Danmark_har_talent

Hvis du leder efter odds på Danmark Har Talent, kan du finde dem hos NordicBet. Lige som odds på X Factor er det populært at spille odds på Danmark Har Talent, fordi det kombinerer top-underholdning i dit TV med muligheden for at vinde penge på udfaldet af konkurrencen. Spil på konkurrencen via nedenstående link.

NordicBet Odds på Danmark har talent her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

– Find spillet under TV-begivenheder -> Danmark

Spil på din personlige favorit i ’Danmark har talent’

Odds har i meget langt tid været noget, der har været berettiget til sport og sport udelukkende, men i nyere tid er dette langsomt begyndt at ændre sig. Det, der kræves for, at man kan oddse på noget, er jo blot, at der er et element af konkurrence i konceptet, så der som minimum er to konkurrerende enheder – og det er der i allerhøjeste grad i ’Danmark har talent’.

Disse slags programmer har i længere tid afkastet mange forskellige holdninger og diskussioner af sig, men nu har du altså muligheden for at vinde penge på din favorit i stedet for blot at sidde hoverende i sofaen efterfølgende.

Vælg din egen vinder

Måske du føler, at du har en helt uovertruffen sans for kvalitet. Måske du føler, at du kan fornemme på dommerne, hvad de vil stemme – eller måske I bare gerne vil gøre fredag aften en smule sjovere hjemme i stuen.

Uanset begrundelsen er muligheden her i hvert fald nu for at tjene penge på noget, der blot kræver lidt menneskelig hverdagsforståelse i stedet for sportsgrene, hvor det sagtens kan blive meget teknisk at skulle udarbejde et odds for at få det optimale resultat.

Synger hun godt? Danser han stilet? Eller er personen bare utrolig god til at sluge sabler? Bedøm selv, og føler du dig selvsikker i din vurdering, er der ingen grund til ikke at tjene lidt penge på det.

”Jeg sagde det jo!”

Du havde måske en idé om, at Simone ville vinde dengang med ’Vindens Farver’? Eller at James Sampson, der lavede ’Dream On’, ville løbe med det hele? Helt sikkert er det i hvert fald, at du plastrede dine nærmeste til med dine holdninger midt i popcorn- og sodavandsshowet fredag aften, og hvem end af jer, der havde ret, lod helt sikkert de andre få det at vide flere gange i løbet af aftenen – hvis ikke hele weekenden.

Nu kan du altså udover at besidde håneretten omsætte din evne til at spotte talent til faktiske penge. Sid ikke længere tilbage efterfølgende med en følelse af, at ”jeg sagde det jo!” var det eneste, der reelt set kom ud af, at du var i stand til at spotte det samme som dommerne – udover et par imponerede/irriterede familiemedlemmer. Vær klog og brug dine evner som talentspotter til at tjene et par ekstra skillinger.

Sådan fungerer oddset på ’Danmark har talent’

Måske du har spillet på sport før, og at du så har en nogenlunde idé om, hvordan det fungerer, men det kan også være, at du bare er 120 % sikker på, at den her person vinder uden, at du har den fjerneste idé om, hvordan odds fungerer.

Deltagerne har ikke samme værdi i udgangspunkt – altså kan du ikke tjene det samme på dem alle sammen, fordi der naturligvis vil være nogle forhåndsfavoritter vurderet ud fra det, de leverede i de foregående faser af programmet.

Den store favorit, og måske din favorit, vil have det laveste odds, fordi personens chance for at vinde er vurderet den højeste. Denne person står måske til odds 1.50, hvilket betyder, at du får pengene 1,50 gange igen – for 100 kroner tjener du altså 50, så du sammenlagt får 150 tilbage.

Hvis din favorit derimod er underdog i showet, kan pengene hurtigt blive mange, hvis du føler dig sikker i dit valg. Måske din personlige favorit står til odds 6.00, hvilket så betyder, at du får 6 gange dine penge igen såfremt, at personen vinder selvfølgelig. Spil på din favorit og gør aftenen lidt mere spændende!

Odds på ‘Danmark har talent’ her >>