Her er de nyeste odds på vinderen af Superligaen

superligaen-logo

Superligaen-starten i 2016 rykker tættere på, og nu er der kun få uger til fans af dansk fodbold også kan snakke rundt om frokostbordet på landets arbejdspladser, når der diskuteres fodboldkampe fra weekenden. Den 26. februar går starten igen, og her åbnes der med et brag i Odense, hvor OB møder AGF.

Hverken AGF eller OB levnes de store chancer for at vinde Superligaen i år, hvor bookmakerne kun synes at have øje for førerholdet fra FC København. Københavnerne giver pengene 1.40 gange igen, hvis man spiller dem som danske mestre, mens de forsvarende danske mestre giver væsentligt mere end det.

FC Midtjylland gik helt kolde i efteråret, og er nu nede på en samlet tredjeplads, mens AaB har overtaget rækkens andenplads. FCM fik ellers en god start på titelforsvaret, men ovenpå et halv sløjt efterår takserer NordicBet nu FCM til odds 4.90 som danske mestre igen i år. AaB og Brøndby er de næste på listen til odds 7.50 og odds 21.00, mens Sønderjysle, Randers, OB og FC Nordsjælland alle giver astronomiske odds som kommende mestre.

 

Odds på Superligaen hos NordicBet >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil

 

Odds på vinderen af Superligaen 2015/2016?

FC København                          1.40

FC Midtjylland                          4.90

AaB                                         7.50

Brøndby                                  21.00

SønderjyskE                            175.00

Randers                                  225.00

OB                                         750.00

FC Nordsjælland                     750.00

 

Transfervindue får bookmaker til at sænke odds på FCK-guld

Samlet set kom Superligaens tre tophold svækkede ud af januars transfervindue. NordicBet vurderer dog, at FC København bedre kan tåle afgangene end både FC Midtjylland og AaB.
Selvom FC København i januar måtte vinke farvel til Daniel Amartey og se Stephan Andersen gå ned med en skade, er der ingen grund til panik i Parken. Ifølge NordicBet er mesterskabskonkurrenterne fra FC Midtjylland og AaB nemlig i en værre forfatning efter transfervinduet i nat lukkede.

FC Midtjylland tog afsked med to store kulturbærere i Erik Sviatchenko og Morten Duncan Rasmussen, mens tjekkiske Vaclav Kadlec blev hentet i Frankfurt. Hos AaB skilte man sig af med forsvarsprofilen Henrik Dalsgaard, men formåede dog at fastholde nøglespillere som Nikolaj Thomsen, Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis.

“Alle topholdene kommer svækkede ud af transfervinduet, men med en bredere trup og nogle fornuftige erstatninger er det vores vurdering, at FCK’s mesterskabschancer nu er markant styrkede. FC Midtjylland skal finde en ny identitet uden Sviatchenko og Duncan, og selvom man i AaB uden tvivl er glade for at kunne holde på en række af profilerne, så går man ind til et hektisk forår med en meget smal trup”, lyder analysen fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Aktiviteten i transfervinduet har ført til, at NordicBet har sænket oddset på et FCK-mesterskab fra 1,47 til 1,40. Til gengæld er oddset på FCM-guld steget fra 4,55 til 4,90. Oddset på AaB fastholdes foreløbig på 7,50.

 

nordicbet-blue-580x330