”Hvad er oddset på kampen mellem Manchester United og Liverpool?”, ”Hvor meget giver Ronaldo igen som første målscorer?” og ”Hvor kan jeg spille på Danmark-kampen i aften?”

Det er populært som aldrig før at oddse på sport i Danmark og spørgsmål som ovenstående søger mange sportsfans at få besvaret hver eneste dag, når der skal spilles penge på en bestemt sportsbegivenhed.

Her på Odds.dk har vi specialiseret os i at finde de bedste odds på sport hos en række danske bookmakere, og vi er stolte af at kunne sige, at vi er en af Danmarks største odds-guides på nettet i dag. Uanset hvad du vil spille på, finder du odds på det hos de bookmakere vi anbefaler her på Odds.dk.

Vi anbefaler Bet365 til dig som leder efter de bedste odds på sport. Bet365 er nemlig verdens største online bettingselskab, og udover at have et gigantisk udvalg af odds på sportsbegivenheder, kan du selvfølgelig også bette – og livebette – fra både mobil og tablet.

 

Odds på Sport hos Bet365 >>

* Bet365 tilbyder 1000 kr. velkomstbonus til alle nye kunder

 

Odds på sport, underholdning og politik

Online spilleindustrien er en global milliardindustri og bookmakerne er kreative, når de skal finde spillemuligheder til sine kunder.

Det giver dig et stort udvalg af sportsbegivenheder du kan oddse på, og det er lige meget om du er til fodbold, håndbold, tennis, cykling, basketball, amerikansk fodbold eller alle mulige andre sportsgrene. Selv nogle af de – med danske øjne – mindste sportsgrene som dart, snooker eller badminton kan du finde odds på hos de største bookmakere.

Mange bookmakere tilbyder sågar også odds på underholdningsprogrammer i TV såsom X-Factor og Melodi Grand Prix, og når der er Folketingsvalg i Danmark, præsidentvalg i USA eller andre store politiske begivenheder, kan du selvfølgelig også oddse på dét.

Vores opgave på Odds.dk er at finde de bedste odds og bookmaker-tilbud til dig på de mest populære sportsgrene og begivenheder, og den opgave løfter vi kontinuerligt, hvilket et kig i vores omfattende betting nyheder-arkiv også understreger.

Herunder kan du nemt se se hvilke store sportsgrene og begivenheder vi løbende følger her på Odds.dk, og læse mere om de forskellige tilbud som findes på disse markeder.

 

Sportsgrene:

Fodbold

Floorball

Tennis

eSport

UFC/MMA

NHL

 

Sport, politik og underholdning:

X Factor

Tour de France

Vild med Dans

Folketingsvalget

The Oscars

Danmark har talent

 

Her på Odds.dk har vi altid fingeren på betting-pulsen og holder et vågent øje med bookmakernes odds-sektioner, så vi kan bringe de bedste og mest aktuelle odds på sport, underholdning og politik til vores læsere.

Vi bringer dagligt odds-nyheder til tusindvis af danske sportsbettere, og vi krydrer vores spilforslags-artikler med gode tilbud fra vores bookmaker-partnere. Dermed sikrer vi, at vores læsere ikke går glip af de bedste tilbud om ekstra høje odds, gode odds-bonusser eller diverse konkurrencer, hvor du kan vinde sportsrejser som f.eks. billetter til Champions League finalen eller VM i fodbold.

 

Odds på sport fra mobilen – uden NemID

NemIDI gamle dage var det således, at man enten skulle ned i kiosken for at spille Oddset hos Danske Spil eller eje en computer for at spille hos en bookmaker online, men sådan er det ikke nødvendigvis mere. De klassiske spilmuligheder er der selvfølgelig stadigvæk, men i takt med den teknologiske udvikling, er det blevet muligt for os, at oddse på sport via mobilen – når som helst og hvor som helst.

Hvis din mobiltelefonen kan gå på nettet, har du altid en verden af odds på sport lige ved hånden. Alle bookmakere tilbyder nemlig mobilbetting, og det er en kæmpe fordel – særligt for dig som gerne vil livebette mens kampene er i gang. Dermed kan du nemlig sidde på sofaen og se kampen rulle over skærmen, mens du placerer dine næste bets.

At oddse på mobilen har også den betydelige fordel, at du ikke skal logge ind med NemID, når du vil spille.

NemID understøtter nemlig ikke login fra mobiltelefoner og tablets, så derfor er bookmakerne heller ikke pålagt af den danske spillemyndighed at kræve af dig, at du logger ind med NemID, når du tilgår bookmakerens hjemmeside fra mobilen.

Læs om mobil-betting

Læs om live-betting

 

Er odds gevinster skattefrie?

Spillemyndighedens logo indikerer, at den pågældende bookmaker har dansk licens og dermed skattefrie gevinster.

”Skal jeg betale skat af mine gevinster?”

Det er et spørgsmål vi ofte er blevet mødt med, og svaret hertil er simpelt:

Nej, du skal ikke betale skat af gevinsterne!

Hvis du spiller hos en bookmaker med dansk spillelicens hos Spillemyndigheden, er der allerede betalt skat af dine gevinster, når de tikker ind på din spillekonto. Bookmakeren betaler nemlig skat på dine vegne via den afgift bookmakeren betaler til den danske stat for at have dansk licens og dermed kunne tilbyde sine services i Danmark.

Du kan altså frit hæve dine gevinster til din bank uden at skulle bekymre dig om at skrive gevinsterne på årsopgørelsen til skat.

Dette gælder dog ikke altid, hvis du vælger en bookmaker uden dansk licens. Der findes et hav af internationale bookmakere på internettet, som gerne vil tage imod dine bets, når du vil oddse på sport, men du skal være på vagt. For hvis du spiller hos en udenlandsk bookmaker uden dansk licens (som f.eks. en af de store asiatiske bookmakere) er du som udgangspunkt skattepligtig af de gevinster du måtte trække hjem til Danmark.

Hvis du vil være 100% sikker på, at dine odds-gevinster er skattefrie, bør du derfor vælge at spille hos en bookmaker med dansk licens.

Alle bookmakere du finder her på Odds.dk har selvfølgelig licens hos den danske spillemyndighed, og tilbyder derfor skattefrie gevinster til de danske spillere og dig.

Se listen over skattefrie bookmakere

 

Kom godt i gang med at oddse!

Enhver begyndelse kan være svær og virke uoverskuelig, og det ved vi om nogen her på Odds.dk. Teamet bag Odds.dk har nemlig adskillige års erfaring med spillebranchen og vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange velkomsttilbud du bliver tilbudt hos de forskellige bookmakere på TV, i bladene og selvfølgelig her på internettet.

Vi har derfor udarbejdet en Sportsbetting-guide for begyndere, hvor du kan læse meget mere om, hvilken odds-bonus der måske er særligt interessant for dig, hvordan bonusserne fungerer og alt andet du skal vide, før du kaster dig over sportsbetting på internettet.

På den måde håber vi, at kunne hjælpe dig med at undgå nogle af de fejl mange sportsbetting-begyndere har begået, da de første gang skulle oddse på sport på nettet.

Læs alt der er værd at vide i vores Odds Bonus guide her.