Her hos Odds.dk elsker vi eSport, og det er der efterhånden rigtig mange danskere, som gør. Sæson fire af eSuperligaen præsenteret af Superligaen, Dreamhack og Nordic Entertainment Group nærmer sig sin afslutning. Den er i disse dage i færd med sit finalespil. Tirsdag den 23. juni klokken 17:00 starter turneringen første kvartfinale. Store forhåndsfavoritter som Brøndby, FCK og Lyngby er alle stadig med i turneringen. Sidste år viste Horsens dog, at man ikke bare kan tage det for givet, at en af de store favoritter løber med sejren.

Danske Spil har naturligvis odds på eSuperligaen. Hvis du er en rigtig FIFA-fanatiker, så er det her altså lige i din boldgade. Du kan følge eSuperligaens finale runde fra den 23. juni klokken 17.00 på Viaplay og TV3 Max. Herfra er programmet proppet med masser af intense opgør, når der skal spilles om sejren i sæson 4 af eSuperligaen.

 

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

 

Odds på vinderen af eSuperligaen 2020

Nedenfor kan du samtlige odds på vinderen af eSuperligaen hos Danske Spil.

 

Indlæser odds…

Disse odds på eSuperligaen leveres af bookmakeren Danske Spil

 

Hos Danske Spil er de ikke i tvivl om, at det er københavner-klubberne FCK eller Lyngby, som kommer til at løbe med sejren i denne fjerde udgave af eSuperligaen. Københavnerne giver odds 3,60, mens Lyngby giver lidt mere igen med odds 4,00. FCK er naturligvis favoritter på grund af, at de har stjernen Marcuzo på deres holdkort med Pilm og MadsR. Lyngby-holdet består af Mudi, Don Oli, Ibo AlBacha, Haller og Mr Lillelys. Med i favoritfeltet har vi også Vejle og Brøndby IF.

Som nævnt viste Horsens sidste år, at ingen af holdene, som har nået de sidste otte må undervurderes. De forsvarende mestre nåede dog ikke finalerne i år, da røg ud til AGF i playoffs. Hvis der skal komme en overraskelse i år bliver det AaB, AGF, FC Midtjylland eller OB, som skal levere denne. Hvis man har et godt øje til et af disse hold, er der altså ganske gode penge at hente på dem.

 

eSuperligaen 2020 kampprogram og odds

Turneringens format

I grundspillet kommer alle turneringens hold til at møde hinanden en gang over 15 runder. Holdene skal bestå af minimum to spillere og maksimum fem. Når grundspillet er forbi, vil de fire bedstplacerede hold gå videre til filerunden, Holdene på femte til 12. paldsen skal i play-off. Her kommer de til at spille én kamp mod et andet hold om en plads i finalerunden. Nummer fem kommer til at spille mod nummer 12, nummer seks mod nummer 11  osv.

I kvartfinalerne kan det hold, som sluttede som nummer et i grundspillet vælge, hvilket af holdene fra playoff, som de vil møde. Herefter vælger nummer to og så fremdeles.

Kampprogrammet

Nendenfor kan du se kampprogrammet for kommende runder af sæson 4 af eSuperligaen. Vi opdaterer naturligvis løbende i takt med, at der kommer nye kampe på programmet. Husk at alle kampe kan ses på Viaplay, mens tre udvalgte kampe kan følges på TV3 Max.

Dato Hjemmehold Tid Udebanehold
23/6 Lyngby 17:00 AGF
23/6 Vejle 18:30 FC Midtjylland
23/6 OB 19:45 FCK
23/6 Brøndby 21:00 AaB

Sådan oddser du på eSuperligaen 2020

Hos Danske Spil er det altid muligt at lave odds på eSuperligaen, og du finder alle opgørerne på eOddset. Husk at holde øje med denne side, da vi vil opdatere den løbende. Hvis man ved en masse om odds på eSport og særligt FIFA, kan man lynhurtigt få lavet sig nogle ekstra lommepenge. Horsens viste som nævnt sidste år, at det er muligt at skabe overraskelsen, når man først er nået det store finalestævne. Man kan naturligvis odds på alle rundens kampe i hver spillerunde af sæson 4 af eSuperligaen.

 

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

 

Hvor man kan se eSuperligaen 2020?

Der er 15 hold med i sæson to af eSuperligaen, og du kan følge dit favorithold på to udvalgte platforme. Alle kampene kan således streames på Viaplay, mens udvalgte opgør også vil blive vist på TV3 Max. For at kunne se kampene skal du blot have Viaplay-basispakken, som du kan købe for blot 99 kroner om månenden. Du behøver derfor ikke have Sportspakken, som er dyere. Kampene starter onsdag den 11. marts og fremover blive vist på netop onsdage og torsdage.

 

Så stor er præmiepuljen

eSuperligaen kommer igen i år til at have en samlet præmiepuje på 365.000 kroner, hvor af godt og vel halvdelen går til det vindende hold. De otte bedst placerede mandskaber kommer altså til at dele intet mindre end 365.000 kroner mellem sig, hvilket viser lidt om, hvor ambitiøst dette projekt er.

“I Danmark har vi nogle af verdens bedste FIFA-spillere, og sportsgrenen har efterhånden udviklet sig til at være en af de mest konkurrencedygtige ligaer i verden. Det er en fantastisk nyhed, at eSuperligaen nu vil blive vist hos en af Skandinaviens største broadcastere, og jeg ser virkelig frem til at dække turneringen,” siger tidligere FIFA-verdensmester og eSuperliga-ekspert, August ”Agge” Rosenmeier til Superliga.dk.

Nordic Entertainment Group, som ejer Viasat, er naturligvis også tilfredse med samarbejdet: “Vi er glade for at meddele, at Nordic Entertainment Group bliver en del af eSuperligaen. Vi har været partner med Superligaen siden 1998, og det er derfor naturligt, at vi tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde med de danske klubber og DreamHack. Vi tror på sportspil, som matcher vores nuværende portefølje af sportsgrene, og eSuperligaen passer godt ind i den,” siger Kim Mikkelsen, Head of Sports i Nordic Entertainment Group.

Divisionsforeningen ser frem mod en stor sæson

Direktør for Superligaen A/S, Claus Thomsen, glæder sig da også til at komme i gang med den nye sæson af den succesrige eSuperliga: ”Vi er enormt begejstrede for fremadrettet at kunne præsentere en af verdens bedste og mest kompetitive FIFA-turneringer, eSuperliga, sammen med NENT. Der er garanti for, at dramaet fra eSuperligaen bliver leveret til de danske fans i en kvalitet, der ikke findes andre steder i verden,” siger Thomsen til Superliga.dk

Samarbejdet med både Dreamhack, som har tonsvis af erfaring med eSport, og Nordic Entertainment Group, der viser den almindelige Superliga, er også en god indikator for, at der ikke er blevet sparet på noget.

 

 

Odds på eSuperligaen hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos eOddset

 

 

Vindere af eSuperligaen

Sæson Mestre Finalist
2018 sæson 1 Brøndby Vejle
2019 sæson 2 FCK Brøndby
2019 sæson 3 AC Horsens FCK

 

 

Officielt logo for den danske eSuperliga