Cashpoint logo

Opret konto hos Cashpoint og få adgang til et lukrativt bonusprogram

Hvorfor oddse hos Cashpoint?

Den tyske bookmaker Cashpoint blev grundlagt i 1996, og den har siden leveret et yderst solidt produkt. I dag har Cashpoint flere end 5.000 spillebutikker i Tyskland, Østrig, Danmark og Storbritannien, og det er dermed en markant aktør på det internationale spilmarked. Bookmakerens fokus har primært været på det tyske marked, men siden 2013, hvor Cashpoint fik dansk licens, har danskerne også nydt godt af Cashpoints gode produkt.

Den helt store fordel ved Cashpoint er, at bookmakerens odds altid er blandt markedets højeste på de store fodboldligaer. Dette gælder især 1X2-oddsene på La Liga, Bundesligaen, Premier League og Ligue 1, hvilket gør dem yderst attraktive. Der er dog desværre mange, der ikke er bevidste om Cashpoints høje odds, da bookmakeren ikke er at finde på store oddssammenligningssider som for eksempel BetBrain.

Det er også værd at bemærke, at Cashpoint har et attraktivt bonusprogram, hvor man løbende optjener såkaldte cash.points i takt med, at man spiller. Disse point kan løbende veksles til væddemål, og på den måde får man altså sin loyalitet belønnet.

 

Bonustilbud

Du får en velkomstbonus på 0 DKK hos Cashpoint

Registrer dig og få adgang til et lukrativt loyalitetsprogram.

 

Cashpoint bonusser

Som ny kunde hos Cashpoint er man berettiget til en xTreme-bonus og en loyalitetsbonus. For at få denne skal man først registrere sig hos bookmakeren og altså oprette en konto. Her skal man blot gennemgå nogle få trin, og det tager ikke mere end et øjeblik. Herefter tilbyder bookmakeren op til 30 procent bonustillæg på ens gevinster, hvis man spiller mindst tre væddemål til odds 1,51 eller højere.

Derudover optjener man endda også cash.points hver evig eneste gang, at man laver en oddskupon. Det fungerer på den måde, at de tager dit indskud og ganger med det samlede antal væddemål på kuponen. Når man har optjent 50.000 cash.points, kan man ombytte dem til et betting-tilgodehavende.

Under “Min konto” kan man følge med i, hvordan det går med din loyalitetsbonus. Her kan man læse om, hvilke betingelser man allerede har opfyldt samt, hvilke man stadig mangler at opfylde.

 

Sådan oddser man hos Cashpoint

Som med alting tysk er effektivitet et af nøgleordene hos Cashpoint. Siden er ikke proppet med unødvendige funktioner og opmærksomhedsstjælende grafikker. I stedet er den sat minimalistisk op, hvilket betyder at brugervenligheden er i top. Det er nemt at få overblik over spiludvalget, og man finder let sine forskellige spil. Derudover kan man også altid finde dagens største begivenheder indenfor en lang række forskellige sportsgrene, hvilket er nyttigt, hvis man mangler lidt inspiration til sine spil.

Som det ses på screenshottet forneden, kan man altid se Cashpoints aktuelle tilbud og kampagner i toppen af forsiden. I venstre side kan man se en oversigt over livebegivenheder, begivenheder, der skal til at starte samt dagens begivenheder. Nedenunder finder man de mange forskellige sportsgrene og begivenheder, som Cashpoint tilbyder spil på. Sidst men ikke mindst kan man også se en række udvalgte livebegivenheder på forsiden.

Det er svært at fare vild på Cashpoint.dk, og det tager ikke mere end et øjeblik før man føler sig hjemme på hjemmesiden.

Cashpoint screenshot

Screenshot fra Cashpoint.dks forside den 17/1/2018.

 

Sådan udfylder man en oddskupon hos Cashpoint

Spilkupon hos bookmakeren Cashpoint

Screenshot af en spilkupon fra Cashpoint.dk taget den 17/12018.

Som med alt andet på Cashpoints hjemmeside, er det yderst nemt at udfylde sin oddskupon. Igen er brugervenligheden i top, og dermed kan man hurtigt få spillet sin kupon. For at udfylde den, går man naturligvis blot til den eller de begivenheder, man vil spille på. Herefter trykker man på de forskellige væddemål, man vil spille, hvorefter de løbende bliver placeret på en spilkupon i højre side af skærmen. Man kan nemt fjerne væddemål fra spilkuponen, så man skal ikke være bekymret for at tilføje for mange, når man sidder og finder sine spil.

Når man har fundet sine spil, skal man naturligvis vælge, hvordan kuponen skal udformes. Hos Cashpoint kan man selvfølgelig både spille singler, kombi-kuponer, også kendt som akkumulatorkuponer, samt systemspil. Hvad man vælger, kommer simpelthen an på smag og behag.

På kuponen til højre har vi valgt tre kampe fra den engelske Premier League. De tre væddemål er uafgjort i Burnley – Manchester United, Arsenal-sejr over Crystal Palace og Stoke City-sejr over Huddersfield Town. Den kupon spiller vi som kombi med et indskud på 50 kroner. Går kampene hjem, vinder vi, som det ses i bunden af kuponen, 585 kroner.

Det kan også ses på kuponen, at vi optjener 150 cash.points. Dem kommer vi tilbage til senere i anmeldelsen.

Sidst men ikke mindst man vi i den gule boks se, at vi ved at tilføje et live-spil til minimum odds 1,51 kan forøge vores profit med tre procent. Dette er et unikt Cashpoint-tilbud på akkumulatorkuponer. Jo flere kampe man tilføjer, jo mere tilbyder de at booste ens profit med. Det første ekstra væddemål skal være live, men herefter kan man selv vælge så længe, at oddset er højere end 1,51. For hvert spil man tilføjer, smider Cashpoint én procent bonus oveni gevinsten. Er man typen, der godt kan lide kuponer med mange kampe, er Cashpoint derfor et oplagt valg.

 

Cashpoint spiludbud

Et af de største kritikpunkter ved Cashpoint er, at bookmakerens spiludbud ofte halter en smule. Cashpoint har ikke den samme mængde specialspil som mange andre bookmakere, og det er derfor ikke en bookmaker for de oddsere, der foretrækker nichemarkeder. Der bliver selvfølgelig udbudt odds på alle de sædvanlige fodboldkampe, men udbudet af linjer og specialspil er som regel begrænset på selv de største kampe.

På trods af de til tider manglende specialspil er Cashpoints fokus tydeligvis på fodbold. Det er netop det smukke spil, der står for størstedelen af spiludbudet, og kampudbudet bør dække selv de mest fanatiske fans’ behov. Det er dog værd at bemærke, at Cashpoints fokus  primært er på de største ligaer og begivenheder. Derfor kan man ikke regne med at finde odds på kampe fra lavere rangerende divisioner fra Østeuropa, Sydamerika eller lignende.

Derudover kan man selvfølgelig også spille på populære sportsgrene som amerikansk fodbold, tennis, håndbold og ishockey, imens der også er spil på nichesportsgrene som bandy, futsal, snooker og Nascar.

Cashpoint er dog ikke en bookmaker, der fokuserer på nichesportsgrene. Er man derfor typen, der primært oddser på andre sportsgrene end fodbold, bør man kigge efter en bookmaker andetsteds.

 

Cashpoint odds

Er man til gengæld typen, der primært oddser på de store fodboldturneringer, og ikke har meget specifikke krav om målscoringsmetode, kortspecials eller asian-linjer, er Cashpoint en fremragende bookmaker. Cashpoint har nemlig, som nævnt tidligere, altid nogle af markedets højeste odds på de store ligaer. Her er tilbagebetalingen pumpet helt i vejret, hvilket gør det til en fornøjelse at være spiller hos Cashpoint.

Netop Cashpoints høje odds på de store ligaer gør dem faktisk til en must-have for alle seriøse oddsere. Dette er både for dem, der ynder at spille multikuponer, enten system eller kombi, og singler. Det er bare markant nemmere at finde værdi hos Cashpoint, da oddsene er i den højere ende.

Det bør også nævnes, at Cashpoints oddssættere ofte er langsomme til at redigere bookmakerens odds, hvorfor man nogle gange kan fange dem på det forkerte ben. Dette kan for eksempel være, hvis det bliver annonceret, at Lionel Messi sidder over i en kamp for Barcelona. Størstedelen af markedet vil lynhurtigt regulere oddsene efter denne nyhed og sænke oddset på Barcelonas modstander, men sådan er det ikke altid hos Cashpoint.

 

Cashpoint cash.points

Som nævnt tidligere i anmeldelsen optjener man løbende såkaldte cash.points hos Cashpoint. Dette er bookmakerens belønning til kunderne, og det kan betegnes som et slags loyalitetsprogram. Hver gang man spiller en kupon, får man cash.points. Jo højere oddset er og jo flere penge man spiller, jo flere cash.points optjener man. Pointene udregnes ved at gange antallet af væddemål på kuponen med indsatsen. I kuponeksemplet fra denne anmeldelse havde vi tre væddemål, som vi spillede 50 kroner på. Dermed optjente vi 150 point (3 x 50) på den ene kupon.

optjen cash.points hos cashpointMan skal ikke regne med at man kan blive rig af cash.points, men det er en dejlig løbende belønning for ens spil. Når man har optjent 50.000 cash.points, kan man veksle dem til et tilgodehavende, der kan bruges til at spille for. 50.000 cash.points giver således et 50 kroner væddemål.

Det koster ikke noget at deltage i cash.point-programmet, og alle kunder kan deltage. Når man rammer 50.000 cash.points, begynder man at optjene 20 procent ekstra cash.points og denne bonus stiger til hele 50 procent, når man rammer 200.000 cash.points i alt.

Det er dog værd at bemærke, at cash.points mister deres værdi efter et år, hvorfor man skal sørge for løbende at veksle dem til gratis væddemål.

 

Ind- og udbetalinger hos Cashpoint

En af de helt store fordele ved at Cashpoint er, at man ikke skal betale gebyr, når man indbetaler penge. Ved de fleste bookmakere betaler man et gebyr, når man indsætter penge, men hos Cashpoint er det helt gratis.

Man kan derudover vælge i mellem en lang række forskellige indbetalingsmuligheder, når man skal tanke sin konto op. Hos Cashpoint kan man således bruge bankoverførsel, her skal man skrive CASHPOINT Malta Ltd. som modtager og sit brugernavn som anvendelsesformål, prepaidcard, paysafecard, Skrill, NETELLER samt VISA og MasterCard til at indbetale penge. Benytter man sig af bankoverførsel, tager det mellem tre og fem hverdage at få pengene ind på sin konto, men ellers bliver de sat ind lige med det samme.

Ønsker man at udbetale sine gevinster, går dette også både hurtigt og nemt. Udbetaling kan ske via Skrill, NETELLER og bankoverførsel i ens eget navn. Udbetaler man til en eWallet som Skrill, får man pengene med det samme, imens en bankoverførsel tager mellem tre og fem dage.

Læs mere om ind- og udbetalinger hos bookmakere her.

 

Cashpoint på mobil og tablet

Flere og flere foretrækker at placere deres spil på mobilen, og dette er selvfølgelig også muligt hos Cashpoint. Cashpoint har udviklet en app, der virker til både Android og Apple iOS, hvilket garanterer “app-solut bettingsjov”, som de skriver i beskrivelsen. Dermed kan man spille hos Cashpoint uanset, hvor man er så længe, man har adgang til internet.

Man kan naturligvis også tilgå Cashpoint.dk direkte i sin mobile browser, hvis man foretrækker det. For at gøre det, skal man blot gå til mobile.cashpoint.dk, hvorefter man kan begynde at spille. Udover muligheden for at spille på farten har mobilbetting også den fordel, at man ikke skal bruge nem-ID, når man logger ind.

 

Cashpoint casino

Har man brug for en pause fra sportsbetting, kan man slå tiden ihjel i Cashpoints casino. Casinoet lader en del tilbage at ønske, hvis man sammenligner det med Danmarks største sider, men der er alligevel fin underholdning. Her kan man for eksempel spille blackjack, roulette, videopoker samt selvfølgelig video slots.

Licens
Dansk licens
Bonus
0% op til 0 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Cashpoint
Opret en konto hos Cashpoint og få 0 DKK i velkomstbonus