Floorball er i en rivende udvikling i Danmark i disse tider. Selvom sportsgrenen kun tæller cirka 9.000 aktive udøvere netop nu, så har bookmakerne for længst fået øjnene op for denne spændende og actionprægede sportsgren.

Hvor finder man så gode odds på floorball? Hvis du er på udkig efter en bookmaker som tilbyder gode odds på dansk og udenlandsk floorball, så stopper din søgen lige her.

I Danmark er der nemlig fire rigtig gode bookmakere at gå til, hvis du vil oddse på udenlandsk og dansk floorball. Det er Danske Spil, NordicBet, Betsafe og Unibet.

 

Bookmakere med odds på floorball

De første til overhovedet at udbyde spil på dansk floorball var NordicBet, men der er efterhånden kommet flere til, og nu kan du oddse på floorball flere forskellige steder.

Danske Spil

* Få 500 kroner bonus

NordicBet

* Få 1.000 kroner bonus

Betsafe

* Få 1.000 kroner bonus

Unibet

* Få 1.000 kroner bonus

Tre af de ovennævnte udbydere har odds på de bedste floorball-ligaer i verden, hvilket vil sige, at du kan finde odds på blandt andet svensk, finsk, norsk, tjekkisk og schweizisk floorball. Unibet har nogle gange odds på dansk floorball, men det er primært på de helt store slutspilskampe.

 

Populære odds-markeder på floorball

NordicBet lagde som skrevet før ud med at have odds på den bedste danske floorball-liga for herrer – også kendt under navnet Unihoc-ligaen. Dette blev udvidet til i en kort overgang også at omfatte den danske 1. division for herrer, men dette er man dog sidenhen gået bort fra igen. I stedet tilføjede de efter et par sæsoner den bedste kvindelige floorball-række til deres portefølje, og NordicBet er såvidt vides den eneste danske bookmaker med odds på den bedste danske floorball-række for kvinder.

De typiske væddemåls valgmuligheder er hovedsageligt 1×2 og handicap-spil. I og med floorball fortsat er en niche-sport, og informationerne om de enkelte holds trupper på kampdagen er meget sparsomme, tør udbyderne ikke rigtig rode sig ud i andre væddemål, hvor variansen er alt for stor, og derfor holdes udbuddet som regel på et minimum. Men selvom udbuddet endnu ikke er så stort, er der dog stadig stor værdi at hente på mange af oddsene.

Det skyldes at – selvom de fleste bookmakere er blevet bedre til at indhente information omkring styrkeforholdet mellem klubberne – så er oddsene tit sat en smule skævt. Det har tidligere gjort sig særligt gældende på 1×2-markedet og handicap-odds. Hvis du ved noget om floorball, så er det helt bestemt en sportsgren, hvor du har store chancer for at tjene lidt ekstra lommepenge på dine odds-kuponer.

 

Mere om Floorball

For mange er floorball en total ukendt sport, og derfor er der nok heller ikke mange, som ved, hvor man kan oddse på floorball-kampe på internettet. Floorball er oftest kendt som “indehockey” i folkeskolen, hvor man spiller med plastikstave og en lille hvid hullet bold. Men floorball er altså meget mere end det. Floorball er faktisk et fantastisk, intensivt og hurtigt spil, hvor både teknik og eksplosivtiet hos spillerne er et must.

Floorball_odds_top

Rødovre FCs Jannik Trolle i aktion for klubben.

 

Floorball er en voksende sport i Danmark. Som skrevet før er der lige nu over 9.000 danskere der dyrker sporten, men det forventes, at det tal vil stige i løbet af de næste år. Dansk Floorball Union (DAFU) er nemlig blevet udvalgt af DGI til at være ét af fem special forbund, der vil blive satset på i et projekt, hvor målet er at få flere danskere til at dyrke motion regelmæssigt. Til sammenligning har vores svenske naboer over 100.000 registrerede floorball-spillere. Det er altså en ekstremt populær sport, og særligt i Skandinavien tiltrækker den mange spillere.

I odds-sammenhæng kom dansk floorball mere i fokus, efter at den bedste danske floorball række på herresiden blev landsdækkende for en årrække siden. Det betød, at man sikrede flere lige kampe og derved større spænding om udfaldet i de enkelte kampe. Dermed blev sporten også mere interessant for odds-udbyderne på det danske marked.

Én af dem der har det største udbud af odds på floorball er NordicBet. Hvis du opretter en ny konto hos NordicBet får du samtidigt en stor velkomstbonus på 1.000 kroner og andre spændende fordele.

 

Odds på floorball hos NordicBet

 

nordicbet-white-580x330