Dette års Tour de France starter den 29. august i den anledning vender Holdets klassiske spil Tourspillet og Tour Manager naturligvis tilbage. Spillene går i luften  i uge 33. Dermed vil man stadig have over to uger til at sætte sit hold, inden starten går i Nice. Mange bruger Tourspillet til at konkurrere med venner og kollegaer. Det kan dog være svært at holde styr på, hvilken strategi man bør følge for at få succes i spillet. Vi vil komme med vores råd til, hvordan sikre sig gode odds for succes i Holdets Tourspil, som denne artikel tager udganspunkt i.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan spiller du med i Tourspillet 2023

  1. Gå til Holdet.dk
  2. Opret din bruger
  3. Tilmeld dig Tourspillet i uge 33
  4. Betal for ubegrænsede udskiftninger

Når man har oprettet sin bruger på Holdet, er man klar til at tilmelde sig Tourspillet. Her skal man blandt andet vælge, om man vil spille som basis-, guld- eller guld+-spiller. Med guld vil man have ubegrænsede udskiftninger, mens basis giver et stærkt begrænset antal. Hvis man skal have en chance for at spille med om de sjove placeringer, skal man med andre ord have ubegrænsede udskiftninger.

Man skal desuden være opmærksom på, at det kun er spillere med guld+ hold,  som kan vinde de store præmier. Derfor er det naturligvis det bedste valg. Det ville trods alt være en skam at gå glip af en af de flotte præmier, hvis man skulle ske at ramme et fantastisk hold.

 

Det skal du huske når du spiller Tourspillet 2023

Først og fremmest skal man sætte sit hold til 1. etpae. Her gælder det naturligvis om at sætte sig ind i etapeprofilen. Normalt er første etape en sprinteretape eller en kort enkeltstart. I år er det dog anderledes, da der er tale om en yderst kuperet etape med start og mål i Nice. Det mest sandsynelige scenarie er, at et stærkt reduceret felt skal spurte om sejren. Her kan man med fordel skigge på ryttere som Peter Sagan, Greg Van Avermaet og Matteo Trentin.

Man skal dog huske, at man på grund af budgettet ikke har råd til alle de store stjerner. Derfor skal man også have nogle mindre profiler eller stjernernes hjælperyttere på sit hold. Når man skal vælge ryttere er det en god idé at have startlisten ved hånden, så man har det perfekte overblik over, hvem der kører Touren i år.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

 

Udskiftninger i Tourspillet 2023

Som nævnt kan med guld og guld+ hold i princippet skifte samtlige ryttere mellem etaperne. Det er dog langt fra nogen god idé. Der skal nemlig betales gebyr af alle de transfers, som man laver. Gebyret afhænger af rytternes værdi. Hvis der er tale om flere af de tunge drenge, kan det med andre ord hurtigt løbe op. Herefter kna holdet køre nok så mange point hjem uden, at man rykker det store i stillingen.

Dette undgår man ved at se, hvordan de kommende etaper ser ud. Da kan man vurdere, om der er ryttere, som er gode at have på samtlige dage. Det kan være folk som Peter Sagan, Greg Van Avermaet og Alejandro Valverde, som alle kan lidt af de hele. Desuden skal man huske på, at de førende i klassementet får point for deres palcering efter hver etape. Hvis man har rytteren i den gule trøje eller en anden fra top ti, kan det derfor være en god idé at holde fast i denne. Det kan eksempel være på dage, hvor der ligger en flad etape mellem to bjergetaper. Da vi det ikke kunne svare sig at skifte alle sine bjergryttere ud med sprintere, da dette som nævnt ville koste en formue i gebyr fra etape til etape.

 

Spillestil i Tourspillet 2023

Man skal også tage stilling til, om man vil spille sikkert eller om man vil tage lidt chancer med sit hold. Man kan naturligvis vælge den sikre løsning og tage de samme ryttere som alle andre, men det er svært at komme til tops på den måde. De gælder om at lure overraskelserne, som til de flestes overraskelse ender med at køre mange point hjem. Det er naturligvis en svær mission. Hvis man lykkes med at ramme en af disse ryttere, kan det dog blive yderst interessant.

Spillet starter som nævnt først i uge 33. Arbejdet begynder dog allerede den 1. augut, når cykelsæsonen for alvor starter op igen. Herfra og frem til Touren er det vigtigt, at man følger rytternes form og holder sig orienteret om deres form og helbred. Dette især vigtigt, når det kommer til at finde de ryttere, som der er særlig god værdi i, når det kommer til Tourspillet på Holdet.dk.

 

 

Bookmaker is inactive