Floorball er i en rivende udvikling i Danmark i disse tider, og selv om sportsgrenen kun tæller ca. 6000 aktive udøvere netop nu, har bookmakerne fået øjnene op for denne spændende og actionprægede sportsgren.

Hvor finder jeg gode odds på Floorball? Hvis du er på udkig efter en bookmaker som tilbyder gode odds på dansk og udenlandsk Floorball, stopper din søgen her.

I Danmark er der fire gode bookmakere at gå til, hvis du vil oddse på Floorball i Danmark og i udlandet.

 

Bookmakere med odds på Floorball

De første til overhovedet at udbyde spil på dansk floorball var Nordicbet, men der er efterhånden kommet flere til og nu kan du oddse på Floorball flere steder.

Danske Spil >>

* Få 500 kr bonus

Nordicbet >>

* Få 1000 kr. bonus

Betsafe >>

* Få 1000 kr. bonus

Scandic Bookmakers >>

* Få 750 kr. bonus

 

Alle af de ovennævnte udbydere har odds på de bedste Floorball-ligaer i verden, hvilket vil sige at du kan finde odds på svensk, finsk, norsk, tjekkisk og schweizisk Floorball. Derudover har Unibet og Bet365 nogle gange odds på dansk floorball, men det er primært på slutspil-kampe.

 

Populære odds-markeder på Floorball

Nordicbet lagde ud med at have odds på den bedste herre række i starten. Dette blev udvidet til i en kort overgang også at omfatte den danske 1. division for herre, men dette er man dog sidenhen gået bort fra igen. I stedet tilføjede man efter et par sæsoner den bedste kvindelige Floorball række til sin portefølje, og NordicBet er såvidt vides den eneste bookmaker med odds på den bedste danske Floorball-række for kvinder.

De typiske væddemåls valgmuligheder er 1×2 og handicap-spil. I og med Floorball fortsat er en niche-sport og informationerne om de enkelte holds trupper på kampdagen er meget sparsomme, tør udbyderne ikke rode sig ud i væddemål, hvor variansen er alt for stor og derfor holdes udbuddet på et minimum. Men selvom udbuddet endnu ikke er så stort, er der dog stadig stor værdi at hente i mange af oddsene.

Det skyldes at – selvom de fleste bookmakere er blevet bedre til at indhente information omkring styrkeforholdet mellem klubberne – er oddsene tit sat en smule skævt. Det har tidligere gjort sig særligt gældende på 1×2-markedet og handicap-odds, og hvis du ved noget om Floorball, er det bestemt en sportsgren, hvor du har store chancer for at tjene penge på dine odds-kuponer.

 

Floorball Livebetting på mobilen

Livebetting er en stigende forretning for alle spiludbydere og det er selvfølgelig også muligt at livebette på floorball. Men på grund af Floorballs beskedne størrelse, kan man kun livebette, når kampene bliver vist i TV.

Dette sker dog ret ofte taget sportens udbredelse taget i betragtning. I et par sæsoner har Kanalsport vist en kamp fra hver spillerunde i den bedste herrerække, hvor det samtidig har været muligt via Danske Spil at livebette på totale antal mål, næste hold til at score og selvfølgelig vinder af kampen.

Livebet-muligheden under TV kampene er derfor et ekstra krydderi for tilskuerne i hallen, for det er selvfølgelig muligt at livebette via mobilen. Så hvis man som tilskuere savner lidt ekstra action under kampen, er det bare at hive mobilen frem og smide lidt mønt på den pågældende kamp.

Læs mere om mobilbetting her.

 

Mere om Floorball

For mange er Floorball en ukendt sport, og derfor er der nok ikke mange, som ved, hvor man kan spille på Floorball-kampe på internettet. Floorball er oftest kendt som “indehockey i Folkeskolen” hvor man spiller med plastikstave og en lille hvid hullet bold. Men Floorball er meget mere end det. Floorball er et fantastisk intensivt og hurtigt spil, hvor teknik og eksplosivitet hos spillerne er et must.

 

Floorball_odds_top

Rødovre FCs Jannik Trolle i aktion for klubben.

 

Floorball er en voksende sport i Danmark og lige nu dyrker over 6.000 danskere sporten, men det forventes, at det tal vil stige de næste år. Dansk Floorball Union er nemlig blevet udvalgt af DGI til at være ét af fem special forbund der vil blive satset på i et projekt hvor målet er at få flere danskere til at dyrke motion regelmæssigt. Til sammenligning har vores svenske naboer over 120.000 registreret Floorball-spillere.

I odds-sammenhæng kom dansk Floorball mere i fokus efter at den bedste danske floorball række på herresiden blev landsdækkende for to år siden. Det betød, at man sikrede flere lige kampe og større spænding om udfaldet i de enkelte kampe og dermed også mere interessant for odds-udbyderne på det danske marked.

Én af dem der har det største udbud af odds på Floorball er NordicBet, og hvis du opretter en ny konto hos NordicBet får du samtidigt en stor velkomstbonus på 1000 kr. og andre spændende fordele.

 

Odds på Floorball hos NordicBet >>

 

nordicbet-white-580x330