Tour de France køres mellem den 1. juli og 23. juli, og alle etaperne kan selvfølgelig ses i dansk TV. Både TV2 og Eurosport 1 sender alle etaperne direkte. Dermed har du rigtig gode muligheder for at se Tour de France 2023 i TV. Vi har samlet den komplette Tour de France 2023 TV guide, så du kan få det fulde overblik over, hvornår samtlige etaper sendes i fjernsynet. Du kan også læse om, hvor du kan livestreame løbet. Dermed kan du planlægge hele din sommer og ikke gå glip af et eneste sekund af Tour de France TV.

bet365 Odds på Touren hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

© TVsporten.dk – Sport i TV

Hvem sender Tour de France 2023?

Som det ses i Tour de France 202 TV-guiden foroven, er det TV2 og Eurosport, der har de danske rettigheder til at vise Touren 2023 i TV. Begge kanaler dækker løbet tæt fra start til slut, og de behandler både Tour de France professionelt og dybdegående. Uanset om det er store bjergetaper eller sprinteretaper kan man følge med helt fra etapens start og til den sidste mand er kommet over målstregen. Det er altså begge glimrende steder at se Tour de France 2023 i TV.

Det er værd at bemærke, at TV2 afbryder transmissionen klokken 16, når der skal sendes nyheder. Her er det oplagt at skifte over til Eurosport 1, så man ikke går glip af vigtige momenter i løbet.

TV2 sender derudover fyldestgørende optakter til alle Tour de France etaper i TV. Deres længde varierer fra etape til etape, men de varer som regel mellem en halv og en hel time. Jo vigtigere en etape, jo grundigere dækning af Touren i fjernsynet. Her får studiet besøg af eksperter og gæster, der hjælper med at analysere løbet og give seerne nye perspektiver. Derudover bliver de største nyheder diskuteret, imens de mere oversete bliver bragt på banen. Hver eneste sten bliver simpelthen vendt og drejet.

Det samme sker efter etapen, hvor der bliver vendt tilbage til studiet for en kort stund. Her bliver dagens etape endnu engang diskuteret indtil 18-nyhederne. Så snart nyhederne er forbi, bliver der igen stillet om til studiet, hvor diskussionerne fortsætter.

Livestream Tour de France

Har man ikke muligheden for at se Tour de France i fjernsynet, findes der heldigvis lovlige alternativer på internettet. Både TV2 og Eurosport har nemlig fremragende streamingtjenester, hvor man kan livestreame alt deres indhold, inklusiv Tour de France, i høj kvalitet, imens det sker. Som det kan ses i vores Tour de France TV-guide, kan man se samtlige etaper på disse streamingtjenester direkte.

Ønsker man at følge med hos TV2, skal man blot købe adgang til TV2 Play. Her er den billigste løsning at investere i TV 2’s Favorit-pakke. Udover Touren kan man så se flere af TV2’s øvrige livekanaler og alle stationens arkiverede programmer. Køber man pakken med reklamer koster det 129 kroner om måneden, imens uden reklamer koster 159 kroner.

Vi anbefaler, at man nøjes med den billige løsning, hvis man skal livestreame Tour de France. Reklamerne bliver nemlig kun fjernet, hvis man ser arkiverede programmer, og derfor slipper man altså ikke for reklameblokkene i direkte fjernsyn.

Discovery+ koster ligeledes 129 kr. Der er ingen bindingsperiode, så man kan afmelde sig abonnementet til hver en tid. Udover Tour de France får man også adgang til alle Eurosports andre sportsbegivenheder på tværs af alle deres kanaler. Man får med andre ord noget mere for pengene, hvis man er sportsfan.

De bedste TV kommentatorer til Touren 2023?

Ovenstående spørgsmål vækker vild debat hver eneste Tour de France, og der er ikke noget endegyldigt svar. På TV2 er det med Dennis Ritter og Rolf Sørensen der styrer løjerne. Hos Eurosport er det blandt andre Thomas Bay og Brian Holm. Det er to ufattelig stærke hold, og de dækker begge Tour de France med stor seriøsitet.

Alligevel er der dog nogle væsentlige forskelle på dækningen. TV2’s dækning er markant mere folkelig. Her fokuserer man på at lave indslag til både de dedikerede cykelnørder, men også til hr. og fru Danmark, der aldrig tidligere har set Tour de France. Her er der både plads til dem, der har fulgt med i cykelsæsonen siden Tour Down Under og dem, der kun ser Touren. De folkelige indslag findes dog primært før og efter etaperne, hvor TV2 ynder at rejse landet rundt og tage temperaturen på Tour-feberen.

Hos Eurosport 1 har man en lidt anden tilgang. Her er fokus på cykelløbet, og der er ikke plads til så meget gøgl. Eurosport har heller ikke et stort og flot Tour de France-studie, men til gengæld finder man her en række interessante debat- og analyseprogrammer, der er produceret af TV-stationens internationale hold.

Det er smag og behag, hvilken kanals dækning man foretrækker, når man ser Tour de France 2023 TV.

Forbered dig på de kommende Tour-løjer

Landevejscykling er en sportsgren, hvor det ofte går langsomt. Især på de flade etaper, kan der være langt mellem de spændingsfylde momenter. Denne tid bruger de fleste cykelfans på at diskutere de kommende strabadser. Der er nemlig altid en tidskørsel eller en bjergetape at se frem til, hvor løbet kan blive afgjort.

Når man ser Tour de France i TV, er det derfor ikke kun vigtigt at kende dagens etape, man skal også have fuldt styr på de kommende etaper. Det er naturligvis også vigtigt at have styr på favoritterne til at løve med den samlede sejr. Kun på den måde kan man følge med i sine venners og kommentatorernes diskussioner om løbet.

På denne side, der også kan tilgås i topmenuen, kan samtlige etapeprofiler ses. Her kan du også læse uddybende analyser af de forskellige etapers nøglestadier og finde vinderbud på samtlige etaper. Der er kort sagt alt det, man skal vide om årets Tour de France rute.

Sørg for at planlægge din sommer

For mange danskere hænger Tour de France i TV uløseligt sammen med sommeren. Der er dog desværre endnu flere danskere, der ikke forstår denne tankegang, og derfor arrangerer de familiebegivenheder, grillarrangementer, havefester og lignende, når man ellers helst vil se Tour de France i fjernsynet. Det kræver derfor minutiøs planlægning, hvis man vil have maksimale ud af sin Tour-sommer.

I denne Tour de France TV-guide giver vi det komplette overblik over, hvornår man kan se live Tour i fjernsynet. Allerede nu bør man skrive de forskellige tidspunkter ind i sin kalender, så man kan planlægge omkring dem. Det gælder især de store bjergetaper, hvor man selvfølgelig skal sidde foran TV’et fra start til slut og ikke være fanget uden kontakt til omverdenen, når man skal se favoritterne kæmpe om den gule trøje.

Live odds på Tour de France under løbet

Når man ser Tour de France, er det oplagt at oddse under løbet. Dette kaldes livebetting, og det gøres allerbedst hos bookmakeren bet365. Under samtlige etaper finder man her et hav af forskellige livebetting-muligheder. Man kan spille på etapevinderen og også forskellige head-to-heads, altså spil hvor to ryttere bliver matchet op imod hinanden.

Fordelene ved at oddse live på cykling er mange, men den mest åbenlyse er, at man kan udnytte løbenes dynamiske natur. I stedet for at sidde før etapen og prøve at forudse, hvem der går i udbrud, kan man vente til dagens udbrud er etableret og så spille på vinderen. Det betyder selvfølgelig, at oddset er en smule lavere, men til gengæld har man også tilsvarende højere sikkerhed.

Derudover giver det naturligvis bare noget ekstra spænding, hvis man spiller på etaperne. Uanset om det er før eller under løbet.

bet365 Odds på Touren hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund