Danske Spil har igennem længere tid mærket mere og mere interesse for eSport, hvilket har resulteret i lanceringen af eOddset. Det er altså her, at du finder oddset på Counter-Strike, League of Legends, Dota 2 og Overwatch. Det er naturligvis også her du finder alle deres odds på eSuperligaen.

Der er dog meget mere over eOddset end bare væddemål. Herinde finder du nemlig også både livestreams, interviews, power rankings og andet godt, som kan hjælpe dig på din vej mod at lave en masse penge ved at lave odds på eSport.

I denne anmeldelse af eOddset finder du alt om velkomstbonus, spiludbud og meget andet.

eOddset bonus på 500 kroner

Som det er tilfældet hos både Danske Spil og Oddset, så får du naturligvis også en odds bonus på 500 kroner hos eOddset. Første skridt på vejen er selvfølgelig at udfylde dine personlige oplysninger og oprette en konto. Herefter følger disse fire simple trin for at få den bedst tænkelige stort hos bookmakeren.

 1. Gå til “Min Side” og vælg “Oddset Bonus”.
 2. Find fanen “Nye Bonus Tilbud” og klik på “Benyt Tilbud”.
 3. Indbetal penge på siden. Husk du skal indsætte 500 kroner på siden for at få en odds bonus.
 4. Slå dig løs på eOddset!

Din odds bonus hos eOddset består af et free bet på samme værdi som dit indskud. Det vil altså sige, at hvis du indbetaler en plovmand, så får du et free bet på 500 kroner. På den måde har du alt i alt 1.000 kroner at slå dig løs for. Dem kan du bruge på alverdens eSport odds.

Som med alle andre odds bonusser, så er den selvfølgelig også underlagt et omsætningskrav. Hos eOddset skal du gennemspille din bonus mindst seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage), før at den kan udbetales direkte til banken. Det burde dog være en smal sag, da der er masser af eSport at vælge mellem hos dem.

Bookmaker is inactive

Hvorfor spille hos eOddset?

Der er rigtig mange gode grunde til at spille hos eOddset, og dem vil vi komme nærmere ind på i dette afsnittet. Først og fremmest er det værd at nævne, eOddset har et af markedets største udvalg af odds på eSport. De har nemlig både CS Go, Dota, LoL og FIFA, og der er tonsvis af specials på samtlige af spillene.

Derudover har de delt alt eSport op på en separat side hos Danske Spil, hvilket gør det hele meget mere overskueligt og nemt at gå til.

Som om det ikke var vildt nok, så kan du selvfølgelig også benytte dig af live betting. Der er altså rig mulighed for at lave væddemål både før kampene starter, og mens de er i fuld gang.

Sidst men ikke mindst så har de også deres fremragende service eOddset TV. Her finder du alverdens livestream, og de bliver selvfølgelig kommenteret af eksperter, som er blandt de bedste i det ganske danske land. Der er altså masser af gode grunde til at vælge lige netop eOddset, når du skal finde den bedste bookmaker til eSport.

Spiludbud hos eOddset

Siden starten af 2016 har eOddset leveret tonsvis af væddemål på eSport til danskerne. Kort og godt kan du spille på en masse computer- og konsolspil, hvilket gradvist er blevet mere og mere populært hos danskerne.

De tre største spil som du kan oddse på derinde er Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og Dota 2. Særligt LoL er ekstremt populært, og der er mere end 27 millioner spillere på daglig basis, mens CS Go og Dota må “nøjes” med at have omkring ti millioner daglige spillere.

Der er dog ikke kun interesse for at spille, da der sidder flere millioner hjemme i stuerne og følger med på livestreaming-services såsom Twitch. Flere og flere begynder at følge med i de store eSport-turneringer, og det er da også en af hovedårsagerne til at flere og flere bookmakere er begyndt at få øjnene op for denne nye og spændende sportsgren.

Sådan spiller du på LoL

League of Legends, eller bare LoL, har eksisteret i snart et årti. Siden 2009 har det formået at samle asiatiske, amerikanske og europæiske spillere om at ødelægge baser, barons, dragons og towers. Meget af inspirationen kommer fra Dota og Warcraft 3. Her er der tale om et såkaldt MOBA-spil (multiplayer online battle arena), hvor der er to hold med fem spillere på hver.

Samtlige spillere vælger én champion med et unikt sæt skills, og der er mere end hundrede forskellige valgmuligheder, når det kommer til at finde en champion. Når det ene hold lykkedes med at smadre det andet holds “nexus” (deres hjembase), så er kampen slut, og vi har fundet en vinder.

Når det kommer til esport odds på League of League, så har du en hel del forskellige valgmuligheder at vælge imellem. Først og fremmest kan du selvfølgelig spille på, hvem der ender med at vinde kampen. Det vil altså sige, hvilket hold som først får ødelagt modstanderens base.

Herefter kan du også oddse på, hvilken spiller der får first blood. Her er der tale om den person, som laver det første kill. Udover dette kan du endda også spille på, hvem der ødelægger modstanderens første tårn samt dræber en dragon og/eller en baron. Leder man efter en esport med massevis af valgmuligheder er dette altså et godt bud.

Sådan spiller du på CS Go

Counter-Strike har længe været et populært computerspil, men det er kun blevet større efter udgivelsen af Global Offensive i 2013. Igen er der ti spillere fordelt på to hold, og de spiller så bedst af 30 runder, hvor det handler om at eliminere alle modstanderholdets spillere med våben. Der bliver enten spillet et enkelt, tre eller fem forskellige baner (maps).

De forskellige maps bliver udvalgt af holdene, og her handler det om at finde nogle som passer godt til en selv, men ikke særlig godt til modstanderholdet. Der er dog mulighed for at nedlægge veto på nogle maps.

Når banerne er valgt, så bliver det ene hold gjort til terrorister, mens det andet hold er et anti-terror-korps (counter terrorists). Efter femten runder i det første map, så skifter de to hold side. Hvis der altså er mere end ét map.

Der er mange muligheder for at lave odds på Counter Strike hos Oddset. Igen har du rig mulighed for både at spille på, hvem der vinder kampen og får first blood. I modsætning til LoL kan du dog også spille på, hvor mange kills (drab) en specifik spiller bliver noteret for i løbet af opgøret, når du oddser hos eOddset.

Af andre væddemål kan det nævnes at man kan spille på vinder af maps, over/under maps og korrekt resultat på maps.Du kan endda også spille på vinderen af pistolrunden, hvilket hold der først vinder fem runder, og der er endda også et par asian handicap-væddemål hos eOddset.

Sådan spiller du på Dota 2

Sidste spil på vores liste går under navnet Defenders of the Ancient eller bare Dota, som også er hos eOddset. Dette er præcis ligesom LoL et MOBA-spil. Dota startede rent faktisk som et add-in til Warcraft 3, men siden da er det blevet så ekstremt populært, det har fået sit eget spil. Igen er der to hold med fem spillere på hver, og det handler stadig om få ødelagt sin modstanders base.

Der vælges champions efter et veto-system, indtil alle har fundet deres rette karakter. Nu handler det bare om at bruge sine unikke skills til at arbejde sammen og få destrueret modstanderbasen. Dem som først lykkedes med den mission kan kalde sig sejrsherre.

Hvis du vil lave et odds på Dota 2, så kan du selvfølgelig få oddset på kampvinderen. Her er det også muligt at placere et væddemål på, hvem der ender med at få first blood. Slutteligt så kan hos eOddset man spille på, hvem der ender med at smadre det første tower hos modstanderholdet.

Livebetting hos eOddset

Da det kan være rigtig svært at spå om eSport, så er det nogle gange en god idé at livebette i stedet for at placere en masse pre-match væddemål. På denne måde kan du lige se kampen an, inden at du smider penge på den. Når det kommer til livebetting på eOddset, så kan du både spille på League of Legends, Counter-Strike og Dota 2.

Spiludvalget er måske en smule mindre end pre-match, men det gør ikke så meget, da man stadig har rigtig mange forskellige valgmuligheder. Blandt andet kan du hos eOddset lave live odds på hvem der vinder kampen og/eller hvem der vinder mappet.

Hos eOddset tilbyder de endda også et Twitch-livestream. Udover at du endnu ikke kan se det direkte på deres hjemmeside eller kombinere det med livebetting, så er det stadig et fantastisk produkt.

Der går nok heller ikke længe, før Danske Spil får taget eOddset helt op til  det næste niveau, og vi glæder os til at se, hvordan det kommer til at se ud med odds på eSport i den nærmeste fremtid.

Bookmaker is inactive

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 0 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere