Her hos Odds.dk elsker vi eSport, og det er der efterhånden rigtig mange danskere, som gør. Derfor er det også en glædelig nyhed, at Superligaen, Dreamhack og Discovery Networks Danmark er gået sammen om at lave sæson to af den såkaldte eSuperliga. Seksten hold deltager i denne sæson, og her er der tale om AaB, AC Horsens, AGF, Brøndby IF, Esbjerg fB, FC Helsingør, FC Midtjylland, FC København, Hobro IK, Lyngby BK, OB, Randers FC, Silkeborg IF, SønderjyskE, Vejle Boldklub og Vendsyssel FF.

Danske Spil er allerede klar med odds på eSuperligaen. Hvis du er en rigtig FIFA-fanatiker, så er det her altså lige i din boldgade.

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

Odds på vinderen af eSuperligaen

Nedenfor kan du samtlige odds på vinderen af eSuperligaen hos Danske Spil

Indlæser odds…

Disse odds på eSuperligaen leveres af bookmakeren Danske Spil

Hos Danske Spil er de ikke i tvivl om, at det er de to store sjællandske hold FCK og BIF, som burde snuppe sejren i den anden udgave af eSuperligaen. Københavnerne giver odds 2,75, mens de regerende mestre fra Vestegnen belønnes med odds 7,00. Holdet fra hovedstaden er naturligvis favoritter på grund af, at de har superstjernen Agge på deres holdkort. Lige imellem de to forhåndsfavoritter finder vi blandt andet Vejle, som kom hele vejen til finalen i sidste sæson.

– “Vi har […] henholdsvis FCK og Brøndby til at vinde eSuperligaen. FCK har den mest profilerede spiller i form af ’Agge’. Han har tidligere spillet for storholdet PSG, men nu er han altså vendt hjem til Danmark. Der afholdes både officielle og uofficielle verdensmester i FIFA, og ’Agge’ har vundet dem begge. Derudover har han også vundet DM og de nordiske mesterskaber flere gange. Brøndby er repræsenteret af Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen. Fredberg har hentet flere titler hjem under FIFA 18 og Dingo er én af de helt store talenter. Det er virkelig god duo,” udtaler Danske Spils oddssætter, Rasmus Schmidt Christensen, omkring de to forhåndsfavoritter.

 

Odds på eSuperliga slutspil

Det er dog ikke kun vinderen af eSuperligaen, som du kan oddse på. Der er således også rig mulighed for at oddse på, om et hold kommer i slutspillet eller ej. Her er RFC, FCK, BIF, FCH og VB de klart største favoritter til at kvalificere sig, mens bookmakeren også regner med deltagelse af AaB, ACH, EfB og LBK. De har derimod ikke den helt store fidus til hverken VFF, AGF, HIK, FCM, SjE, SIF eller OB. Nedenfor finder du samtlige odds på eSuperliga slutspil.

Indlæser odds…

Disse odds på eSuperligaen leveres af bookmakeren Danske Spil

 

eSuperligaen kampprogram og odds

De første seks runder er færdigspillede, hvilket vil sige, at vi skal have afviklet runde syv og otte tirsdag og onsdag i denne uge. Du kan finde samtlige kampe, om de bliver vist på TV samt de respektive odds nedenfor.

Odds på eSuperligaen runde 7 & 8 hos Danske Spil

Hos Danske Spil er det altid muligt at lave odds på eSuperligaen, og du finder alle opgørerne på eOddset. Husk at holde øje med denne side, da vi vil opdatere den løbende. Hvis man ved en masse om odds på eSport og særligt FIFA, kan man lynhurtigt få lavet sig nogle ekstra lommepenge.

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

Hvor man kan se eSuperligaen?

Der er altså 16 hold med i sæson to af eSuperligaen, og du kan følge dit favorithold på to udvalgte platforme. Alle kampene kan således streames på Dplay, mens udvalgte opgør også vil blive vist på Canal 9. Kampene i fjernsynet vil blive kommenteret af Signe Amtoft, som har været vært på P3. Hun får følgesskab af Jesper Simo, der har kommenteret dansk fodbold i årevis.

 

Så stor er præmiepuljen

eSuperligaen kommer til at have den største danske FIFA-præmiepulje nogensinde. De otte bedst placerede mandskaber kommer til at dele intet mindre end 365.000 kroner mellem sig, hvilket viser lidt om, hvor ambitiøst dette projekt er. Vinderen modtager intet mindre end 180.000 kroner, hvilket er 30.000 kroner mere i forhold til sidste sæson.

Samarbejdet med både Dreamhack, som har tonsvis af erfaring med eSport, og Discovery Networks Danmark, der viser den almindelige Superliga, er også en god indikator for, at der ikke er blevet sparet på noget. Den nordiske sportsdirektør for Discovery Networks Danmark, Anders Antonsson, håber da også på, at denne sæson kan blive endnu bedre end den første.

– ”Vi tør roligt love, at vi kommer til at levere ligeså højt spil og ligeså neglebidende øjeblikke, som karakteriserede den første sæson. Det bliver spændende at se, om Brøndby forsvarer tronen, eller om vi får en ny eSuperliga-mester at se i 2019”, siger Anders Antonsson til eSuperligaens hjemmeside.

 

Derfor er FCN ikke med

Bolden i eSuperligaen ruller fra tirsdag den 26. februar og syv uger frem, og der bliver selvfølgelig dystet i FIFA 19. eSuperligaen er en del af EA SPORTS FIFA 19 Global Series, hvilket vil sige, at det er muligt at kvalificere sig til FIFA eWorld Cup. Denne turnering er nemlig en Official League Qualifier. FCN var ikke med i første omgang, og de er heller ikke at finde i dette næste års udgave. Timingen var ikke optimal for dem, og derfor har de valgt at takke nej tak. Søren Kristensen, som er administrerende direktør for Farum-klubben, havde følgende at sige omkring fravalget af eSuperligaen.

– “Vi har grundigt overvejet det her og synes grundlæggende, det er spændende. Men timingen i det for os er ikke optimal, og derfor har vi lige nu valgt at prioritere andre projekter i og omkring FCN og Right to Dream, som vi allerede er engagerede i. Men som sagt er vi positive overfor en e-sports liga omkring Superligaen, og derfor støtter vi grundlæggende initiativet. Og vi vil spændt følge med fra sidelinjen og holde muligheden åben overfor at blive en del af det senere“, udtaler Søren Kristensen til Tipsbladet.

 

Der er mange dygtige spillere

Hvis man fulgte en smule med i første sæson af eSuperligaen, så er man heller ikke i tvivl om, at der er en hel del dygtige FIFA-spillere i det ganske danske land. Selvom Agge og Marcuzo ikke formåede at spille sig i finalen, så er der ikke den store tvivl om, at de er den mest drabelige duo på papiret. De forsvarende mestre fra Brøndby kan man dog overhovedet heller ikke komme udenom. Både Fredberg og Dingo viste til tider storspil, hvilket da også var hovedårsagen til, at de kunne løfte trofæet. Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, er da heller ikke i tvivl om, at vi får endnu en mindeværdig sæson.

– “Vi havde en fantastisk første sæson af eSuperligaen med profiler som LordHjorth, Agge, Fredberg og FifaÜstun. eSuperliga var kompetitiv FIFA i absolut verdensklasse. Vi glæder os enormt meget til 26. februar, hvor de 16 klubber tager hul på sæson to i eSuperligaen,” udtaler Claus Thomsens til eSuperligaens hjemmeside.

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

Officielt logo for den danske eSuperliga