De 32 VM-deltagere har taget plads i de 8 VM-grupper og det er samtidig blevet besluttet, hvilke modstandere Danmark skal møde i Qatar. Danmark blev trukket i Gruppe D, hvor vi kan se frem til spændende kampe mod Frankrig, Tunesien og Australien. Her kan du se samtlige grupper til VM slutrunden i Qatar.

Unibet Spil på VM2022 hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Gruppe A

  1. Qatar
  2. Ecuador
  3. Senegal
  4. Holland

Holland er favoritter i Gruppe A

Det bliver spændende at følge VM-værterne Qatar, der sandsynligvis får svært ved at gå videre fra gruppen. Qatar er vurderet til at være svageste hold i Gruppe A, hvor der til gengæld er ret store forventninger til stjernespækkede Holland.

Man bør dog også holde et godt øje med Senegal med Sadio Mané blandt pofilerne og sydamerikanske Ecuador. Der er lagt op til at de skal kæmpe om den sidste plads videre til ottendedelsfinalerne.

Memphis Depay Holland VM2022
 JOHN THYS / AFP

Åbningskampen ved VM2022 fløjtes igang den 20. november kl 17:00 og bliver et opgør mellem Qatar og Ecuador.

Gruppe B

  1. England
  2. USA
  3. Wales
  4. Iran

England jagter førstepladsen i Gruppe B?

Der er masser af stjernespillere i Englands VM-trup og landstræner Gareth Southgates mandskab er blandt favoritter til at vinde VM2022. Men kan USA, Wales eller Iran måske overraske det engelske mandskab eller får vi en ren opvisning fra Harry Kane, Raheem Sterling, Phil Foden og alle de andre profiler?

England tabte EM2020-finalen efter straffesparkskonkurrence mod Italien, men solide præstationer i gruppekampene kan give englænderne troen på at de denne gang henter trofæet.

Raheem Sterling England VM 2022
CARL RECINE / POOL / AFP

Gruppe C

  1. Argentina
  2. Saudi Arabien
  3. Mexico
  4. Polen

Lionel Messi skal føre Argentina til sejr i Gruppe C

Der er lagt op til masser af underholdning i denne gruppe, hvor Argentina skal forsøge at leve op til favoritværdigheden, men kan få kamp til stregen af Polen med Robert Lewandowski og snedige Mexico. Der er ikke den store tiltro til Saudi Arabien, men de kan måske nemmere følge sig hjemme i Qatar end de øvrige gruppemodstandere.

Meget af fokus vil være på Argentinas Lionel Messi, der som det sidste i karrieren mangler at løfte VM-trofæet.

Argentina Lionel Messi VM 2022
FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Gruppe D

  1. Danmark
  2. Japan
  3. Spanien
  4. Costa Rica

Danmark skal til tops – Men Frankrig er favoritter

Får vi mon ´Danish Dynamite´ i Qatar eller løber Frankrig med gruppens førsteplads? Med profiler som Kylian Mbappé og Karim Benzema er Frankrig udpeget blandt VM-favoritterne, men landstræner Kasper Hjulmand har vist, at han kan sammensætte et mandskab, der kan besejre Frankrig.

Danmark skulle gerne vise klasseforskel mod både Tunesien og Australien, men de bør ikke undervurderes og vi kan få tætte og intense kampe.

Unibet Spil på Danmark går videre hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Danmark VM2022
WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Gruppe E

  1. Tyskland
  2. Japan
  3. Spanien
  4. Costa Rica

Giganter mødes i Gruppe E

Tyskland og Spanien brager sammen i denne gruppe, hvor Japan og Costa Rica skal jagte sensationen og håbe på at snyde de europæiske storhold en plads i slutspillet. Der kommer overraskelser ved ethvert VM og hvorfor skulle det ikke kunne ske i Gruppe E?

Tyskland og Spanien er ganske vist massive favoritter og Japan og særligt Costa Rica skal virkelig ramme dagen for at hive point i land.

Mr Green Se VM2022 odds hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Gruppe F

  1. Kroatien
  2. Marokko
  3. Belgien
  4. Canada

Belgien går forrest i Gruppe F

Der er masser af rutinerede stjerner hos både Belgien og Kroatien, der forventes at komme til at dominere Gruppe F. Mens Belgien har playmakeren Kevin de Bruyne, så stiller Kroatien med Luka Modric som deres offensive omdrejningspunkt.

Bookmakerne har Belgien som favoritter til at snuppe førstepladsen i gruppen, mens det forventes at Kroatien også booker billet til knockout-fasen. Marokko har en spændende trup, men det lader til at de skal kæmpe med Canada om at undgå sidstepladsen i gruppen.

Belgien VM 2022 Lukaku
FRANCK FIFE / AFP

Gruppe G

  1. Schweiz
  2. Cameroun
  3. Brasilien
  4. Serbien

Brasilien blæser til angreb

Der bliver inviteret indenfor til en omgang samba i Qatar, når Brasilien indtager VM-arenaerne. Udover Neymar kan Brasilien stille med angribere som Vinicius Jr., Gabriel Jesus, Raphinha og Richarlison. Brasilien er oddsfavoritter til at vinde VM2022, men finder de melodien i gruppespillet?

Vi kan forvente at Schweiz, Serbien og Cameroun vil gøre alt for at bremse de brasilianske stjerner og kæmpe for at tage en plads i Top2 i denne underholdende Gruppe G.

Brasilien VM2022 Casemiro
Charly TRIBALLEAU / AFP

Gruppe H

  1. Portugal
  2. Ghana
  3. Uruguay
  4. Sydkorea

Sidste VM-dans med Cristiano Ronaldo

Megastjernen Cristiano Ronaldo står i spidsen for Portugal, der kommer til Qatar med en lovende trup fyldt med profiler. Bernardo Silva, Diogo Joto og Bruno Fernandes skal sørge for at Portugal tager teten i gruppekampene mod UruguayGhana og Sydkorea.

Der er udsigt til nogle målrige og spændende kampe i Gruppe H, hvor vi også finder den rutinerede målræv Luis Suárez, der skal går forrest og sikre at Uruguay ender i Top2, mens Sydkorea satser på deres stjerneangriber Son Heung-min.

Portugal VM2022 Cristiano Ronaldo
PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Bookmaker is inactive

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår afvikles VM i fodbold 2022?
Åbningskampen mellem værterne Qatar og Ecuador afvikles den 20. november og finalekampen bliver afviklet den 18. december. Se kampprogrammet for VM i fodbold 2022 her.

🔎 Hvornår spiller Danmark deres VM-kampe?
Det danske landshold har første VM-kamp den 22- november, hvor modstanderen er Tunisien.

22.november kl 14:00 Danmark – Tunesien (Al Rayyan).
26. november kl 17:00 Danmark – Frankrig. (Doha).
30. november kl. 16:00 Danmark – Australien (Al Wakrah).

🔎 Hvor kan jeg se kampene ved VM 2022?
DR og TV2 har tv-rettighederne til VM2022 og du kan også følge alle kampene i Qatar via stream på DR.dk og Tv2Play.

🔎Hvor mange hold går videre fra VM 2022-gruppespillet?

Der går ialt 16 hold videre til knockout-fasen. Efter gruppespillet går Top2 fra hver af de 8 grupper går videre til ottendedelsfinalerne. Sidste gruppekamp bliver afviklet den 2. december.

FIFA VM deltagere