Her på siden ser du Superligaens kampprogram for 2023/24 med en oversigt over alle Superliga-kampe; både dem, der er blevet spillet og dem vi endnu har til gode at opleve. Det betyder, at uanset om du vil tilbage og se resultaterne fra tidligere kampe på sæsonen eller om du er interesseret i de resterende kampe i Superligaen, så finder du al informationer her.

Er du interesseret i nogle af sæsonens vigtige datoer, vil du på den anden side af kampprogrammet finde en oversigt over disse. Her kan du blandt andet se, hvornår transfervinduerne falder, hvornår der er vinterpause, hvornår der spilles Europa Playoff og meget mere.

  • Gratis livestreaming
  • Betal med MobilePay
  • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Kampprogram for Superligaen 2023/24

Indlæser…

Superliga-kampe i dag

For danske fodboldfans er weekenderne ofte hellige, og det er der en meget god årsag til; det er nemlig her, at Superligen (og mange andre fodboldligaer) bliver spillet. Det vil sige, at hvis det er fredag, lørdag eller søndag i dag, så er der en overvejende sandsynlighed for, at der spilles Superliga-kampe i løbet af dagen. Når det så er sagt, så sker det også fra tid til anden, at der planlægges kampe i Superligaen i hverdagene.

Hvis du gerne vil have helt styr på, hvem der spiller Superliga-kampe i dag, så kan du rådføre dig med ovenstående datoplan for Superligaen 2023/24. Det live-opdaterede kampprogram har altid de førstkommende kampe øverst, så du hurtigt kan se, hvem der skal spille i dag eller på næste søndag.

Derudover kan du klikke på ”Afsluttede”-filteret øverst i kampprogrammet for at se resultaterne af tidligere spillede kampe i Superligaen 2023/24.

Expekt Odds på dagens Superliga-kampe

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vigtige datoer for Superligaen 2023/24

Superligaen udgiver hvert år en datoplan, som indeholder nogle af de vigtigste datoer for den kommende sæson. Som regel bliver datoplanen tilgængelig i november; altså omtrent 9 måneder inden, at sæsonen skydes i gang.

Vi har haft fingrene i datoplanen og samlet nedenstående oversigt over de vigtigste Superliga-datoer for 2023/24. Kombineret med ovenstående program over Superligaens kampe, burde du kunne skabe dig det fulde overblik over sæsonen.

BegivenhedDato
Startdato for Grundspillet21. juli 2023
Slutdato for Grundspillet17. marts 2024
Startdato for Slutspillet1. april 2024
Slutdato for Slutspillet26. maj 2024
Europa Playoff31. maj 2024
Transfervindue (sommer)15. juni 2023 – 31. august 2023
Transfervindue (vinter)5. januar 2024 – 31. januar 2024
Vinterpause4. december 2023 – 18. februar 2024
Vigtige datoer for Superligaen 2023/24.

Det er naturligvis vigtigt at bemærke, at kampprogrammet for Slutspillet i Superligaen først bliver tilgængeligt, når resultaterne af Grundspillet er på plads. Derfor indlægges der også en pause på 1 – 2 uger (afhængig af sæsonen) imellem afslutningen af det ene spil og starten på det andet. Det giver nemlig arrangørerne plads til at sammensætte kampene i de sæsonens sidste 10 runder. Bemærk at Slutspillet dækket over henholdsvis Mesterskabsspillet og Nedrykningsspillet.

Hold øje med ændringer i kampprogrammet

Mens man hos Superligaen og TV-kanalerne så vidt muligt forsøger at gøre kampprogrammet for Superligaen så pålideligt som muligt, er det svært at undgå enkelte ændringer i løbet af en sæson. Det kan eksempelvis være forårsaget af uvejr, andre vigtige(re) begivenheder, der skal dækkes i stedet for de planlagte Superliga-kampe eller lignende.

Typisk forløber langt de fleste kampe helt efter planen, men det er nu alligevel en god idé at tjekke kampprogrammet inden, at du reserverer fjernsynet hele weekenden. Som regel vil de eksakte kamppdage og -tidspunkter blive planlagt 1 – 2 uger frem, og så snart det sker, bliver kampprogrammet øverst på siden opdateret.

Vi kan derfor kun anbefale, at du favoriserer URL-adressen for denne side, gemmer den som bogmærke eller på anden måde sørger for, at du kan komme tilbage hertil. På den måde vil du altid have Superligaens aktuelle kampprogram lige ved hånden.

Ofte stillede spørgsmål om Superligaens kampprogram

Hvor mange kampe er der i Superligaen?

Hvert hold spiller 32 kampe i løbet af en Superliga-sæson. Det svarer til, at der i alt spilles 192 kampe. Dertil kommer Europa Playoff-kampen, der står mellem ét hold fra Kvalifikationsspillet og ét hold fra Mesterskabsspillet.

Hvor mange runder er der i Superligaen?

I Superligaen er der i alt 33 runder. De første 22 runder er Grundspillet, mens de næste 10 runder er Slutspillet. Den sidste runde dækker over Europa Playoff-kampen, hvor to hold kæmper om en plads i Conference League.

Hvilke Superliga-kampe bliver spillet i dag?

Superliga-kampe bliver som regel spillet i weekenderne. Det vil sige, at hvis det er fredag, lørdag eller søndag, vil du kunne se, hvilke Superliga-kampe, der bliver spillet i dag i kampprogrammet øverst på siden.

Hvornår ligger Superligaens transfervinduer?

Superligaen har to transfervinduer; et om sommeren, der ligger mellem den 15. juni 2023 og 31. august 2023, samt et om vinteren, der ligger mellem den 5. januar 2024 og 31. januar 2024.