Vild med dans odds

Siden Vild med dans for første gang blev sendt på TV2 i 2005, har det været et af danskernes yndlingsprogrammer. Hver fredag samles danskerne foran skærmen for at følge de udvalgte kendissers udvikling, eller mangel på samme, på de bonede gulve. I takt med at programmet er blevet mere og mere populært, har mange danskere også fundet ud af, at man kan tjene en god skilling ved at oddse på Vild med dans. De fleste danske bookmakere udbyder efterhånden odds på konkurrencen, men kvaliteten af oddsene og spiludvalget varierer markant.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil

 

Her kan man oddse på Vild med dans

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans dog blot et sideprodukt til det mere luktrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver nemlig 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og oddse på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

Bliv klogere på mobilbetting med denne guide.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Hvad er Vild med dans?

Vild med dans er et underholdningsprogram, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med på den ene eller anden måde. På trods af programmets store popularitet er det dog ikke en decideret dansk opfindelse.

Inspirationen til programmet skal findes i Storbritannien i det populære program Strictly Come Dancing, der blev sendt på BBC samt amerikanske Dancing With the Stars.

I programmet får en kendt dansker en professionel danser som partner. I løbet af showet skal danseren oplære kendissen i forskellige danse, og hver fredag viser parret så deres evner frem i et storstilet show, der sendes live på TV2. Hver runde bliver et enkelt par stemt ud indtil, at der til sidst kun er tre tilbage i finalen.

Hvem der avancerer fra runde til runde bliver delvist bestemt af de professionelle dommere i studiet og delvist af seernes SMS-stemmer. De to parter har begge 50 procent af stemmerne, og dermed gælder det ikke kun om at være god til at danse, men også om at vinde folkets gunst. Dette så man i 2013, hvor den folkekære tidligere fodboldspiller Allan Simonsen blev båret hele vejen til semifinalen af seerstemmer. Faktisk var det netop på grund af Allan Simonsens store succes, at TV2 ændrede reglerne. Før fodboldstjernens debut i Vild med dans var det udelukkende seerstemmerne, der bestemte, hvem der gik videre. Da TV2 så, hvordan en håbløs danser gik hele vejen til semifinalen, besluttede de og at ændre dette for at undgå lignende fadæser.

I 2018 starter 15. sæson af programmet. Dermed har showet virkelig udviklet sig siden, Klovn-stjernen Mia Lyhne og partneren Thomas Ever Poulsen vandt den første udgave i 2005.

 

Vind penge på Vild med dans

Oddsene på Vild med dans ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder men også på hvem, der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtig. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Spiller man på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller 20 kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtig, har man lidt ekstra til at gøre weekenden rigtig sjov!

 

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen

 

Odds.dk dækker Vild med dans tæt

Som tusindvis af andre danskere elsker vi her på Odds.dk også Vild med dans. Derfor dækker vi konkurrencen tæt. Forud for hvert eneste show kommer vi med en optakt, hvor vi ser nærmere på deltagernes chancer samt oddsene. Derudover kan man altid finde spilforslag til Vild med dans her på Odds.dk. På den måde kan man forblive opdateret på alle de vigtigste nyheder og samtidig forbedre sine chancer for at hive en gevinst hjem fredag aften.

Selvom det er sjovt at tilføje lidt ekstra spænding til aftenen ved at oddse, så er det bare endnu sjovere, når man vinder. Og det hjælper vi altså med.

 

De seneste oddsnyheder om Vild med dans:

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo