NHL_logoEn ny NHL sæson står for døren og det første faceoff bliver taget natten til d. 8. oktober dansk tid, når det går løs i NHL 2015/16-sæsonen.

Pre-season har vanen tro budt på masser af udskiftninger i holdenes roster, og i denne optakt til NHL-sæsonen 2015/16 kan du læse mere om, hvordan de stærkeste hold står stillet til den kommende sæson.

Sidste år stod Stanley Cup finalen mellem bundrutinerede Chicago Blackhawks og Tampa Bay Lightning. Tampa Bay var foran med 2-1 i kampe, men Chicago kom tilbage og vandt de tre næste kampe og dermed det eftertragtede Stanley Cup trofæ. Begge hold forventes igen i år at kunne kæmpe med om mesterskabet, selvom det altid er meget svært at forsvare titlen som Stanley Cup vindere.

Bet365 er klar med odds på NHL sæsonen 2015/16, hvor Chicago Blackhawks og Anaheim Ducks er de største favoritter til at vinde Stanley Cup i denne sæson, skarpt efterfulgt af  bl.a. New York Rangers, Montreal Canadiens og Tampa Bay Lightning.

Odds på NHL hos Bet365 >>

 

Odds på NHL 2015/16

* Odds set hos Bet365

CHI Blackhawks: 9.00 ANA Ducks: 9.00 NY Rangers: 11.00
MON Canadiens: 11.00 MIN Wild: 11.00 TB Lightning: 11.00
STL Blues: 11.00 PIT Penguins: 11.00 LA Kings: 17.00
WAS Capitals: 18.00 NY Islanders: 19.00 CAL Flames: 21.00
NAS Predators: 21.00 BOS Bruins: 23.00 CLB Blue Jackets: 23.00
SJ Sharks: 26.00 DAL Stars: 26.00 WIN Jets: 29.00
DET Red Wings: 29.00 VAN Canucks: 34.00 COL Avalanche: 36.00
OTT Senators: 36.00 PHI Flyers: 41.00 FLA Panthers: 51.00
EDM Oilers: 51.00 TOR Maple Leafs: 81.00 BUF Sabres: 81.00
NJ Devils: 101 CAR Hurricanes: 151 ARZ Coyotes: 151

 

Se alle odds på NHL 2015/16 ved at besøge Bet365 og få til Sport – Ishockey, hvor du finder odds på kommende kampe og selvfølgelig også langtidsvæddemål som ovenstående på hvem der vinder Stanley Cup i år. Øvrige markeder omfatter “Vinder division”, “vinder conference”, “Når i Playoffs” og “Antal vundne kampe i grundspillet”.

Mulighederne for at oddse på NHL hos Bet365 er utallige, og hver uge er der et hav af markeder på alle NHL-kampene.

Se alle NHL odds hos Bet365 >>

 

Odds på Western Conference: Blackhawks klar til titelforsvar

Chicago_BlackhawksBlackhawks har ikke bare et stærkt hold men hele organisationen er solid, og det hjælper de forsvarende mestre til at kunne håndtere lønloftet på en mere progressiv måde, da de har en del talenter der kommer op nede fra i systemet og dermed lettere kan undvære nogle af de etableret stjerner, som kræver større kontrakter efter et mesterskab. Det er tredje gang Chicago vinder mesterskabet inden for 6 år og de to foregående gange måtte de også af med en mindre åreladning af spillere, som simpelthen blev for dyre at beholde.

Denne sæson er ingen undtagelse, man har sagt farvel til rutinerede navne som Johnny Oduya, Patrick Sharp, Kris Versteeg, Antoine Vermette samt det store stjernefrø Brendan Saad.

På trods af de mange afgange, er der selvfølgelig og så kommet nogle spillere ind, og selvom Blackhawks er presset af et par meget store kontrakter til stjernespillerne, har det alligevel lykkes at få fat i et par solide erstatninger for dem der har forladt klubben.

Ind er kommet Artem Anisimov, Ryan Garbutt, Trevor Daley samt to russere fra den russiske KHL Artemi Panarin og Viktor Tikhonov. Samlet set må man sige at Blackhawks er svækket, men de har to gange tidligere vist at de har kunne administrere store udskiftninger i truppen og stadig spille med om mesterskabet.

Hvis du tror på Chicago Blackhawks til at vinde Stanley Cuppen, kan du lige nu få odds 9,00 eller hvis du tror de vinder deres conference kan du få odds 5,00 hos Bet365.

Få odds 9.00 på Blackhawks >>

 

Anaheim Ducks er klar til revanche

Anaheim_DucksChicagos største konkurrent fra den vestlige conference er Anaheim Ducks. Ducks tabte efter 7 spændende kampe til Blackhawks i sidste sæsons conference finale og var meget tæt på at tage billetten til finalen. Holdet er intakt med enkelte forbedringer, også er mange af de lidt mindre erfarne spillere blevet et år ældre, hvilket lover godt for Ducks chancer.

I målet har Anaheim danske Frederik Andersen, som i sidste sæson fik sit rigtige gennembrud, med mere end 50 spillede kampe i grundspillet. Han præsterede en solid redningsprocent på 91,4% samt 3 shutouts, dog var det vigtigste at han var med til at vinde 35 ud af de i alt 54 kampe han spillede, hvilket var ottende bedst i blandt alle NHL målmænd.

Det ventes at danske Andersen igen år er førstekeeper, selvom Anaheim har god bredde på målmandsposten. I marken har Ducks måske den mest dynamiske duo i ligaen, bestående af kaptajn Ryan Getzlaf og Corey Perry, de to afgøre ofte kampe til fordel for Ducks.

I det hele taget råder Anaheim over en solid vifte af spillere i angrebet, som har meget rutine, der hvor det kan halte en smule er en ung backline med et par store talenter på, hvor der kan opstå fejl. Vigtigste tilføjelser til Anaheim-truppen i offseason, er den rutineret back Kevin Bieksa også Carl Hagelin i angrebet. Sidstnævnte kom til i et bytte med Emerson Etem, som er røget til New York Rangers.

Anaheim giver ligesom Chicago odds 9,00 hvis man tror de kan gå hele vejen, og ligeså 5,00 hvis man tror de vinder deres conference. Begge odds findes hos Bet365.

Få odds 9.00 på Anaheim Ducks >>

 

Odds på Eastern Conference: Rangers øjner Stanley Cup trofæ

New_York_RangersNew York Rangers er den østlige conferences bedste bud på en Stanley Cup vinder. Rangers var i finalen forrige år, hvor de tabte til Los Angeles Kings i 5 kampe.

I sidste sæson vandt de Presidents Trophy, som gives til det hold, med flest points i grundspillet i hele NHL. Det giver samtidig hjemmebanefordel hele vejen igennem slutspillet. Men Rangers måtte se sig slået i Eastern Conference finalen af Tampa Bay Lightning efter 7 hårde kampe.

Rangers’ hold er bygget op på en meget stærk defensiv, hvor den helt store stjerne er den svenske målmand Henrik Lundquist. Udover Lundquist i målet har Rangers måske den bedst backline i NHL, med mange rigtig stærke kort, som supplere hinanden rigtig godt, og som samtidig producere en del mål fremad. Rangers valgte faktisk undervejs i sidste sæson at styrke sig med den solide offensive back fra Phoenix Coyotes Keith Yandle.

Det er sjældent man ser Rangers gå ned i en grundspilskamp, og når de endelig taber en kamp er det ofte med et mål i ordinærtid eller først efter overtid og eventuelt straffeslag. New Yorkerne har et fundament, som er bygget rigtig godt til den noget mere hårde slutspilshockey der bliver spillet i foråret, og derfor må man også forvente at de kan gå langt igen i år.

Der hvor fokus ligger på at forbedre holdet er i offensiven, som de sidste halvanden sæson har været ført an af Martin St. Louis, men han har valgt at stoppe karrieren og derfor ligges ansvaret nu over på de yngre kræfter på holdet. Her skal man især ligge mærke til Derek Stepan, Chris Kreider og Derrick Brassard. Forhåbentlig får de hjælp af løntunge og tidligere superstjerne i ligaen Rick Nash, som kæmper med at finde sin skarphed fra tidligere i karrieren.

Tror du på, at New York Rangers kan snuppe mesterskabet giver Bet365 dig odds 11,00 eller odds 6,00 på at de vinder deres conference.

Få odds 11.00 på New York Rangers >>

 

Canadiens har fundamentet

Montreal_CanadiensMontreal Canadiens er navnet på den anden topfavorit fra den østlige del af NHL. Canadiens har de sidste 3-4 år spillet rigtig soldt og har bygget på i forhold til at kunne konkurrere om Stanley Cuppen.

Slutspillet har været en selvfølge i mange år i den mest vindende klub i NHL, men det har knebet lidt med at toppe formen i slutspillet, hvor man har måtte se sig slået ud for tidligt. Man er kommet godt igennem et mindre generations skifte i samme periode og med NHLs pt bedste keeper i Carey Price, ser det stærke kollektiv ud til at have et stærkt fundament til at kunne gå langt i år og måske endda helt til finalen.

Montreal har også danske Lars Eller i truppen, og i denne sæson kan det meget vel blive danskerens store gennembrud. Han har tidligere spillede center og med rigtig mange defensive opgaver både i 5 mod 5 men også i undertal.

I år forholder det sig således at man har valgt at flytte stortalentet Alex Galchenyuk ind som venter og Eller ud som wing, og det gør at den fysisk stærke dansker får en mere fri rolle offensivt.

Montreal har udover nogle stærke angrebskæder også en backlinie som hører til blandt de bedste i NHL. Blandt andet er det her den meget farvestrålende PK Subban optræder og han er en af de allerbedste backs i NHL i disse år og skal Montreal have chance for at komme langt i slutspillet er det vigtigt at både Subban og Price i målet performer på allerhøjeste niveau i slutningen af sæsonen.

Montreal giver ligesom New York Rangers odds 11,00 på at vinde Stanley Cuppen, mens du får odds 6,00 hvis du tror de vinder Eastern Conference.

Få odds 11.00 på Montreal Canadiens >>

 

Odds på Stanley Cup Outsidere

Selvom vi ovenfor har kigget de 4 hold som umiddelbart er bookmakernes favoritter ligger der et halv stort felt lige under, som også sagtens kan gå hen over vinde Stanley Cuppen, hvis de får det hele til at spille.

Sidste sæsons finalister fra Tampa Bay Lightning ser igen i år rigtig stærke ud og de giver nøjagtig samme odds som både Rangers og Canadiens på at vinde henholdsvis Cuppen og deres conference.

Fra western conference ser Minnesota Wild rigtig stærke ud og har efterhånden også fået bygget så mange lag på deres hold at det sagtens kunne blive i år, de bryder igennem og tager sig hele vejen til finalen, holdet er solidt og bredt på alle positioner.

St. Louis Blues har de sidste par år spillet stærkt i grundspillet, men skuffet fælt i slutspillet, med til historien høre også at de er rendt ind i Chicago de to foregående sæsoner. Men Blues kan når det ruller godt gå langt.

Sidste hold i gruppen af oplagte outsidere er Pittsburgh Penguins, som i sommerpausen har oprustet deres angreb med Phil Kessel, som er en af NHLs mest rendyrket målscorer. Han skal spille sammen med superstjernen Sidney Crosby og mange forventer sig meget af dette samarbejde. Penguins har ikke umiddelbart holdet til at spille en stærk omgang slutspils hockey, men hvis de får gang i deres angreb så kan de alligevel blive farlige, fordi de virkelig er gode til at score mål og mange af dem.

Du kan få følgende odds på outsiderne:

Alle 4 ovennævnte outsidere giver odds 11,00 til at vinde Stanley Cuppen, mens Tampa Bay og Pittsburgh begge giver odds 6,00 til at vinde Eastern Conference, hvor du får odds 6,5 på Minnesota og St. Louis til at vinde Western Conference.

Se alle NHL odds hos Bet365 >>

 

bet365-580x330