Nyheder

Velkommen til Odds.dks bettingnyheder, hvor du kan blive inspireret til dine næste bets. Her finder du aktuelle spilforslag, gode bonus- og kampagne tilbud og odds-optakter til kampe, turneringer og store begivenheder i sportens verden.

Vores fokus er ikke på spillertransfers eller på spillerinterviews efter kampene, men derimod på sportsbetting og hvordan du som seriøs oddser, kan øge dine chancer for at vinde penge ved at gøre brug af bookmakernes værdifulde tilbud og spille på kampene til de højeste odds.

 Sider
Næste side »

Odds Nyheder

Her på Odds.dk redaktionen elsker vi at oddse. Derfor driver vi en odds-portal i Odds.dk, hvor seriøse sportsbettere finder aktuelle spilforslag og odds-optakter på de største kampe, turneringer og begivenheder i sportens verden.

Når vi dækker sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis etc. i vores nyheder, er det altid med fokus på betting-mulighederne på de forskellige kampe.
Vores mål er, at klæde dig bedst muligt på, når du skal finde de højeste odds på de kampe du vil spille på, og samtidigt give dig de bedste tilbud fra bookmakerne lige ved hånden, så du ikke går glip af free bets, gratis konkurrencer og lign.

Odds nyheder på Odds.dk er derfor et sammenflet af gode tilbud fra bookmakerne, odds-optakter til kampene og selvfølgelig det populære Dagens Spilforslag som et en af vores mest populære features på sitet.

Hvis du leder efter spillerinterviews, transfermarked-rygter eller lignende, finder du det ikke her hos Odds.dk. Leder du derimod efter skarpe odds nyheder, som vil give dig en langt større chance for at lave penge på din sportsbetting, gør du klogt i at tilføje denne hjemmeside til dine bogmærker.Spilnyheder - Odds-optakter og gode tilbud

Der var engang, hvor dét at oddse betød, at man skulle slæbe sig ned i kiosken og udfylde sine kuponer og betale kontant ved den rare kioskmand. Dengang fandtes der kun Dansk Tipstjeneste (i dag kendt som Danske Spil) i det danske marked, og udbuddet af odds på kampe var i bedste fald sparsomt. Og bonus-tilbud til nye spillere? Det var der ikke noget der hed dengang.

Spilnyheder og odds-optakter var der heller ikke mange af. De mest ihærdige sportsfans kunne få sporadisk information om favoritterne fra dagspressen, men nyhederne var som regel flere dage gamle når man læste dem i avisen eller TipsBladet, og det var svært at finde gode odds-optakter nogen steder.

Når man skulle oddse, var det nærmest som at gøre det i blinde, hvis man sammenligner med den information der er tilgængelig i dag – takket være internettet - om diverse spillere, hold og ligaer rundt omkring på kloden. Sådan er det heldigvis ikke mere.

Nu om dage er der masser af spilnyheder med odds-optakter til kampene og gode tilbud fra bookmakerne om velkomstbonusser, free bets på kampe og risikofrie spil.

Vores fornemste opgave er via vores odds nyheder, at formidle disse gode tilbud videre til dig krydret med inspirerende odds-optakter og spilnyheder fra de bedste bookmakere med dansk licens.Livestream-nyheder

Bet365 og Unibet er blandt de bookmakere som har tilegnet sig dansk licens hos Spillemyndigheden og derfor tilbyder 100% skattefrie gevinster og lovlige spil til danskerne. Men det er ikke det eneste de tilbyder.

Bet365 og Unibet tilbyder begge gratis livestreaming til deres kunder, og her i Odds.dks betting nyheder vil du også finde information om de mest populære livestreams, når de er live hos bookmakerne. På den måde kan du se gratis sport og livebette på det samtidigt fra mobilen, hvis du har lyst.

Vil du vide hvordan du kan livestreame gratis sport på nettet? Læs mere her!