Spil på finalen i X Factor 2017: – Chili og Mia er favoritter

odds_paa_x_factor_top

Hver uge er Danske Spil klar med odds på X Factor, hvor du kan oddse på hvem der ryger ud, og hvem der vinder årets X Factor. Spændingen er altid intakt helt til det sidste, og det gør X Factor til et oplagt show at spille på.

Vi er nu nået frem til finalen i X Factor 2017, som løber af stablen fredag d. 31. marts, og her skal vinderen findes mellem Chili, Mia eller Morten, som er de tre finalister i X Factor i år. Ser vi på odds på X Factor finalen, er det Chili som er favorit efter sin pragtpræstation i sidste uge.

Chili giver odds 1.75, mens Mia giver odds 3.50 og Morten Nørgaard odds 4.25 hos Danske Spil, hvor du kan spille på fredagens finale allerede nu og helt frem til showets start kl. 20.00. Du kan naturligvis også spille live på vinderen på Danske Spil.

Odds på X Factor finalen her >>

 

Spil på finalen i X Factor 2017

Der er lagt op til et brag af en finale i år i X Factor, hvor finalisterne måske aldrig har været tættere. 2017 er et af de mest spændende X Factor-sæsoner, vi har været vidner til, og uanset om det bliver Chili, Mia eller Morten som vinder i år, har det været fantastisk underholdning fra start.

Vi ser frem til finalen i X Factor 2017, hvor Gulddreng bl.a. gæsteoptræder, og hvor den amerikanske hitmager Dallas Austin – som har arbejdet sammen med bl.a. Michael Jackson og Madonna – spiller en afgørende rolle i showet, da han skal bestemme én af de sange, hver finalist skal synge i finaleshowet.

Vinderen af X Factor i denne sæson, får et sangtræningsforløb hos den internationalt anerkendte sangcoach Helene Hørlyck, som bl.a. har arbejdet sammen med One Direction, og derudover skal årets vinder også indespille en EP med fire sange, som produceres af førnævnte Dallas Austin.

Det bliver en gyser, og som nævnt er der allerede odds ude nu på finalen, så spil på din favorit hos Danske Spil. 1,3 mio. danskere så med ved det sjette liveshow, og det bliver sikkert endnu vildere på fredag. Så sæt popcorn over fredag aften, og vær klar med familien og vennerne, når DR1 blænder op X Factor finalen fredag d. 31. marts kl. 20.00.

Odds på X Factor-finalen:

  • Chili: 1.75
  • Mia: 3.50
  • Morten: 4.25

Odds på X Factor her >>

 

danske-spil-oddset-580x330