Superliga-sæsonen ruller igen, og det betyder naturligvis hundredevis af timer foran fjernsynet og på stadions for en stor del af den danske befolkning. Er man typen, der følger tæt med i Superligaen, bør man naturligvis også oddse på turneringen. I denne artikel ser vi nærmere på alle de bedste Superliga bonusser til 2020/22-sæsonen og guider dig til, hvilken du skal vælge.

Leder du efter et “sikkert valg” anbefaler vi Danske Spil. Alle bookmakers på nedenstående liste er dog anbefalelsesværdige, og de har alle dansk licens. Det betyder, at de opererer efter dansk lovgivning og selvfølgelig betaler skat i Danmark. Du kan endda læse vores anmeldelser af de forskellige bookmakers, hvis du vil lære mere om, hvordan bonussen fungerer eller, hvordan det er at oddse hos dem.

 

Tryk her for at få en Superliga-bonus

 

Superliga-oddsbonusser

1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKK
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKK
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
500 DKK
500 DKKTotal Bonus
800 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKK

Samtlige bookmakers på denne liste har fået dansk licens af Spillemyndigheden. Derfor er alle Superliga odds bonusser og efterfølgende gevinster skattefrie.

 

Sådan får du din Superliga-oddsbonus

Så snart du har valgt din foretrukne bookmaker, skal du blot trykke på “Få bonus”, hvorefter du bliver taget direkte til bookmakeren. Her følger du simpelthen bare bookmakerens anvisninger og opretter din konto. Samtlige bookmakers på listen har finpudset opretningsprocessen for at gøre det så nemt som muligt. Derfor kan man oprette sin konto på et kort øjeblik.

Det afgørende trin før, man får sin bonus er at indsætte penge. De forskellige odds bonusser fungerer som regel sådan, at man får fordoblet sit første indskud. I odds bonus tabellen kan den maksimale bonus ses. Står der for eksempel 1.000 kroner ud for den udvalgte bookmaker, betyder det, at man ved et indskud på 1.000 kroner, får yderligere 1.000 kroner i odds bonus. Jo flere penge man sætter ind hos bookmakeren, jo større bonus får man simpelthen.

Lige så snart man har indsat penge, er man klar til at sætte sine Superliga odds.

 

Sådan vælger du den bedste Superliga-bonus

Det kan være fristende at tage den største Superliga bonus. Det er dog ikke altid den bedste idé. Der er nemlig en del andre faktorer, man skal undersøge også.

Den allervigtigste er bookmakerens gennemspilskrav for bonussen. Da bookmakerne naturligvis ikke ønsker, at give en bonus til folk, der hæver den lige med det samme, har de indført såkaldte gennemspilskrav. Det betyder, at man skal sætte sin bonus på højkant et bestemt antal gange før, at man kan udbetale den. Dette gennemspilskrav varierer rigtig meget. Det gælder naturligvis om at finde en bonus, der skal gennemspilles så få gange som muligt, så man nemmest kan få fat i sine penge.

Derudover skal man også se på, hvad minimumsoddset for gennemspilningen er. Dette varierer nemlig også markant. Det kan være helt ned til 1,30, men det kan også gå op til 2,00. Der er altså kæmpe forskel, og det siger sig selv, at det er nemmere at gennemspille en bonus, hvor man kan spille til lave odds.

Den sidste faktor indenfor gennemspilningen er, hvor lang tid man har til at gennemføre den. Dette er typisk tre måneder, altså 90 dage, men der er bookmakers, som kun giver spillerne to måneder. Dermed skal man altså skynde sig, og det kan blive svært at finde nok gode spil til at opfylde kravet.

Udover gennemspilskravet skal man også kigge på selve bookmakerens produkt. Det er vigtigt, at man ikke lader sig forblænde af bonussen alene. Man skal selvfølgelig finde en bookmaker, der passer til ens spillestil- og mønster. Ynder man at livebette, skal man finde en bookmaker, der specialiserer sig i dette. Det er værd at gå på kompromis med bonussen for at finde en bookmaker med det rette spiludvalg og odds. Set over en længere periode betyder de 1.000 kroner fra bonussen nemlig meget lidt i det store regnskab.

 

Sådan spiller du din bonus fri

Når man skal spille sin bonus fri, er det vigtigt, man tænker sig om. Mange folk stresser over deres bonus og placerer derfor en masse væddemål hurtigt efter hinanden. Det er en kæmpe fejl. Man skal huske på, at man trods alt har to eller tre måneder til at gennemspille bonussen, så der er ingen grund til hastværk, der som bekendt er lastværk. Man skal være tålmodig og finde de gode spil, og så holde sig til dem. Ellers ender man med at smide sine penge ned i et sort hul, og så er bonussen lynhurtigt væk.

Andre folk bliver skødesløse med deres Superliga bonus, da de tænker, at det alligevel ikke er deres penge, de spiller for. Derfor kan de tillade sig at tage unødvendige risici og spille spil, de normalt ikke ville. Dette er også en stor fejl.

Hele pointen med at modtage en Superliga bonus er jo netop, at man skal spille den fri, så det bliver ens egne penge. Derfor skal man være disciplineret og kun spille de spil, man ville have gjort uanset hvad. Gør man det, er en bonus en perfekt måde at få et større rådighedsbeløb, når man oddser. Dermed kan man efter noget tid både udbetale bonus samt eventuelle gevinster, og dermed forsøde tilværelsen.

 

Spil bonussen fri på computer, tablet eller mobil

Der findes mange måder at spille sin bonus fri på. Man kan, som mange gør, spille direkte fra sin computer. Det er en nem måde at oddse på, og det er oplagt, når man har masser af tid. Er man på farten, eller bare udenfor computerens rækkevidde, kan man også spille direkte på sin mobil eller tablet. Dette kan enten gøres i enhedens browser eller gennem ens udvalgte bookmakers app. Stort set samtlige bookmakers har apps til både iOS og Android i disse dage, og de gør det endnu nemmere at spille.

Nogle bookmakers belønner endda de spillere, der benytter sig af spil fra mobilen med små bonusser og tilbud. Det gælder for eksempel Unibet, hvor man ofte kan få nogle fordele ved at spille fra sin mobiltelefon.

 

Log ind uden NemID

Udover bekvemmeligheden ved at spille fra en mobiltelefon, er der også en anden stor fordel. Man behøver ikke bruge NemID, når man logger ind. Dermed skal man ikke bruge nøglekort på at oddse, og man kan logge ind med bare et enkelt klik. Det gør det markant nemmere at spille, da det skærer den værste del af processen fra.

Det skyldes simpelthen, at NemID endnu ikke er integrerbart med håndholdte platforme, hvorfor det indtil videre stadig er tilladt at logge ind uden NemID på mobil og tablet. Dette er dog kun tilfældet, hvis man allerede har bekræftet sin konto med NemID på computeren.

Odds fra mobil og tablet gør det samtidig nemmere, når man livebetter. Man kan lynhurtigt sætte sine spil, imens man ser Superliga i TV.

 

Brug ventetiden til at kigge odds på mobilen

At man kan oddse direkte fra mobilen, gør det faktisk også markant nemmere at gennemspille en Superliga bonus. Det betyder nemlig, at man kan bruge alt sin overflødige tid på at lede efter gode spil. For eksempel kan man researche spil, når man pendler til og fra arbejde eller studie. Det er en rigtig god måde at slå tiden ihjel, når man alligevel ikke har andet at lave. Derudover er det selvfølgelig oplagt at tjene nogle nemme penge og bruge sin Superliga-viden til noget fornuftigt.

 

Odds på Superligaen hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift