Traditionelt set har Superligaen været noget, man har set i TV’et eller hørt i radioen. Senere års eksplosive vækst inden for online streaming har dog ført til, at flere og flere i dag fravælger både radio og TV-kanaler til fordel for streamingtjenester.

Her i denne guide giver vi dig et overblik over, hvor og hvordan du kan streame Superligaen i 2023/24-sæsonen. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan få adgang til livestreaming af flest Superliga-kampe for pengene.

bet365 Livestream Superligaen gratis

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Se programmet: Denne rundes gratis Superliga-livestream

Indlæser…

Sådan streamer du Superligaen

Selvom der i dag er flere muligheder for at streame Superligaen, er streamingmarkedet for den danske fodboldliga blevet mindre forbrugervenligt med årene. Der er flere årsager til denne udvikling; herunder stramninger af den danske spillelovgivning og deling af TV-rettighederne til Superligaen.

I nedenstående afsnit vil vi præsentere dig for tre af de muligheder, du har for at streame Superligaen i 2023/24-sæsonen:

  • bet365
  • Viaplay
  • Discovery+

bet365

Som du måske har bemærket, gælder sendeplanen ovenfor for Superliga-livestream hos bet365. Det har i mange år været sådan, at man kunne livestreame alle kampe i Superligaen på den populære bettingside – helt gratis. Det krævede blot, at man havde en konto og, at man ikke opholdt sig i Danmark. Derfor var bet365 vældig populært blandt danske turister, når de var i udlandet og gerne ville følge med i Superligaen.

Grundet stadig strammere licenslovgivning indenfor hasardspil, er der i dag færre og færre lande, hvor man kan logge ind som dansk kunde. Samtidig har bet365 ikke længere rettighederne til at sende alle Superliga-kampene. Skulle du derfor få mulighed for at logge ind, vil udvalget være mere begrænset.

Du kan dog være heldig, at du kan få adgang til det, som bet365 kalder for ”Live Audio”. Det er en klassisk radiodækning af kampen. Selvom det ikke giver dig et billede, er det trods alt bedre end ingenting.

Hvor bet365 halter lidt i forhold til Viaplay og Discovery+, vinder de ved deres store udvalg af andre gratis livestreams. Faktisk kan du streame langt de fleste kampe fra ligaer som La Liga og Champions League. Samtidig har du adgang til live odds på alle de kampe, som du kan streame gratis – hvad end det så er med lyd eller video.

bet365 Livestream Superligaen gratis

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan livestreamer du gratis på bet365

Det er ganske enkelt at få adgang til bet365’s gratis livestreams af Superligaen og andre fodboldligaer. Du skal blot følge nedenstående trin-for-tring-guide, og så er du klar til at se al den fodbold, du kan komme til:

01

Gå til bet365’s hjemmeside

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede har en konto.

02

Indsæt penge

Der skal være penge på din bet365-konto, hvis du vil benytte livestream-funktionen.

03

Klik på “Liveodds”

Når du klikker på “Liveodds” ser du alle igangværende kampe.

04

Klik på “Kalender”

Klik dig videre til kalenderen i undermenuen for at se kommende kampe, der bliver livestreamet.

05

Vælg en kamp

Vælg den Superliga-kamp, som du gerne vil livestreame på bet365 og vent på, at den starter.

Når du kigger på kalenderen, vil du se, at nogle kampe er markeret med enten en afspilningsknap eller et højtalerikon. Førstnævnte indikerer, at du kan livestreame kampen med video, som så du den i TV, mens højtaleren indikerer, at du kan livestreame kampen med lyd, som hørte du den i radioen.

Viaplay Total

Er du primært interesseret i at livestreame Superligaen, når du opholder dig i Danmark, er der heldigvis andre muligheder end bet365. Den ene af disse to muligheder er streamingtjenesten, Viaplay. Her skal du oprette et abonnement på Total-pakken for at få adgang til al deres sport. Den koster naturligvis også derefter, men til gengæld vil du kunne se de fleste Superliga-kampe, Champions League, Premier League, Formel 1 og meget mere. Dertil kommer naturligvis alt det øvrige indhold, som også kan streames via Viaplay.

Som det også er blevet nævnt i vores TV-guide til Superligaen, deles Viaplay og Discovery om rettighederne til at sende Superliga-kampe i fjernsynet. Dette gælder også for deres streamingtjeneste, hvilket betyder, at du kun kan se halvdelen af kampene i Superligaen hos Viaplay. Du skal således også oprette et abonnement hos Discovery+, hvis du vil have alle kampene med.

Discovery+

Discovery+ er Discovery Networks’ streamingtjeneste, hvor du finder al det indhold, som bliver sendt på deres diverse TV-kanaler. Det betyder, at du, udover Superliga-kampene også kan se motocross, golf, svømning, Formel E og meget mere. Dertil kommer naturligvis TV-selskabets mange reality- og underholdningsprogrammer.

På Discovery+ finder du den halvdel af Superliga-kampene, som ikke bliver sendt på Viaplay. Det svarer til de kampe, der bliver sendt på Canal 9 og 6’eren i TV.

Livestream Superligaen fra din mobil eller tablet

Uanset om du forsøger dig med bet365 eller opretter et abonnement hos Viaplay eller Discovery+, vil du kunne livestreame Superligaen fra alle dine enheder. Det er altså ikke bare forbeholdt din computer, men også din mobil og tablet. Særligt de to sidstnævnte gør det nemt at se Superliga-kampe uanset, hvor du er. Dermed behøver du ikke at planlægge dine weekender lige så meget rundt om kampprogrammet, som du typisk vil skulle, hvis du ser Superligaen i TV.

Både bet365, Viaplay og Discovery+ har apps, der kan downloades til din mobil eller tablet; uanset om det så er en iPhone, iPad eller en Android-enhed. Derudover vil de fleste nyere Smart TV’s også understøtte apps fra Viaplay og Discovery+, så du kan se Superliga-kampene på fjernsynet uden at betale for TV-kanalerne.

Ofte stillede spørgsmål om livestream af Superligaen

Kan man se Superligaen gratis på internettet?

Det har tidligere været muligt at livestreame Superligaen gratis via bet365, når man var i udlandet. De sender dog ikke 2023/24-kampene med video. Udvalgte kampe kan dog livestreames med lyd.

Er det lovligt at streame Superligaen gratis hos bet365?

Ja, det er fuldt lovligt at streame Superligaen gratis hos bet365, hvis de rent faktisk sender dem. Det er dog ikke alle Superliga-kampe, der fremgår af deres sendeplan. Til gengæld kan du, lovligt, livestreame en række andre fodboldligaer helt gratis hos bettingsiden.

Skal man oddse for at streame Superligaen hos bet365?

Hvis du vil streame Superligaen hos bet365, skal du have en konto med penge på. Du behøver dog ikke at indgå nogen væddemål, for at få adgang til den pågældende livestream. Det vil sige, at du i teorien kan indsætte penge inden kampen og efterfølgende udbetale dem.

Hvilke streamingtjenester sender Superliga-kampe?

I Danmark er det Viaplay og Discovery+, der sender Superliga-kampe. De to streamingtjenester deles om kampene, hvilket betyder, at du skal abonnere på dem begge, hvis du vil kunne se samtlige Superliga-kampe.