Intel Extreme Masters kommer endnu en gang til Katowice i 2023, og der er lagt op til en af sæsonens allerstørste turneringer, når den starter søndag den 29. Januar. Der er hele $1,000,000 i præmiepulje, og verdens bedste CS:GO mandskaber står klar til at dyste.

Unibet Se IEM Katowice odds hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Danmarks måske bedste hold, Heroic, er klart det bedste danske håb på guld. CadiaN og co. er således anden favorit med odds 6.00, kun overgået af Karrigans FaZe Clan, som kan spilles til odds 5.00. Man kan derfor håbe at det endeligt bliver Heroics tur til at vinde en stor turnering.

Danmarks største hold gennem tiderne, Astralis, er desværre ikke at finde i Spodek Arena, men til gengæld kan du følge de to ex-Astralis og nulevende legender Dupreeh og Magisk hos det franske team Vitality. Tror du at de to danskere med ZywOo på AWPen kan levere overraskelsen får du altså odds 10.00 på en sejr til team Vitality.

Verdens bedste spiller, s1mple, må tage sig til takke med en rolle som 4. favorit, sammen med sit mandskab NaVi. Du får således odds 7.00 på en sejr til NaVi.

Husk at du kan streame alle kampe, direkte hos Unibet.