Her hos Odds.dk elsker vi eSport, og det er der efterhånden rigtig mange danskere, som gør. Derfor er det også en glædelig nyhed, at Superligaen, Dreamhack og Discovery Networks Danmark er gået sammen om at lave den såkaldte eSuperliga. Den kommer til at bestå af Silkeborg IF, FC Helsingør, Lyngby BK og samtlige Superliga-hold undtagen FC Nordsjælland.

Du kan allerede nu oddse på kampene samt vinderen af eSuperligaen hos Danske Spil. FC København og Brøndby IF er blevet gjort til favoritter. Hvis du er en rigtig FIFA-fanatiker, så er det her altså lige i din boldgade.

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil

 

eSuperligaen kampprogram og odds

Den første kamp først bliver sparket i gang den 5. november, og de første fire runder er allerede blevet skemalagt. Der afvikles to opgør på samme tid, og alt i alt skal der spilles otte kampe hver mandag og tirsdag fra starten af november til og med midten af december.

Hos Danske Spil er det muligt at lave odds på eSuperligaen, og du finder alle væddemålene på eOddset. Der er altså god grund til at holde øje med denne side, da vi vil opdatere den løbende. Hvis man ved en masse om odds på eSport og FIFA, kan man lynhurtigt få lavet sig en masse ekstra lommepenge. Se alle de skemalagte spillerunder og samtlige odds i vores tabel nedenfor.

Mandag den 12. november 2018 (Runde 3)

Hold Hold Tidspunkt TV/Livestream
FCH AGF 17:15 TV
RFC SIF 17:15 LS
OB VFF 18:15 TV
ACH VB 15:15 LS
AaB FCK 19:30 TV
LBK EfB 19:30 LS
BIF FCM 20:45 TV
HIK SjE 20:45 LS

 

Odds på runde 3

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Tirsdag den 13. november 2018 (Runde 4)

Hold Hold Tidspunkt TV/Livestream
FCH RFC 17:15 TV
ACH VFF 17:15 LS
LBK HIK 18:15 TV
VB AaB 15:15 LS
OB BIF 19:30 TV
FCM SjE 19:30 LS
AGF FCK 20:45 TV
EfB SIF 20:45 LS

 

Odds på runde 4

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Odds på vinderen af eSuperligaen

Hos Danske Spil er de ikke i tvivl om, at det er de to store sjællandske hold FCK og BIF, som burde snuppe sejren i den første udgave af eSuperligaen. Københavnerne giver odds 2,25, mens drengene fra Vestegnen belønnes med odds 3,00. Holdet fra hovedstanden er naturligvis favoritter på grund af, at de har hentet superstjernen Agge hjem til Danmark. Efter de to forhåndsfavoritter finder vi Randers FC, som også har en tidligere verdensmester på holdkortet..

– “Vi har odds 2,35 og 3,00 på henholdsvis FCK og Brøndby til at vinde eSuperligaen. Den nærmeste konkurrent er Randers til odds 8,50. FCK har den mest profilerede spiller i form af ’Agge’. Han har tidligere spillet for storholdet PSG, men nu er han altså vendt hjem til Danmark. Der afholdes både officielle og uofficielle verdensmester i FIFA, og ’Agge’ har vundet dem begge. Derudover har han også vundet DM og de nordiske mesterskaber flere gange. Brøndby er repræsenteret af Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen. Fredberg har hentet flere titler hjem under FIFA 18 og Dingo er én af de helt store talenter. Det er virkelig god duo,” udtaler Danske Spils oddssætter, Rasmus Schmidt Christensen, omkring de to forhåndsfavoritter.

– “Randers ligger i subtoppen, da de har ’Al-Bacha’ på holdet, som er tidligere verdensmester. Første runde af eSuperligaen starter på mandag, så det bliver spændende at se, hvem der får den bedste start. Vi vurderer dog, at Brøndby og FCK er favoritter til at vinde ligaen”, siger Rasmus Schmidt Christensen afslutningsvis.

Nedenfor kan du se samtlige odds på vinderen af eSuperligaen hos Danske Spil.

Hold Odds
FCK 2,00
BIF 3,25
RFC 6,00
AGF 12,00
VB 20,00
FCM 25,00
OB 40,00
SIF 45,00
EfB 75,00
LBK 85,00
AaB 85,00
ACH 100,00
VFF 100,00
HIK 100,00
FCH 275,00
SjE 350,00

 

Så stor er præmiepuljen

eSuperligaen kommer til at have den største danske FIFA-præmiepulje nogensinde. De otte bedst placerede mandskaber kommer til at dele intet mindre end 365.000 kroner mellem sig, hvilket viser lidt om, hvor ambitiøst dette projekt er. Samarbejdet med både Dreamhack, som har tonsvis af erfaring med eSport, og Discovery Networks Danmark, der viser den almindelige Superliga, er også en god indikator for, at der ikke er blevet sparet på noget. Den nordiske sportsdirektør for Discovery Networks Danmark, Anders Antonsson, håber da også på, at projektet kommer til at være et skelsættende et af slagsen.

– ”Det er et ambitiøst projekt, som forhåbentlig kommer til at skrive sig ind i historiebøgerne. Via vores platforme sikrer vi, at det når helt ud i klubberne og til de mange fans, som FIFA allerede har i dag, samtidig med at vi forhåbentlig opbygger en endnu større fanskare for esport og FIFA herhjemme, i kraft af vi nu giver sporten et solidt udstillingsvindue”, siger Anders Antonsson til Superligaens hjemmeside.

 

Hvor man kan se eSuperligaen?

Der kommer altså alt i alt til at være 16 hold i eSuperligaen, da de tre nedrykkere fra sidste sæson også er med i turneringen. Et hold kommer til at bestå af én træner samt mindst to spillere. Den ene af spillerne skal være på en professionel kontrakt. Alle kampene kan streames på Dplay, mens udvalgte opgør også vil blive vist på Canal 9. Du kan se i vores oversigt, hvilke kampe der bliver livestreamet (LS) og sendt i fjernsynet (TV). Kampene i fjernsynet vil blive kommenteret af Signe Amtoft, som har været vært på P3. Hun får følgesskab af Jesper Simo, der har kommenteret dansk fodbold i årevis.

 

Derfor er FCN ikke med

Bolden i eSuperligaen ruller fra mandag den 5. november og syv uger frem, og der bliver selvfølgelig dystet i det nye FIFA 19. eSuperligaen er en del af EA SPORTS FIFA 19 Global Series, hvilket vil sige, at det er muligt at kvalificere sig til FIFA eWorld Cup. Denne turnering er nemlig en Official League Qualifier. Selvom FCN ikke er med i første omgang, så vil de med stor sandsynlighed være inkluderet i næste års udgave. Timingen var ikke optimal for dem, og derfor har de valgt at takke nej tak. Søren Kristensen, som er administrerende direktør for Farum-klubben, havde følgende at sige omkring fravalget af eSuperligaen.

– “Vi har grundigt overvejet det her og synes grundlæggende, det er spændende. Men timingen i det for os er ikke optimal, og derfor har vi lige nu valgt at prioritere andre projekter i og omkring FCN og Right to Dream, som vi allerede er engagerede i. Men som sagt er vi positive overfor en e-sports liga omkring Superligaen, og derfor støtter vi grundlæggende initiativet. Og vi vil spændt følge med fra sidelinjen og holde muligheden åben overfor at blive en del af det senere”, udtaler Søren Kristensen til Tipsbladet.

 

FC København har allerede forstærket sig

Bare et par uger efter eSuperligaen blev offentliggjort, var FCK’s eSport-hold North i vælten, da det lykkedes dem at hente Danmarks mest profilerede FIFA-spiller. Her er der selvfølgelig tale om August “Agge” Rosenmeier, der har været på kontrakt hos PSG og Hashtag United. Hovedstadsholdet har kæmpestore ambitioner, da deres målsætning er at vinde verdensmesterskabet. Den titel har Agge allerede prøvet at vinde, så det må siges at være et vaskeægte scoop at få ham på kontrakt i København. Hovedpersonen selv er rigtig glad for at vende hjem til Danmark. Han ser frem til at udfordre verdenseliten.

– “Jeg er stolt og glad over at få muligheden for at udvikle mig som FIFA-spiller hos North. North tilbyder top-professionelle rammer, og de har i øvrigt samme ambitioner som mig – min ambition er at blive verdensmester igen. Derfor er det et perfekt match. Jeg har fået masser af erfaringer ved at spille i udlandet, og jeg har vundet verdensmesterskabet. Nu er målet at forbedre mig endnu mere og genvinde titlen,” udtaler Agge til FCK’s hjemmeside.

Manden der har hentet Agge hjem er Christian Sørensen, direktør for North. Han ser et kæmpe potentiale i FIFA, hvilket man kunne se ved dette års verdensmesterskaber, hvor der var flere seere end nogensinde før. Derudover ser han også sin nye signing som et brand, der skal være med til udvikle North-projektet yderligere.

– “FIFA som esport er i kraftig vækst. Verdensmesterskaberne så i år en 400 % vækst i antallet af seere, og i alt 29 millioner så med på tværs af platforme. Det er et spil, vi ser store kommercielle muligheder i. Det her er næste skridt i udviklingen af North som multigame-organisation. Agge er et af de største esportsbrands i Danmark, og det kan vi udnytte overfor nuværende og kommende samarbejdspartnere,” siger Christian Sørensen.

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil

 

Officielt logo for den danske eSuperliga