Vi er i fuld gang med de afgørende kager og bagværk i DR’s program, Den store bagedyst. Antallet af deltagere er efterhånden skåret ind til  benet, og hos bookmakeren Jetbull finder du de seneste odds på Den store bagedyst. Jetbull er den eneste bookmaker i Danmark, der udbyder Den store bagedyst odds i denne sæson.

 

Find dine odds på Den store bagedyst lige her

 

Jetbulls odds på Den store bagedyst 2019

Hos Jetbull finder du hver uge de højeste og bedste odds på sæson 8 af Den store bagedyst. Jetbull ved, hvad danskerne vil have, og de er derfor altid tidligt ude med deres odds på Den store bagedyst.

Den store bagedyst hos Jetbull dækker spil på, hvem der ryger ud i de enkelte shows, og hvem der vinder samlet. Der er masser af DSB odds, og du kan udnytte dem alle.

 

Sådan oddser du på Den store bagedyst hos Jetbull

Først og fremmest skal du have en konto hos Jetbull for, at kunne spille på Den store bagedyst. Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i bonus, hvis du indbetaler 1.000 kroner, men du kan faktisk indbetale ned til 100 kroner. Der er nemlig plads til alle hos Jetbull uanset dit budget.

Når du er logget ind, skal du trykke på “Sport” i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. For at finde Den store bagedyst odds skal du vælge fanen “Særlige begivenheder” og så “Danmark”, hvorefter du skal klikke på Den store bagedyst.

 

Odds på bagedysten gør det sjovere

Udover muligheden for at vinde mange penge på Den store bagedyst odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Den store bagedyst, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Den store bagedyst er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin lørdag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

 

Hvem er med i Den store bagedyst?

Vanen tro er der 10 deltagere med i Den store bagedyst, hvor vi nu er nede på blot fem tilbageværende, som dyster om sejren. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med tre deltagere tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 8. I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer, samt hvordan det er gået dem hidtil i sæsonen.

Louise

Louise havde en drøm om, at nå hele vejen til finalen i årets udgave af Den store bagedyst. Hun er blot et program fra, at lykkedes med missionen. Det er faktisk slet ikke umuligt, at hun kan gå hen og vinde hele svineriet. Hun får dog hård konkurrence, fra storfavoritten Frederikke. Den 37-årige tandlæge er et godt bud på en vinder, men vi har vores tvivl om hun ender som vinderen.

Frederikke

Hun er den helt store favorit til, at løbe afsted med det hele. I de forrige programmer, har Frederikke været de andre overlegne, og hun trives tydeligvis med de skiftende temaer. Den 23-årige kunststuderende fra Amsterdam, har taget udgangspunkt i sin interesse for æstetik, samt det faktum at hun elsker at eksperimentere i sin bagværk. Som så mange andre, tilslutter vi os koret af dem som tipper Frederikke til, at vinde sæson 8 af Den store bagedyst.

Mia

17-årige Mia er den yngste deltager, som er med i årets program. Selvom hun ikke har den erfaring, som nogle af de andre måske har. Så har hun vist, at hun kan lege med de bedste og står da også bare et mulehår fra finalen. Gymnasiet er hvor hun til dagligt slår sine folder, men i hjemmet står hun for madlavningen til familien. Måske er det slet ikke så underligt, at hun nu står med glimrende chancer for, at vinde sæson 8 af Den store bagedyst!

Victoria

28-årige Victoria er som en af de fem resterende deltagere, tæt på den ultimative pris som Danmarks bedste bager. Til daglig er hun studerende på pædagoguddannelsen, og har selv nævnt at hun har en “krøllet” tankegang til sit bagværk. Alle som er nået så langt i Den store bagedyst, har selvfølgelig en god chance for at vinde det hele. Men noget siger os, at Victoria må se til når de bedste tre bliver udvalgt.

Rikke

Det er Rikke som folk spår de mindste chancer for, at vinde Den store bagedyst. I sidste uge, klarede hun sig flot videre, hvor publikums darlingen Beate måtte se en ende på sine chancer som vinder. Den 30-årige revisor er da heller ikke den, vi tipper som vores bud på en vinder.

 

Alt du skal vide om Den store bagedyst

Den store bagedyst er et kæmpe fænomen i Danmark, og over de mange uger hvor det kan ses kan du her finde frem til, hvordan du kan følge med. Så om du streamer fra DRTV eller ser det på TV skærmen direkte på DR1, så kan du herunder læse alt om hvordan det kan gøres. Dermed kan du læne dig tilbage, og nyde årets DSB!

Her kan du se det i TV

Som altid er det den danske TV kanal DR1, som viser Den store bagedyst. De har i 7 sæsoner vist det fantastiske program, og gør det selvfølgelig igen i år med den 8. sæson.

Sådan streamer du Den store bagedyst

Hvis du ikke har mulighed for, at se DSB på dit TV eller simpelthen ikke har et fjernsyn. Så kan du heldigvis også streame DSB. DRTV kan ses for alle, der har en internetforbindelse, og her kan du udover at se DSB, også se et utal af DR programmer. DRTV kan ses via PC, TV, Ipad eller Smartphone, så der er rig mulighed for se det når og hvor du vil.

 

De tidligere vindere af Den store bagedyst

Vinder af sæson 1 – Nana Frolov Christensen

Vinder af sæson 2 -Annemette Voss

Vinder af sæson 3 -Tobias Hamann

Vinder af sæson 4 -Liv Martine Hansen

Vinder af sæson 5 -Sune Demant

Vinder af sæson 6 -Andrea Søllested

Vinder af sæson 7 -Emil Obel

 

Find dine odds på Den store bagedyst lige her

 

Jetbull logo på rød baggrund