Mr. Play er en ny online bookmaker, der byder sig til på det danske spillemarked. Udbyderen har eksisteret siden 2017, men har først for nylig fået dansk spillelicens og opererer nu med fuld tilladelse på det danske marked.

I denne Mr. Play anmeldelse kaster vi et blik på den nye sportsbetting-platform. Vi ser på udbuddet af odds og markeder og vi tager pulsen på bookmakerens kundeservice såvel som den generelle brugeroplevelse på spillesiden.

Læs med og bliv klogere på den nye Mr. Play bookmaker i Danmark.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos Mr. Play

Sådan spiller du

Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. og få samme beløb i bonus | Tilbuddet gælder kun nye spillere og 1. indskud | Gennemspil bonus 9x inden 60 dage til min. odds 2,00 ved enkeltvæddemål eller odds 1,40 ved kombinationsvæddemål

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: 100% velkomstbonus på op til 1.000 kr. på Mr. Play

Som ny spiller på Mr. Play kan man drage fordel af en klassisk indbetalingsbonus på op til 1.000 kroner. Velkomstbonussen aktiveres ved spillerens første indbetaling, hvis denne er over 100 kroner.

Når indbetalingen er gennemført, vil Mr. Play overføre det tilsvarende beløb som bonus til din spillekonto. Indbetaler du det maksimale bonusbeløb på 1.000 kroner på din første indbetaling, så vil du efterfølgende modtage 1.000 kroner på din spillekonto. Der vil derefter stå 2.000 kroner på spillerens bettingkonto – hvoraf halvdelen er kontanter og den anden halvdel er et bonusbeløb.

Betingelser for Mr. Plays velkomstbonus

Du kan dog ikke udbetale bonussen med det samme. Mr. Play kræver, at spilleren gennemspiller bonusbeløbet 9 gange. Har du eksempelvis indbetalt 1.000 kroner og fået 1.000 kroner i bonus, så skal der omsættes for i alt 9.000 kroner i spil, før eventuelle gevinster kan udbetales til egen konto.

Der gives i alt 60 dage til at få gennemspillet indbetalingsbonussen, og der stilles også krav til selve odds og væddemålstyperne, når du gennemspiller Mr. Play-bonussen.

Vælger du at gennemspille bonussen på singlespil, skal udfaldet være på odds 2,00 eller derover. Vælger du at gennemspille bonussen på multivæddemål, skal samtlige enkeltudfald på multivæddemålet være på odds 1,40 eller derover.

Det er ikke tilladt at gennemspille bonussen på væddemålstyper som draw no bet (pengene tilbage ved uafgjort) eller alternative handicap-markeder udover 3-vejs handicap. Du må heller ikke gennemspille bonussen på over/under spil. Til gengæld står det dig frit for, om du vil gennemspille bonussen på prematch-markeder eller live oddsmarkeder.

Sidst men ikke mindst vil enhver indbetaling med PayPal, Neteller, Paysafecard, Skrill eller Skrill 1-Tap ikke kunne bruges som kvalificerende indbetalingsmetode til Mr. Plays bonus til nye spillere.

Minimumsbeløb for væddemål100 kr.
Minimumsodds for væddemål2,00
Gyldighedsperiode for bonus60 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke tidligere har taget imod Mr. Plays bonus.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person.
Vigtigste betingelser for Mr. Plays velkomstbonus.

Løbende bonusser og kampagner til eksisterende spillere

Mr. Play bedyrer, at man løbende vil tilbyde bonusser til eksisterende spillere i udvalgte perioder på året. I forbindelse med vores anmeldelse af bookmakeren, var der dog ingen tilbud eller bonusser udover velkomstbonussen.

Mr. Play har til gengæld fine betting-funktioner og tjenester, som tilgodeser spillerne med højere odds og bedre spilmuligheder.

Cash out funktion

Mr. Play tilbyder en cash out funktion, hvor du som spiller kan vælge at udbetale din gevinst på et vindende væddemål, der endnu ikke er afgjort.

Fører det hold, du har spillet på, vil du kunne opgøre spillet før tid og hive gevinsten hjem. Du får naturligvis ikke fuld betaling, da du vælger at opgøre væddemål, før det er gennemført.

Det kan være til stor hjælp, hvis man gerne vil have frigjort penge, som kan bruges på andre væddemål, mens man venter – eller hvis du har lavet et risikofyldt bet, som du gerne vil lukke ned for, mens du er sikret en gevinst.

Odds booster

Mr. Play tilbyder høje odds på særligt udvalgte sportsbegivenheder gennem hele ugen. Man opererer med en såkaldt oddsbooster, der forhøjer tilbagebetalingsprocenten på flere af de store og mest attraktive sportsbegivenheder.

Det kan være på visse NBA-kampe i basketball eller engelske Premier League-kampe i fodbold. Disse oddsboost gør altså Mr. Play mere attraktiv at oddse på i perioder, hvis du ellers er til betting på de mest populære kampe.

Mr. Plays sports- og oddsmarkeder

Mr. Play kan dække behovet for langt de fleste spillere, hvad angår både sports- og oddsmarkeder.

Vi kigger her bookmakerens udvalg igennem og bedømmer både bredden og kvaliteten af markederne.  

Godkendt udbud af sportsmarkeder

Mr. Play satser tydeligt på det brede, populære udvalg af sportsmarkeder. Når man kaster et blik på udbuddet, ses det hurtigt, at fodbold, basketball, tennis og ishockey er de absolut mest toneangivende sportsmarkeder.

Fodbold er dækket fint ind med alle de populære europæiske topligaer såvel som alle de store UEFA-turneringer. Man satser også på dansk fodbold, nu hvor man har fået dansk spillelicens. Det betyder, at du, udover at kunne oddse på Superligaen, også kan oddse på de lavere divisioner i Danmark.

Basketball er også udbudt med omfattende oddsmarkeder i NBA og de store ligaer i Europa som for eksempel den spanske Liga ACB, den italienske Lega Basket Serie A og den tyrkiske Superleague.

Tennis er ligeledes bredt dækket ind med odds fra alle de aktuelle WTA- og ATP-turneringer i verden, såvel som et omfattende udvalg af odds på de fire store Grand Slam-turneringer. Det betyder naturligvis, at du kan oddse på Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson.

Golf, cykling, håndbold, badminton og e-sport får også forholdsvis god plads hos Mr. Play, men herudover kniber det lidt med bredden i sportsmarkeder. Der er samlet set kun lidt over 20 sportsmarkeder udbudt, så det er nok ikke på Mr. Play, at man skal lede efter odds i forskellige nichesportsgrene.

Til sammenligning har Expekt, Betsson og vBet henholdsvis 32, 39 og 50 sportsgrene, som de tilbyder odds på.

Det samlede udvalg af sportsmarkeder på Mr. Play

Amerikansk fodbold, australsk fodbold, badminton, baseball, basketball, boksning, bordtennis, bowling, cricket, cykling, dart, e-sport, fodbold, Formel 1, golf, håndbold, ishockey, lacrosse, motorsport, OL, roning, rugby, snooker, tennis, MMA, vintersport, volleyball og wrestling.

God bredde i oddsmarkeder på Mr. Play

Mr. Play er fint med, når det kommer til udbud af oddsmarkeder. Især i de store fodboldligaer, vil du have mere end 200 forskellige væddemål på hver enkelt kamp.

På de største ligaer er der, udover de traditionelle væddemål, både målscorer-spil og væddemål på diverse kampbegivenheder. Man kan naturligvis også dykke ned i et bredt udvalg af over/under målspil for hele kampen og første halvleg, samt en lang række forskellige handicap-væddemål. 

Mr. Play leverer også et godkendt udbud af oddsmarkeder på andre populære sportsmarkeder som for eksempel ishockey, tennis og basketball. Her er man i tråd med resten af markedet hvad angår antallet af markeder.

Det kniber lidt med variationen i oddsmarkeder, når man dykker ned i de mindre populære sportsgrene på Mr. Play. Her er der flere steder kun 1X2-markeder og de mest populære over/under-væddemål.

Godkendt tilbagebetaling på de største sportsbegivenheder

Mr. Play kan ikke bryste sig af markedets højeste odds. Man kommer dog forholdsvist højt op, når det drejer sig om odds på store fodboldligaer som Premier League, La Liga og Serie A.

Her sniger tilbagebetalingsprocenten sig lige akkurat op på 94 procent. Det er ikke overvældende, men absolut en godkendt RTP, der udmønter sig i middelhøje odds på markedet.

På de mindre populære markeder ligger Mr. Play på mellem 89 og 90 procent. Det er under niveau i forhold til store bettingsider som Unibet eller bet365. Når alt kommer til alt er Mr. Play nok heller ikke den oplagte bookmaker til spil på nichemarkeder.

Sådan placerer du et sportsbet på Mr. Play

Hvis du gerne vil prøve sportsbetting af på Mr. Play, så kan du følge nedenstående trinvise guide.

01

Opret en konto (eller log ind)

Opret en konto på Mr. Play, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren i forvejen. Klik på det lyseblå tilmeldingslink i højre hjørne eller log ind, hvis du allerede er registreret.

02

Foretag en indbetaling

Du skal have penge på din betting-konto for at kunne spille. Klik på din saldo og tryk på indbetaling for at foretage en overførsel.

03

Besøg Mr. Play oddsplatform

Klik på ikonet ”Odds” i øverste venstre hjørne for at komme ind i Mr. Plays oddsmenu. Her vil samtlige prematch-odds blive indlæst.

04

Vælg din sportsbegivenhed

Find herefter dit ønskede sportsmarked og oddsmarked på listen over udbudte odds. De mest populære sportsmarkeder er allerede anført øverst, så du kan slå en smutvej til disse.

05

Vælg dine odds med omtanke

Husk altid at dobbelttjekke dine odds for at se om der er værdi. Det kan hænde at Mr. Play ikke udbyder de højeste odds på den pågældende kamp. Hvis du ikke mener det er spilbart, så tjek eventuelt en anden bookmaker.

06

Placér dit væddemål

Når du har fundet dit sportsvæddemål og kan acceptere de aktuelle odds, så klikker du på selve oddset for at føre det over på din spillekupon. Du kan vælge at spille på dette væddemål alene eller føje flere sportsbegivenheder til din kupon. Når du er færdig, indtaster du din indsats og klikker på godkend.

Livebetting-sektionen på Mr. Play

Mr. Play udbyder også et fint udvalg af live betting muligheder. Man får adgang til livebetting-sektionen ved at klikke på ikonet ”Live” i øverste venstre hjørne på Mr. Plays hovedside.

Her finder du live odds på de mest populære ligaer og turneringer indenfor fodbold, basketball, tennis, håndbold og ishockey. Det er også muligt at finde live odds på mindre eksponerede sportsmarkeder som for eksempel bordtennis, golf, badminton og e-sport.

Livebetting-platformen er ret fint skruet sammen. Man kan tilgå alle de forskellige live sportsmarkeder ved at klikke på dertilhørende faneblade øverst i menubjælken ovenover live oddsene. Her kan man hurtigt manøvrere rundt i igangværende kampe og begivenheder.

Trinvis guide til livebetting på Mr. Play

Livebetting fungerer stort set på samme måde som med spil på prematch odds. Alligevel får du her en kort trinvis guide til, hvordan du griber det an:

01

Opret en konto (eller log ind)

Du skal have oprettet en konto hos Mr. Play for at kunne livebette på platformen. Registrér dig ved at klikke på ”Få bonus”, eller log ind hvis du allerede har en spillekonto.

02

Foretag en indbetaling

For at kunne spille på Mr. Plays live odds skal du have penge på din betting-konto. Klik på saldo-området på din spillekonto og foretag her en indbetaling via din foretrukne betalingsmetode.

03

Klik på ”Live” ikonet

For at få vist Mr. Plays mange live odds, skal du klikke på ikonet ”Live” i øverste venstre hjørne på bookmakerens hovedside.

04

Find dine livebets

Du får nu indlæst samtlige igangværende sportsbegivenheder med live odds på Mr. Play. Udvælg din ønskede sportsbegivenhed eller gå på opdagelse i udbuddet. Klik på sportsbegivenheden for at få live oddsene frem.

05

Placér dit live bet

For at foretage dit livebet, skal du blot klikke på live oddset på det pågældende oddsmarked. Herefter føjes udfaldet automatisk til din spillekupon. Du kan føje yderligere live odds eller prematch odds til din kupon, hvis du ønsker at spille flere kampe på samme tid.

Brugeroplevelse med plads til forbedringer

Mr. Plays bettingplatform er holdt i hvide og lyseblå nuancer. Som udgangspunkt et fint farvevalg, selvom kontrasten til tider kan være lidt svag. Det kan være med til at udviske grafikken og besværliggøre læseoplevelsen en anelse.

Hjemmesiden er super enkelt bygget og er derfor også ret nem at navigere på. Alt er overskueligt, men set ud fra et æstetisk synspunkt, vil Mr. Plays hjemmeside næppe imponere. Der er ikke helt samme professionelle snit over designet som for eksempel på Betinia eller ComeOn.

Selve betting-proceduren er dog ganske ligetil. Man tilgår nemt sektionerne for prematch og live odds og selve udformningen af de to oddsplatforme er brugervenlige og praktiske.

Mr. Play har endnu ikke udviklet en app, men spillesiden kan tilgås via enhver mobilbrowser i desktop-version. Vi anbefaler dog, at man spiller via tablet eller computer, da hjemmesiden ikke virker helt optimeret til små mobilskærme. 

Kundeservice på Mr. Play

Mr. Play tilbyder support via både telefon og live chat. Der er telefontid hver dag mellem klokken 08.00 og frem til midnat.

Live chatten har åbent døgnet rundt i alle ugens dage, men den var dog imidlertid nede, da vi testede den i forbindelse med denne anmeldelse af Mr. Play.

Muligheden for telefonisk kundeservice er til gengæld værd at bemærke, da det i den grad er en sjældenhed.

Sikkerheden på Mr. Plays bettingplatform

Mr. Play har en dansk spillelicens og lever derfor op til alle de juridiske, sikkerhedsmæssige og økonomiske krav fra den Spillemyndigheden. Det betyder blandt andet, at Mr. Play har implementeret det sikre, offentlige danske MitID som login.

Derudover er hjemmesiden beskyttet af et moderne krypteringssystem, som sikrer, at alle dine personlige såvel som økonomiske oplysninger er gemt godt væk bag en solid kryptering.

Med den danske licens kommer der også et krav om at forpligte sig til ansvarligt spil. Mr. Play har derfor indført obligatoriske daglige, ugentlige eller månedlige indbetalingslofter. Det giver spillerne en bedre mulighed for at kunne kontrollere sine spil. 

Bredt udvalg af betalingsmetoder

Mr. Play udmærker sig især for sit fine udvalg af betalingsmetoder. Med 9 forskellige er der rig mulighed for, at du kan finde en betlaingsmetode, der matcher dine behov og præferencer.

Mr. Play kan tilbyde lynhurtige udbetalinger, hvis man for eksempel vælg Trustly til at udbetale gevinster. Bruger du en helt klassisk bankoverførsel, er behandlingstiden lidt længere, men til gengæld kan du lave store både ind- og udbetalinger.

Samtlige indbetalinger foregår øjeblikkeligt med undtagelse af den traditionelle bankoverførsel, der kan tage op til 3 til 4 dage.

Følgende betalingsmetoder accepteres på Mr. Play: VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard, Instant Banking, Trustly og almindelig bankoverførsel.

Sådan opretter du en spillekonto på Mr. Play

Hvis du gerne vil forsøge dig med betting på Mr. Play, så har vi nedenfor oprettet en lille trinvis guide, som kan hjælpe dig godt på vej med kontooprettelsen:

01

Gå til Mr. Plays hjemmeside

Klik på ”Få bonus” her på siden for at blive ledt direkte til Mr. Play.

02

Opret en konto

Klik på det lyseblå ikon “Tilmeld dig” i øverste højre hjørne hos bookmakeren.

03

Indtast dine personlige oplysninger

Angiv de krævede oplysninger såsom navn, adresse, mail og CPR-nummer.

04

Fortsæt med dit MitID

Klik dig videre i oprettelsesprocessen ved at godkende din nye konto via dit MitID.

05

Vælg din velkomstbonus og gennemfør kontooprettelsen

Indløs din velkomstbonus, hvis du ønsker den, og gå videre til endelig bekræftelse af din nye spillekonto.

06

Indbetal og spil

Foretag en indbetaling i saldo-området på din spillekonto og modtag samtidig din velkomstbonus. Du er nu klar til at dykke ned i betting på Mr. Play.

Konklusion

Mr. Play har måske ikke markedets smukkeste hjemmeside, men den er ganske brugervenlig og man kan som ny spiller se frem til en rimelig attraktiv velkomstbonus. Den er nemlig både så stor som den kan være og har et af de mere lempelige omsætningskrav.

Er man til betting på de mest populære sportsmarkeder, så kan Mr. Play sagtens være med. Der er rig mulighed for at dykke ned i et godkendt udvalg af oddsmarkeder på alle de store fodboldligaer og tennisturneringer i verden.

Til gengæld kniber det mere med odds på mindre sportsgrene og ligaer, ligesom der også er begrænset med tilbud til eksisterende spillere, når først velkomstbonussen er opbrugt.

Tilbagebetalingsprocenten hører ikke til markedets højeste, men med Mr. Plays særlige oddsbooster kan man alligevel nå op på konkurrencedygtige odds på flere udvalgte markeder.

Det er også et plus, at man har et bredt udvalg af betalingsmetoder at vælge imellem, heriblandt hurtigt udbetaling via Trustly. Vi savner dog muligheden for mobilbetaling via eksempelvis MobilePay eller Apple Pay, samt en bedre mobil brugeroplevelse.

Fordele og ulemper

 • Flot velkomstbonus til nye spillere
 • Cash out funktion
 • Boostede oddsmarkeder
 • Hurtige gevinstudbetalinger
 • Fint udvalg af odds på de store fodboldligaer
 • Kundeservicen er ikke optimal
 • Hjemmeside-designet kunne være bedre
 • Begrænset udvalg af sportsgrene
 • Under middel mobiloplevelse

Ofte stilledes spørgsmål om vBet

Kan nye spillere få en velkomstbonus på Mr. Play?

Mr. Play byder ind med en 100% indbetalingsbonus på op til 1.000 kroner til alle nye spillere på bettingsiden. Den aktiveres med et minimumsindskud på 100 kroner.

Har Mr. Play bonusser til eksisterende spillere?

Mr. Play har ingen faste ugentlige bonusser, men tilbyder i ny og næ bonuskampagner for eksisterende spillere.

Har Mr. Play høje odds?

Mr. Play opererer med en tilbagebetalingsprocent på cirka 94% på de største sportsbegivenheder. Visse odds kan dog boostes yderligere via bookmakerens oddsboosterfunktion.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100 % op til 1000 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Nej

Odds hos Mr. Play

1000 DKK
Mr. Play Spil hos Mr. Play

Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. og få samme beløb i bonus | Tilbuddet gælder kun nye spillere og 1. indskud | Gennemspil bonus 9x inden 60 dage til min. odds 2,00 ved enkeltvæddemål eller odds 1,40 ved kombinationsvæddemål

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere