Helle Thorning Schmidt har nu udskrevet det kommende Folketingsvalg, og det ligger nu fast, at vi skal til stemmeurnerne d. 18 juni, hvor Danmarks nye regering skal vælges ind af befolkningen. Bliver der genvalg til rød blok til trods for omfattende kritik i medierne de seneste fire år, eller bliver det i stedet blå blok som kommer til at danne regering i Danmark i de kommende år?

Valgkampen er allerede skudt i gang, og meningsmålingerne peger på dødt løb imellem de to blokke til Folketingsvalget 2015. Det er uhørt tæt, og der kan være store penge at vinde på valget hvis du kan forudse vinderen af valgkampen.

NordicBet er klar med odds på Folketingsvalget, og her kan du spille på et bredt udvalg af odds på valget, såsom “Hvem bliver Danmarks næste statsminister” og “Hvor mange mandater får rød og blå blok”.

 

* Find alle Valg-odds under Politik og Finans – Folketingsvalg 2015 hos NordicBet

 

 

Udvalgte valg-odds hos NordicBet

 

Lars Løkke Rasmussen bliver Statsminister: Odds 1.35

Helle Thorning-Schmidt bliver Statsminister: Odds 2.85

Blå blok får 90-91 mandater: Odds 3.50

Blå blok får 92-93 mandater: Odds 2.85

Rød blok får 90-91 mandater: Odds 3.50

Rød blok får 92-93 mandater: Odds 30.00

Rød blok får 94-95 mandater: Odds 200.00

 

Se det store udbud af valg-odds hos NordicBet >>

 

 

Overblik over odds på Folketingsvalget 2015

Hvem bliver Statsminister? Hvilket parti får flest stemmer? Hvor mange stemmer får de forskellige partier? Hvem bliver valgt ind?

Det er alle disse spørgsmål (og flere til), som vi vil få svar på, når alle stemmerne er talt op efter Folketingsvalget d. 18 juni, og bookmakerne er naturligvis klar med odds på valget til de spillefugle, som gerne vil spille penge på valget.

Vi har taget temperaturen på spiludvalget på det kommende Folketingsvalg, og giver dig i denne valgguide et nemt overblik over, hvor du kan spille på de forskellige Statsminister-kandidater, hvor mange stemmer partierne får og meget mere til.

For det gælder netop ikke kun kampen om statsministerposten, for de enkelte partier og kandidater handler det også om deres fremtid. Det er langt fra givet, at de konservatives formand, Søren Pape Poulsen kommer i folketinget. Det er ret uhørt, at et parti kommer i folketinget uden at formanden bliver valgt, men oddset på at Pape kommer i folketinget er helt nede omkring odds 2.00. Hvad tror du, kommer den konservative formand i folketinget?

 

Odds på Danmarks næste statsminister Hvor mange stemmer får de forskellige partier? Hvem får flest stemmer
Odds på Danmarks næste statsminister Hvor mange stemmer får de forskellige partier? Hvilket parti får flest stemmer
Hvem bliver Danmarks næste statsminister. Find de bedste odds her.
Her kan du spille på stemmeprocenterne på de forskellige partier.
Odds på Danmarks største Parti. Bliver det Socialdemokraterne, Venstre eller DF?