Hvorfor oddse hos Cashpoint?

Den tyske bookmaker Cashpoint blev grundlagt i 1996, og den har siden leveret et yderst solidt produkt. I dag har Cashpoint flere end 5.000 spillebutikker i Tyskland, Østrig, Danmark og Storbritannien, og det er dermed en markant aktør på det internationale spilmarked. Bookmakerens fokus har primært været på det tyske marked, men siden 2013, hvor Cashpoint fik dansk licens, har danskerne også nydt godt af Cashpoints gode produkt.

Den helt store fordel ved Cashpoint er, at bookmakerens odds altid er blandt markedets højeste på de store fodboldligaer. Dette gælder især 1X2-oddsene på La Liga, Bundesligaen, Premier League og Ligue 1, hvilket gør dem yderst attraktive. Der er dog desværre mange, der ikke er bevidste om Cashpoints høje odds, da bookmakeren ikke er at finde på store oddssammenligningssider som for eksempel BetBrain.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 500 hos Cashpoint

Sådan spiller du

Sats 100 – 500 kr. og få et freebet svarende til indsatsen | Gælder kun nye spillere | Min. odds for kvalificerende væddemål: 1,80 | Kun det første væddemål på over 100 kr. tæller | Freebet tildeles senest 48 timer efter kvalificerende væddemål er afgjort | Freebet udløber 30 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Cashpoint bonusser

Hos Cashpoint får man naturligvis også en velkomstbonus, når man opretter sin konto. Denne fungere således, at man får sit første indskud i bonus. Denne kan være på op til 500 kroner. Det vil sige, at man får 500 kroner i bonus, hvis man indsætter 500 kroner. Minimumsbeløbet for at kunne modtage bonussen er 100 kroner.

Man skal her være opmærksom på, at ens indbetaling skal være foretaget med rigtige penge. Dermed vil indbetalinger foretaget med bonuskoder eller bonuskampagner altså ikke være gældende. Bonussen er desuden begrænset til én konto pr person.

Man skal gennemspille indskuddet og bonussen tre gange til odds minimum odds 1,80. Det vil sige, at man ved den maksimale bonus af 500 kroner skal spille for 3.000 kroner hos Cashpoint for at spille denne igennem og få den ubetalt.

Man vil ikke kunne foretage to eller flere væddemål på samme begivenhed. Man har 90 dage til at gennemspille sin bonus. Der skal være tale om spil på væddemål, som afgøres inden for denne periode.

Man kan tjekke sin bonus, og hvor langt man er med at opfylde denne under ‘Min konto.’ Hvis man anmoder om udbetaling inden betingelserne for bonus er opfyldte, vil bonussen blive annulleret.

Cashpoint har til enhver tid ret til at ændre kampagnen uden at oplyse grunden. De kan også afslutte kampagnen på grund af tekniske fejl. manipulation, computervirus osv.

Sådan oddser man hos Cashpoint

Som med alting tysk er effektivitet et af nøgleordene hos Cashpoint. Siden er ikke proppet med unødvendige funktioner og opmærksomhedsstjælende grafikker. I stedet er den sat minimalistisk op, hvilket betyder at brugervenligheden er i top. Det er nemt at få overblik over spiludvalget, og man finder let sine forskellige spil. Derudover kan man også altid finde dagens største begivenheder indenfor en lang række forskellige sportsgrene, hvilket er nyttigt, hvis man mangler lidt inspiration til sine spil.

Man kan altid se Cashpoints aktuelle tilbud og kampagner i toppen af forsiden. I venstre side kan man se en oversigt over livebegivenheder, begivenheder, der skal til at starte samt dagens begivenheder. Nedenunder finder man de mange forskellige sportsgrene og begivenheder, som Cashpoint tilbyder spil på. Sidst men ikke mindst kan man også se en række udvalgte livebegivenheder på forsiden.

Det er svært at fare vild på Cashpoint.dk, og det tager ikke mere end et øjeblik før man føler sig hjemme på hjemmesiden.

Cashpoint velkomstbonus

Sådan udfylder man en oddskupon hos Cashpoint

Som med alt andet på Cashpoints hjemmeside, er det yderst nemt at udfylde sin oddskupon. Igen er brugervenligheden i top, og dermed kan man hurtigt få spillet sin kupon. For at udfylde den, går man naturligvis blot til den eller de begivenheder, man vil spille på. Herefter trykker man på de forskellige væddemål, man vil spille, hvorefter de løbende bliver placeret på en spilkupon i højre side af skærmen. Man kan nemt fjerne væddemål fra spilkuponen, så man skal ikke være bekymret for at tilføje for mange, når man sidder og finder sine spil.

Når man har fundet sine spil, skal man naturligvis vælge, hvordan kuponen skal udformes. Hos Cashpoint kan man selvfølgelig både spille singler, kombi-kuponer, også kendt som akkumulatorkuponer, samt systemspil. Hvad man vælger, kommer simpelthen an på smag og behag.

På kuponen til højre har vi valgt tre kampe fra forskellige ligaer. De tre væddemål er sejr til Horsens mod Lyngby i Superligaen, FC Tokyo-sejr mod Avispa Fukuoka i den japanske J-League og så tilbage til Danmark, hvor vi har Brøndby til at slå AGF. Den kupon spiller vi som kombi med et indskud på 10 kroner. Går kampene hjem, vinder vi, som det ses i bunden af kuponen, 125,40 kroner.

Sidst men ikke mindst man vi i den gule boks se, at vi ved at tilføje et live-spil til minimum odds 1,51 kan forøge vores profit med fire procent. Dette er et unikt Cashpoint-tilbud på akkumulatorkuponer. Jo flere kampe man tilføjer, jo mere tilbyder de at booste ens profit med. Det første ekstra væddemål skal være live, men herefter kan man selv vælge så længe, at oddset er højere end 1,51. For hvert spil man tilføjer, smider Cashpoint én procent bonus oveni gevinsten. Er man typen, der godt kan lide kuponer med mange kampe, er Cashpoint derfor et oplagt valg.

Cashpoint spiludbud

Et af de største kritikpunkter ved Cashpoint er, at bookmakerens spiludbud ofte halter en smule. Cashpoint har ikke den samme mængde specialspil som mange andre bookmakere, og det er derfor ikke en bookmaker for de oddsere, der foretrækker nichemarkeder. Der bliver selvfølgelig udbudt odds på alle de sædvanlige fodboldkampe, men udbuddet af linjer og specialspil er som regel begrænset på selv de største kampe.

På trods af de til tider manglende specialspil er Cashpoints fokus tydeligvis på fodbold. Det er netop det smukke spil, der står for størstedelen af spiludbuddet, og kampudbuddet bør dække selv de mest fanatiske fans’ behov. Det er dog værd at bemærke, at Cashpoints fokus  primært er på de største ligaer og begivenheder. Derfor kan man ikke regne med at finde odds på kampe fra lavere rangerende divisioner fra Østeuropa, Sydamerika eller lignende.

Derudover kan man selvfølgelig også spille på populære sportsgrene som amerikansk fodbold, tennis, håndbold og ishockey, imens der også er spil på nichesportsgrene som bandy, futsal, snooker og Nascar.

Cashpoint er dog ikke en bookmaker, der fokuserer på nichesportsgrene. Er man derfor typen, der primært oddser på andre sportsgrene end fodbold, bør man kigge efter en bookmaker andetsteds.

Cashpoint odds

Er man til gengæld typen, der primært oddser på de store fodboldturneringer, og ikke har meget specifikke krav om målscoringsmetode, kortspecials eller asian-linjer, er Cashpoint en fremragende bookmaker. Cashpoint har nemlig, som nævnt tidligere, altid nogle af markedets højeste odds på de store ligaer. Her er tilbagebetalingen pumpet helt i vejret, hvilket gør det til en fornøjelse at være spiller hos Cashpoint.

Netop Cashpoints høje odds på de store ligaer gør dem faktisk til en must-have for alle seriøse oddsere. Dette er både for dem, der ynder at spille multikuponer, enten system eller kombi, og singler. Det er bare markant nemmere at finde værdi hos Cashpoint, da oddsene er i den højere ende.

Det bør også nævnes, at Cashpoints oddssættere ofte er langsomme til at redigere bookmakerens odds, hvorfor man nogle gange kan fange dem på det forkerte ben. Dette kan for eksempel være, hvis det bliver annonceret, at Lionel Messi sidder over i en kamp for Barcelona. Størstedelen af markedet vil lynhurtigt regulere oddsene efter denne nyhed og sænke oddset på Barcelonas modstander, men sådan er det ikke altid hos Cashpoint.

Ind- og udbetalinger hos Cashpoint

En af de helt store fordele ved at Cashpoint er, at man ikke skal betale gebyr, når man indbetaler penge. Ved de fleste bookmakere betaler man et gebyr, når man indsætter penge, men hos Cashpoint er det helt gratis.

Man kan derudover vælge i mellem en lang række forskellige indbetalingsmuligheder, når man skal tanke sin konto op. Hos Cashpoint kan man således bruge bankoverførsel, her skal man skrive CASHPOINT Malta Ltd. som modtager og sit brugernavn som anvendelsesformål, prepaidcard, paysafecard, Skrill, NETELLER samt VISA og MasterCard til at indbetale penge. Benytter man sig af bankoverførsel, tager det mellem tre og fem hverdage at få pengene ind på sin konto, men ellers bliver de sat ind lige med det samme.

Ønsker man at udbetale sine gevinster, går dette også både hurtigt og nemt. Udbetaling kan ske via Skrill, NETELLER og bankoverførsel i ens eget navn. Udbetaler man til en eWallet som Skrill, får man pengene med det samme, imens en bankoverførsel tager mellem tre og fem dage.

Læs mere om ind- og udbetalinger hos bookmakere her.

Cashpoint på mobil og tablet

Flere og flere foretrækker at placere deres spil på mobilen, og dette er selvfølgelig også muligt hos Cashpoint. Cashpoint har udviklet en app, der virker til både Android og Apple iOS, hvilket garanterer “app-solut bettingsjov”, som de skriver i beskrivelsen. Dermed kan man spille hos Cashpoint uanset, hvor man er så længe, man har adgang til internet.

Man kan naturligvis også tilgå Cashpoint.dk direkte i sin mobile browser, hvis man foretrækker det. For at gøre det, skal man blot gå til mobile.cashpoint.dk, hvorefter man kan begynde at spille. Her kan man glæde sig over, at Cashpoint har givet deres hjemmeside en overhaling således, at denne er blevet endnu mere bruger venlig.

Udover muligheden for at spille på farten har mobilbetting også den fordel, at man ikke skal bruge nem-ID, når man logger ind.

Cashpoint kundeservice

Hvis man skulle have behov for at kontakte Cashpoint kan man naturligvis gøre dette via deres danske kundeservice. Her skal man blot sende dem en email med sit spørgsmål. Søndag til torsdag er Cashpoints kundeservice åben fra 12.00 til 22.00, mens den fredag og lørdag åbner allerede klokken 10.00 og holder åben helt til 23.00.

Cashpoint casino

Har man brug for en pause fra sportsbetting, kan man slå tiden ihjel i Cashpoints casino. Casinoet lader en del tilbage at ønske, hvis man sammenligner det med Danmarks største sider, men der er alligevel fin underholdning. Her kan man for eksempel spille blackjack, roulette, videopoker samt selvfølgelig video slots.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    100% op til 500 DKK
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Odds hos Cashpoint

Opret en konto hos Cashpoint og få 500 DKK i velkomstbonus
Cashpoint Få 500 DKK i bonus hos Cashpoint

Sats 100 – 500 kr. og få et freebet svarende til indsatsen | Gælder kun nye spillere | Min. odds for kvalificerende væddemål: 1,80 | Kun det første væddemål på over 100 kr. tæller | Freebet tildeles senest 48 timer efter kvalificerende væddemål er afgjort | Freebet udløber 30 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Andre populære bookmakere