Her på siden får du det fulde overblik over samtlige Premier League kampe i denne sæson takket være det indlejrede kampprogram nedenfor. Udover at kunne se datoer og tidspunkter, vil du også løbende kunne følge med i resultaterne af kampe, der allerede er afviklet. Længst til højre i programmet ser du logoet på den TV-kanal, der sender den pågældende kamp.

Scroller du forbi vores live-opdaterede Premier League kampprogram med tilhørende resultater, vil du blive præsenteret for nogle af sæsonens vigtigste datoer, flere informationer om programmet og meget mere.

bet365 Odds på Premier League

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Kampprogram for Premier League 2023/24

Indlæser…

Premier League-kampe i dag og i går

Kampene i Premier League spilles som udgangspunkt ugentligt på lørdage, søndage og mandage. I enkelte uger, særligt i starten af sæsonen, spilles der også om fredagen. Det vil altså sige, at det er på disse dage, at du skal sidde klar foran fjernsynet og have din foretrukne betting-side åben, så du er klar til at oddse.

Som du vil kunne se i ovenstående oversigt over Premier League kampprogram, vil de fleste af kampene på en given dag blive spillet samtidig. Du skal med andre ord enten være god til at multitaske, vælge én kamp at se eller gå tilbage og se de øvrige kampe efterfølgende, hvis du vil have det hele med.

Er du i tvivl om, hvilke Premier League kampe der bliver spillet i dag eller blev spillet i går? Så brug kampprogrammet ovenfor; det opdateres automatisk, så du altid kan se de førstkommende kampe, samt gå tilbage og se de kampe, der blev spillet i går og tidligere på sæsonen. Som du givetvis allerede har set, fremgår resultaterne af de enkelte kampe også af programmet.

bet365 Odds på dagens Premier League-kamp

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vigtige datoer for Premier League 2023/24

BegivenhedDato
Startdato11. august 2023
Slutdato19. maj 2024
Transfervindue (sommer)14. juni 2023 – 1. september 2023
Transfervindue (vinter)1. januar 2024 – 1. februar 2024
Vinterpause14. januar 2024 – 30. januar 2024
Premier League-datoer for 2023/24-sæsonen.

Ændringer i kampprogrammet for Premier League

Hele kampprogrammet for Premier League udgives hver sæson forud for sæsonen, men det skal mere ses som en rettesnor end som en eksakt tidsplan. Selvom mange kampe spilles efter planen, sker det også, at kampe udsættes til enten et senere tidspunkt på samme dag eller til en senere dag.

Årsagerne kan være mange, men blandt hovedårsagerne er TV-selskaber, der er nødt til at gøre plads til andet i sendefladen, hvor der ellers var planlagt en Premier League kamp. Derudover kan pokalkampe i andre ligaer, uvejr, sikkerhedstrusler og så videre også resultere i, at der ændres i Premier Leagues kampprogram.

Ovenstående kampprogram er naturligvis live-opdateret, hvilket betyder, at de datoer og tidspunkter du ser her på siden, er de mest aktuelle. Skulle der ske ændringer, vil programmet tilpasse sig med det samme, så du ikke kommer til at rydde kalenderen forgæves, fordi du troede, at dit favorithold skulle spille.

Sådan påvirker vinterpausen kampprogrammet

I senere år har der været inkorperet en vinterpause i Premier Leagues kampprogram. Teknisk set kaldes opholdet i kampe for en ”midtsæsonspause for spillerne”, men fordi den ligger om vinteren kaldes den typisk for en vinterpause.

Hvorvidt en sådan pause besluttes fra sæson til sæson, og det er således ikke sikkert, at spillerne får mulighed for et afbræk hen over vinteren. Afholdes der en sådan pause, vil det betyde, at du pludselig har god tid til at skovle sne, tage på skiferie eller andet. I hvert fald skal du ikke sidde klar foran fjernsynet i de to uger, hvor spillerne får mulighed for at hvile sig.

Til gengæld er der travlt hos klubberne; vinterpausen ligger nemlig ofte midt i transfervinduet i januar. Så mens spillerne får et afbræk fra kampene, er der travlhed ved forhandlingsbordene, hvor klubberne gør alt hvad de kan for at stå stærkest, når transfervinduet lukker ved udgangen af januar.

Mindeværdige afslutninger på Premier Leagues kampprogram

Selvom mesterskaberne sjældent er i spil, når Premier League går ind i den sidste runde af kampprogrammet, så sker det af og til. Nedenfor har vi samlet to af de, for os, mest mindeværdige og dramatiske afslutninger på Premier Leagues kampprogram, hvor sejren har været i spil helt indtil sidste øjeblik.

Aguerooooo

Der er få afslutninger på Premier Leagues kampprogram, der slår de sidste dramatiske øjeblikke af 2011/12-sæsonen. Inden sidste spillerunde skulle Manchester City på hjemmebane slå nedrykningstruede Queens Park Rangers. Det skulle dog vise sig at være lettere sagt end gjort.

Inden kampen var City foran rivalerne United på målforskel, men da Citys kamp mod QPR gik ind i forlænget spilletid, var de bagud med 2-1, og mesterskabet syntes tabt. To minutter inde i overtiden udlignede Edin Dzeko. Fire minutter senere spillede Mario Balotelli argentinske Sergio Aguero helt fri. Han sparkede bolden ind og sikrede mesterskabet, mens Alex Ferguson og Manchester United slukørede kunne forlade banen på Stadium of Light i Sunderland.

Blackburns triumf

Tilbage i 1994/95 var Manchester United også del af en vild mesterskabskamp. Dengang var Premier Leagues kampprogram mere omfattende end i dag, da der var 22 hold og dermed 42 spillerunder. Inden kampprogrammets 42. spillerunde førte Blackburn Rovers, med Alan Shearer i spidsen, med to point til Manchester United, der havde en bedre målscore. Dermed ville en sejr til United mod West Ham resultere i, at Blackburn skulle vinde en svær kamp på Anfield mod Liverpool.

20 minutter inde i sidste spillerunde bragte Alan Shearer Blackburn foran med 1-0. Det blev kun bedre, da West Hams Michael Hughes bragte dem foran mod United efter 31 minutter. Dermed så det godt ud ved pausen. Syv minutter inde i anden halvleg scorede Brian McClair dog for United og sikrede dermed en 1-1-stilling. I det 64. minut udlignede John Barnes for Liverpool, hvilket betød, at Manchester United kunne sikre mesterskabet med blot én scoring.

Så da Jamie Redknapp i sidste minut bragte Liverpool 2-1, var der fuld panik. Der har med garanti også siddet et par Liverpool-fans på Anfield, som hellere havde set Blackburn som vindere af mesterskabet, fremfor Manchester – og de skulle få deres ønske opfyldt. Det lykkedes nemlig ikke Manchester United at score det altafgørende mål og dermed ende Blackburn som sæsonens Premier League-vindere.

Ofte stillede spørgsmål om Premier Leagues kampprogram

Hvor mange kampe spiller man i Premier League?

Alle 20 hold i Premier League møder hinanden to gange i løbet af sæsonen. Det betyder, at der i alt spilles 38 kampe mellem august og maj hvert år. Vinderen er det hold, der har scoret flest point, når alle kampe er spillet.

Hvornår spilles den første Premier League kamp?

Den første Premier League kamp spilles i 2023/24-sæsonen den 11. august 2023. Her mødes Burnley og Manchester City klokken 21:00 på Turf Moor i Burnley.

Hvornår er der finale i Premier League?

Den sidste runde i 2023/24-sæsonen af Premier League spilles den 19. maj 2024, hvor vinderen bliver det hold, der har scoret flest point, når dagen er omme.

Spilles der Premier League-kampe i dag?

Premier League-kampe spilles som udgangspunkt på lørdage, samt udvalgte fredage, søndage og mandage. Hvis det er lørdag, spilles der således med al sandsynlighed Premier League-kampe i dag. Se kampprogrammet øverst på siden for den fulde oversigt.

Blev der spillet Premier League kampe i går?

Som det fremgår af kampprogrammet, spilles Premier League-kampe primært på lørdage, samt udvalgte fredage, søndage og mandage. Hvis det var lørdag i går, blev der sandsynligvis spillet en kamp i går. I så fald kan du se resultatet i kampprogrammet øverst på siden.