Få det fulde overblik over kommende og afsluttede La Liga-kampe her på siden, hvor vi har indlejret kampprogrammet for 2023/24-sæsonen i Spaniens førstedivision. Scroller du forbi alle kampene, kan du nederst i artiklen også se en lille La Liga-kalender med de vigtigste datoer for sæsonen.

Programmet finder du nedenfor, hvor du vil se datoer, tidspunkter og TV-kanaler for kommende kampe. Ønsker du at se resultaterne af afsluttede La Liga-kampe, kan du finde dem ved at klikke på ”Afsluttede”. Kampprogrammet reflekterer det officielle La Liga-program og opdateres automatisk, så du altid kan være sikker på, at du finder de aktuelle kamptidspunkter og -resultater her.

bet365 Gratis livestream af La Liga

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Kampprogram for La Liga 2023/24

Indlæser…

La Liga-kampe i dag

Kampene i La Liga spilles som udgangspunkt altid mellem mandag og fredag. Det vil sige, at hvis sæsonen er i gang, og det i dag er enten fredag, lørdag, søndag eller mandag, så er der en overvejende sandsynlighed for, at du kan se La Liga i dag. I så fald er det bare med at rådføre sig med vores La Liga-program ovenfor, hvor du øverst finder de førstkommende kampe.

Der kan naturligvis være forskel fra runde til runde, men som regel er rundens 10 kampe fordelt således ud på de fire dage, hvor de spanske klubber spiller La Liga:

  • Fredag: 2 kampe
  • Lørdag: 3 kampe
  • Søndag: 3 kampe
  • Mandag: 2 kampe

Traditionelt set, er det de vigtigste og mest populære kampe, der spilles søndag og til dels lørdag, mens de mindre populære kampe som regel spilles fredag og mandag. Denne fordeling besluttes i overvejende grad af TV-selskaberne, og beslutningerne bunder således i et ønske om at optimere deres seertal.

bet365 Odds på dagens kampe i La Liga

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vigtige datoer for La Liga 2023/24

Det spanske fodboldforbund udgiver hvert år en La Liga-kalender, hvor de fremhæver kampdage, pauser og transfervinduer – om end på lidt mindre overskuelig vis end vi kender det fra Superligaens datoplan. Vi har trawlet kalenderen igennem, så du ikke behøver det, og samlet de vigtigste datoer for La Liga i tabellen nedenfor.

Kombineret med ovenstående program for La Ligas kampe i 2023/24, burde du nu være ret godt rustet til at have helt styr på sæsonens forløb. Har du planer om at oddse på den spanske førstedivision, kan det være en særlig god idé at følge med i køb og salg af spillere i løbet af de to transfervinduer. Start- og slutdatoerne for disse fremgår af tabellen.

BegivenhedDato
Sæsonstart11. august 2023
Sæsonafslutning26. maj 2024
Vinterpause21. december 2023 – 2. januar 2024
Transfervindue (sommer)1. juli 2023 – 1. september 2023
Transfervindue (vinter)2. januar 2024 – 31. januar 2024
Vigtige datoer for La Liga 2023/24.

Hold øje med ændringer i kampprogrammet

Øverst i programmet vil du se, at kampene i en runde typisk er fordelt over fredag, lørdag, søndag og mandag. Scroller du længere ned, vil alle kampene være planlagt til at blive spillet om søndagen. Dette skyldes, at man har fastlagt ugerne for hver runde på forhånd, mens de specifikke dage og tidspunkter først bliver planlagt, når runden nærmer sig.

Dette sker for, at man kan planlægge uden om andre begivenheder. Det kan være vigtige kampe i andre ligaer eller sportsgrene, uvejr, breaking news eller andet. Selvom man så vidt muligt forsøger at undgå ændringer i programmet, kan det ikke garanteres, at alt forløber som planlagt.

Derfor er det en god idé at tjekke La Ligas kampprogram et par dage inden weekenden, så du ikke kommer til at sidde forgæves foran fjernsynet – eller værre endnu; gå glip af den kamp, du gerne ville se.

Som vi nævnte i indledningen, er vores La Liga-program live-opdateret. Det vil sige, at skulle der ske ændringer, vil det straks blive reflekteret øverst på siden her. Du kan derfor overveje at gemme denne URL ved eksempelvis at oprette et bogmærke i din browser. På den måde kan du altid hurtigt vende tilbage hertil for at se det aktuelle kampprogram og i øvrigt følge op på resultaterne af tidligere kampe.

Ofte stillede spørgsmål om La Liga-kampe

Hvor mange kampe er der i La Liga?

La Liga består af i alt 38 runder. I hver runde spilles der 10 kampe, således, at alle 20 hold har mødt hinanden to gange, når sæsonen er slut. Dermed spiller hvert hold 38 kampe i løbet af sæsonen, mens det totale antal kampe er 380.

Hvornår starter La Liga?

La Liga starter den 11. august 2023 og slutter den 26. maj 2024. Undervejs i sæsonen er der en kort pause hen over jul og nytår, men ellers spilles der (som hovedregel) hver uge.

Hvornår ligger La Ligas transfervinduer?

La Liga har to transfervinduer; et om sommeren og et om vinteren. Sommervinduet er åbent fra 1. juli 2023 til 1. september 2024, mens vintervinduet er åbent fra 2. januar 2024 til 31. januar 2024.