bet365-580x330

Se odds på EM topscoreren herunder fra bet365, hvor du kan spille på din personlige favorit (eller favoritter) til at banke flest kasser ind under sommerens slutrunde.

Da oddsene er høje – selv på favoritterne – er det muligt at spille på flere “heste”, og stadig lave profit, hvis bare én af dine favoritter stryger til tops på topscorer-listen.

bet365 er verdens største bookmaker, har dansk licens og tilmed de bedste odds og en bonus på 100% op til 1.000 DKK til nye kunder.

Spil på EM 2016 topscorer her ->

Få også 1.000 DKK i bonus hos bet365

Se Odds på EM 2016 topscorer

Indlæser…

Få også 1.000 DKK i bonus hos bet365

Spil på EM 2016 topscorer her ->

EM topscorer statistik

Ved sidste EM slutrunde sluttede hele seks spillere i toppen af topscorer listen med lige mange mål, nemlig tre styks pr. mand.

Fernando Torres skulle dog kun bruge 189 minutter på at score sine tre mål, mens Cristiano Ronaldo brugte 480 minutter på sine. Også Alan Dxagoev fra Rusland, Mario Mandzukic fra Kroatien, Tysklands Mario Gomez og den karismatiske Mario Balotelli hos Italien nettede tre gange for deres lande.

Ved slutrunden i ’08 var der kun én mand i toppen af listen, nemlig David Villa med fire træffere for Spanien. Hvor mange mål laver EM topscoreren anno 2016 i Frankrig denne sommer, og hvem bliver topscorer ved EM?

Ronaldo, Müller og Griezmann er favoritter

EM 2016 rykker nærmere starten, som går d. 10. juni, når de franske værter åbner ballet mod Rumænien på Saint Denis i Paris, og det er nu de europæiske målslugere skal finde storformen frem. Rundt omkring i Europa banker de mest målfarlige spillere kasser ind uge efter uge for deres klubhold, og i denne artikel om odds på EM 2016 topscoreren, ser vi nærmere på et par af forhåndsfavoritterne samt de – efter vores mening – mest spændende outsidere.

Øverst på favoritlisten finder vi naturligvis Cristiano Ronaldo, som ikke har argentineren Lionel Messi at slås med i denne slutrunde – af åbenlyse geografiske årsager. Ronaldo har hamret kasser ind på stribe for Real Madrid i hele sæsonen, hvor han på nuværende tidspunkt har spillet 33 kampe i La Liga og Champions League og scoret ikke færre end 40 mål. For landsholdet har Ronaldo lavet 5 mål i EM-kvalifikationen – heraf tre styks, da Ronaldo scorede hattrick i Portugals 2-3 sejr ude mod Armenien.

Ronaldo kan netop nu spilles til odds 8.00 hos bet365.

Tyske Thomas Müller vurderes også at komme til at score mange mål ved EM 2016, som han har gjort det for Bayern München gennem hele sæsonen. I skrivende stund har Müller scoret 29 mål i 42 kampe for Bayern, og i EM-kvalifikationen nettede Müller hele ni gange for Tyskland.

Thomas Müller giver ligesom Ronaldo odds 8.00.

Næste mand på listen er franske Antoine Griezmann, som til dagligt huserer i angrebet hos Atletico Madrid. Atletico har allerede nu haft en fantastisk sæson, hvor man er med helt fremme i Champions League og La Liga, og Antoine Griezmann har spillet en stor rolle i klubbens succes, med sine nuværende 29 scoringer i 46 kampe. Til gengæld har den kun 25-årige angriber aldrig scoret et mål i en slutrunde for Frankrig. Griezmann spillede således fem kampe for Frankrig ved det seneste VM i Brasilien uden at score, og det er den eneste slutrunde han har medvirket i indtil nu. Da Frankrig – som værter – heller ikke har været en tur gennem kvalifikationen, har Griezmann derfor kun sine 7 mål i 21 venskabskampe for Frankrig at prale med.

Får Griezmann sit store gennembrud på det franske landshold, og slutter som EM topscorer for værtsnationen, kan du score odds 9.00 hos bet365 netop nu.

Nem gruppe øger chancen for mange tyske mål

Som nævnt er Thomas Müller blandt de helt store favoritter til at blive EM topscorer til sommer, og det skyldes selvfølgelig primært, at Tyskland er blandt favoritterne til at vinde turneringen. Tyskland har trukket Nordirland, Ukraine og Polen i Gruppe C, og det dufter en lille smule af et par potentielle storsejre til tyskerne allerede i gruppespillet.

Hvis Tyskland går hele vejen til finalen, betyder det også masser af spilletid til målfarlige spillere som Müller (odds 8.00), Marco Reus (odds 26.00), Mario Götze (odds 34.00) og Mario Gomez (odds 41.00), og dermed stiger chancen for tyske scoringer selvfølgelig også, jo længere holdet kommer i turneringen.

Marco Reus er Tysklands næstbedste bud på en EM topscorer iflg. bookmakerne, og har med sine 22 mål i 37 kampe for Dortmund været en af de bærende offensive kræfter i sæsonen. Reus nettede dog kun én gang i kvalifikationen til EM, hvor Müller som nævnt scorede 9 gange.

Holder tendensen fra kvalifikationen stik, kommer de fleste tyske mål altså fra Thomas Müller ved den kommende slutrunde, men hvis en anden tysker kan stjæle topscorer-rollen ved slutrunden, er der altså flotte odds at hente på de tyske EM-favoritter.

Får Zlatan et stort EM for Sverige?

Sverige fik sneget sig med til EM-slutrunden, og det var i høj grad takket være Zlatan Ibrahimovic’ 11 mål i kvalifikationen (inkl. tre mål i de to playoff-kampe mod Danmark). Zlatan eliminerede mere eller mindre egenhændigt Danmark, og der hersker ingen tvivl om, at Sverige ville være et langt fattigere hold uden den bombastiske angriber i front. Zlatan har lavet 41 mål i 44 kampe for PSG i indeværende sæson, og da Zlatan har meldt ud, at han vil stoppe på toppen af sin karriere, kan dette kan meget vel blive en af den 34-årige svenskers sidste slutrunder.

Det kræver naturligvis et godt EM for Sverige, hvis Zlatan skal komme til tops på topscorer-listen, og da Sverige er kommet i gruppe med Irland, Belgien og Italien, forventer kun de færreste måske, at det bliver til avancement fra gruppespillet. Derfor ligner Zlatan ikke just en favorit til at blive EM topscorer, selv om evnerne foran mål taler sit eget tydelige sprog. Zlatan kan spilles netop nu til odds 34.00 hos bet365.

Spilforslag på EM topscorer 2016

Det giver sig selv, at jo flere minutter en spiller får på banen i løbet af en slutrunde, desto flere chancer får han til at score mål undervejs i turneringen, og traditionelt er det således, at EM topscoreren spiller for et af de lande, som kommer længst ved slutrunden. Når man skal spille på en potentiel topscorer ved en slutrunde, er det derfor en naturlig ting, at lede efter sine favoritter på ét af de hold man tror har en god chance for at komme i finalen.

Skal man tro bet365s odds på vinderen af EM 2016, er der derfor stor chance for, at den kommende EM topscorer, spiller for enten Frankrig, Tyskland eller Spanien, som giver henholdsvis odds 4.00, 4.33 og 6.00 som vindere af EM. Her på redaktionen har vi dog et godt øje til England, som vi vurderer kommer til at gøre det godt ved denne slutrunde. Englænderne har traditionelt været skuffende ved det sidste mange slutrunder, men denne gang ser Roy Hodgsons tropper ud til at have et slagdygtigt mandskab, som kan gå hele vejen – eller om ikke andet i hvert fald meget langt. England er kommet i gruppe med Wales, Slovakiet og Rusland, og blæste igennem EM kvalifikationen med 10 sejre i 10 kampe i Gruppe E. Her var England totalt overlegne i en forholdsvis let gruppe, og avancerede med en samlet målscore på 31-3. Wayne Rooney blev topscorer med 7 mål i 8 kampe, mens Danny Welbeck lavede 6 mål i 5 kampe, Harry Kane 3 mål i 5 kampe og Theo Walcott 3 mål i 4 kampe.

Vi vover pelsen og spår England et stort EM til sommer, og peger derfor på særligt Harry Kane og Wayne Rooney som gode spilforslag på en EM topscorer i 2016. Harry Kane kan spilles til odds 13.00, mens Wayne Rooney giver odds 41.00.

Odds 41.00 er der også på Leicesters Jamie Vardy, som nærmest egenhændigt har bombet Leicester City til tops i Premier League i år med 22 mål i 34 kampe, men det er dog værd at bemærke, at Vardy ikke har scoret i de tre EM kvalifikationskampe han fik for England. Han står til gengæld noteret for to landsholdsmål i tre venskabskampe.

Danny Welbeck har ikke haft nogen prangende sæson i Arsenal, hvor det kun er blevet til 13 optrædener og 4 mål. Men hvis man – som os – tror meget på England, kan der måske være værdi i at spille på Welbeck til odds 67.00. Interessant kunne det også være, at smide en skilling på Theo Walcott som en outsider, i det bet365 takserer den 27-årige Arsenal-wing til odds 251 som EM topscorer. Walcott har dog kun scoret 9 mål i 39 kampe for Arsenal i indeværende sæson, og der er i den grad tale om en outsider.