse, men også om at vinde folkets gunst. Dette så man i 2013, hvor den folkekære tidligere fodboldspiller Allan Simonsen blev båret hele vejen til semifinalen af seerstemmer.

 

 

Vind penge på Vild med dans

Oddsene på Vild med dans ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder men også på hvem, der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtig. Det er nemlig sværere at vurdere Vild Med Dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Spiller man på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

 

Odds på Vild meddans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham/hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller 20 kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtig, har man lidt ekstra til at gøre weekenden rigtig sjov!

 

Odds på Vild Med Dans hos bet365

 

 

14. sæsons deltagere

Sofie Lassen-Kahlke (38 år, skuespiller)

Mie Ø. Nielsen (20 år, svømmer)

Iben Hjejle (46 år, skuespiller)

Simon Jul (40 år, komiker)

René Holten Poulsen (28 år, kajakroer)

Julia Sofia Aastrup (19 år, blogger)

Daniel Svensson (35 år, tidligere håndboldspiller)

Dak Lappadorn (30 år, køkkenchef)

Jesper “Jokeren” Dahl (44 år, rapper)

Lucas Hansen (38 år, skuespiller)

Christian Bækgaard (33 år, nyhedsvært)

Ane Høgsberg (29 år, komiker)

 

Tidligere vindere

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard