Counter Strike: Optakt og odds til IEM Rio Major 2022

Det er tid til årets mest prestigefyldte turnering i Counter Strike eSports. Alle verdens bedste hold vil samles til IEM Rio for at kæmpe om hovedpræmien på 1.250.000 dollars. Majors, som de største turneringer i CSGO kaldes, afholdes kun to gange om året. Derfor er de blevet de turneringer, der har langt den største betydning.

Se eSport odds hos Unibet

IEM Rio-turneringen er opdelt i tre forskellige etaper:
Challenger
Legender
Champions

Challenger Stage indleder turneringen den 31. oktober, hvor hold med de dårligste kvalifikationspladser kæmper mod hinanden. De hold, der går videre derfra, spiller derefter sammen med holdene i Legends Stage for at komme videre til Champions Stage, som er turneringens sidste kamp.

Hvis du kun er interesseret i de sidste kampe, skal du blot sætte dig ned mellem den 10. og 13. november. I alt 24 hold deltager, men kun 8 af dem kommer videre til Champions Stage. Hård konkurrence, med andre ord.

Odds på vinderen af IEM Rio 2022
At følge denne turnering uden at være involveret er spændende nok i sig selv, men hvis du vil gøre det endnu sjovere og endnu mere spændende, synes vi, at du selv kan satse på kampene. Du kan finde de bedste odds på IEM Rio på en række af de forskellige spillesider, som vi linker til her på vores hjemmeside.

Nordicbet banner

Odds på IEM Rio 2022

Det bliver utrolig spændende at følge med i, hvem der vil vinde turneringen og alt kan ske. Hvis man tjekker verdensranglisten, som HLTV udarbejder hver uge, kan du få et godt overblik over de bedste teams til IEM Rio. Her finder du nogle af dem, som både vi og mange eksperter ser som favoritter.

Vinder odds på Rio Major 2022 fra Unibet

Spil på Rio Major 2022 hos Unibet

FaZe

FaZe har længe været en dominerende kraft, når det gælder Counter Strike-sport. Selv om de efter deres standarder røg relativt tidligt ud i ESL Pro League sæson 16, er der ingen grund til at tro, at deres stærke form skulle være forbi. Tabet til Cloud9 fik nogle til at tvivle, men vi er overbeviste om, at Karrigan og hans mænd også vil klare sig godt i denne turnering. Vil det være nok til en sejr? Hvem ved, men det er helt sikkert et godt gæt.

NAVI

På andenpladsen finder vi NAVI, Natus Vincere, som med hjælp fra S1mple gang på gang har bevist, at de er en magtfaktor, som man skal regne med. S1mple, som er verdens ubestridt bedste spiller, er også omgivet af fire andre kvalitetsspillere. B1t, der er et ungt talent, har påtaget sig et stort ansvar på holdet og har taget sin position som nybegynder med bravur. Deres IEM Rio Odds vil sandsynligvis være relativt lave af en række gode grunde. Vi ser frem til at følge deres rejse mod en eventuel turneringssejr.

Vitality

Vitality ledes også af en af de absolut bedste spillere i verden – Zywoo. På trods af at de var lidt usikre i deres sidste store turnering, mener mange eksperter, at de også er et hold at regne med, når det kommer til CS GO odds under IEM Rio 2022. De er kendt for at have en meget underholdende spillestil, hvilket alene betyder, at vi vil følge deres kampe med spænding.

Liquid

Liquid har mistet en smule af deres status som et vigtigt hold i Counter Strike-sport i de seneste år. Deres nuværende russiske kvintet har dog gjort det helt klart for alle fans, at de vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at ændre dette. IEM Rio Major 2022 er en fremragende chance for dem til at bevise, at de stadig fortjener en plads i den absolutte verdenstoppen.

Cloud 9

Cloud 9 starter helt sikkert på “Challenger Stage” og har et langt stykke vej til en turneringssejr. Men i betragtning af deres form i den seneste måned er det ikke urimeligt at tro, at de kan nå hele vejen til Legends Stage. Glem heller ikke at vælge de bedste odds på IEM Rio for at optimere dine gevinster.

Om IEM Rio 2022

Turneringen er en major i Counter Strike, og der er kun to major-turneringer om året. Derfor har IEM Rio-turneringen den absolut højeste prestige og alle spillere drømmer om en major-sejr. I årenes løb har IEM Rio vokset enormt i betydning for CS:GO spillerne; IEM står i øvrigt for Intel Extreme Masters. Præmien til vinderen af IEM Rio 2022 er på hele 1.250.000 dollars. Sammenligner man dette med spillets første major, som “kun” havde en præmie på 250.000 dollars, kan man se den enorme udvikling.

Under denne major får mange nybegyndere også chancen for at deltage i turneringen. Det er relativt nyt at opdele turneringen i forskellige faser, og holdene i Challenger Stage består af flere hold, som ellers kun kunne have drømt om en major. Vinderen af hele turneringen vil blive kåret i en finalekamp den 13. november.

Se odds for Rio Majoren hos Danske Spil

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400

Bedste spillesider til IEM Rio 2022

Hos Nordicbet finder du et stort udvalg af CS:GO odds samt en attraktiv bonus til nye spillere. Hvis du ikke ønsker at vente til Majors, har du allerede nu mulighed for at spille på nogle af de andre kampe, der spilles indtil da. I løbet af turneringen vil de tilbyde spil på alle stadier, dvs. Challenger Stage, Legends Stage og Champions Stage.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

🔎Hvilket hold er favorit til IEM Rio 2022?
De to største favoritter forud for turneringen er FaZe og NAVI.

🔎Hvornår starter IEM Rio 2022?
Challenger Stage løber fra den 31. oktober til den 3. november, Legends Stage fra den 5. til den 8. november og Champions Stage fra den 10. til den 13. november.

🔎Er der nogen danske spillere med ved Rio Major 2022?
Der er hele 17 danskere med videre til Majoren i Rio. Det er bl.a karrigan på FaZe, es3tag på Ninjas in Pyjamas samt valde og Snappi på ENCE.

🔎Hvad er præmien til vinderen turneringen?
Præmien for at vinde IEM Rio 2022 er på 1.250.000 dollars.

🔎Hvor kan jeg se livestream af Rio Major 2022?
Alle Counter Strike-fans kan se frem til at følge IEM Rio med livestreams hos Unibet.