VM 2022 Qatar

Din VM 2022 guide – Alt om slutrunden i Qatar

Det bliver ikke større end VM i fodbold og denne gang er Qatar vært for slutrunden, der afvikles fra den 20. november til den 18. december. Vi kan se frem til at følge verdensstjerner som Lionel Messi, Harry Kane, Neymar, Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo, mens det naturligvis også blive spændende at se, hvordan det danske landshold med Eriksen, Schmeichel, Mæhle og Højbjerg vil klare sig ved VM2022.

bet365 Odds på VM i fodbold hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

I vores menu i toppen kan du finde VM odds, VM kampprogram, optakter til de forskellige grupper, TV-oversigt samt alle de mange VM 2022 kampagner, tilbud og VM bonusser. Med andre ord finder man simpelthen den ultimative VM2022-pakke her!

Herunder kan man se vores seneste artikler om VM 2022 odds. Disse nyheder inkluderer spilforslag, optakter til kampene samt alle de mange VM tilbud. Her på Odds.dk dækker vi det hele.

VM er en kæmpe begivenhed

VM i fodbold er simpelthen bare er den største sportsbegivenhed i hele verden og i en måned vil al fokus være rettet på Qatar. Kan det lille land løfte den store opgave med at byde de forventede 1,2 millioner fodboldfans fra hele verden velkommen og sørge godt for dem? Derudover skal der jo også tages godt imod de ialt 32 landshold, der skal forsøge at kæmpe sig vej til VM-triumf.

Det bliver med garanti en intens og spændende fodboldfest, hvor vi skal have afviklet 64 VM-kampe, startende med debutkampen mellem Qatar og Ecuador den 20. november på det nye stadion Al-Bayt Stadium, mens VM-finalen 2022 afvikles den 18. december på det flotte Lusail Stadium.

Hvilket hold vinder VM?

Brasilien

Frankrig

Argentina

England

Spanien

Tyskland

Holland

Portugal

Belgien

Danmark

Andet hold

Hvem tager sejren?

Det er umuligt at snakke om VM odds uden at diskutere, hvem der vinder VM-trofæet. Hos samtlige bookmakere kan man finde odds på VM vinderen. En af de mest populære bookmakere på det danske betting-marked er bet365. Det er en af de allerbedste og største online bookmakers på det danske marked, og her finder man altid høje odds og et kæmpe spiludbud.

Bet365 har placeret Brasilien, England og Frankrig i favoritfeltet til at løbe med VM-titlen. De ventes dog at få kamp til stregen fra Lionel Messi og Argentina, mens vi også skal holde øje med både Spanien og Tyskland.

Blandt outsiderne finder man lande som Holland, Belgien, og Portugal. Og så er der også flotte odds at hente på dansk triumf i Qatar. Landstræner Kasper Hjulmand har vist, at han kan sammensætte en trup, der er i stand til at slå selv de allerstørste nationer, så på med klaphatten og vær med til at heppe på Danmark i Qatar!

bet365 Odds på vinderen af VM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

VM 2022 odds

Der er ingen tvivl om, at VM i fodbold er den største sportsbegivenhed i verden. Over hele verden kommer folk til at se med, hvilket bookmakerne også ved. Bookmakerne har forberedt sig til denne begivenhed i årevis, og derfor finder man alle steder massevis af VM 2022 odds. På samtlige kampe vil man kunne vælge i mellem flere hundrede forskellige VM 2022 odds, og der vil derudover være et hav af specialspil.

Bookmakerne er utrolig gode til at finde på underholdende og interessante odds på VM, så man kan få stillet enhver spillelyst. Dette gælder lige fra starten af turneringen til finalen er fløjtet af.

For at få det optimale ud af VM i fodbold anbefales det, at man får sig flere forskellige bookmaker-konti. Jo flere konti man kan vælge i mellem,  jo nemmere bliver det at finde de bedste VM 2022 odds. For det første får man adgang til et større udbud af VM 2022 odds, men man får også mulighed for at spille til højere odds. Det er klart, at alle bookmakere ikke har de samme odds på VM kampene, så ved at have adgang til flere forskellige bookmakere, kan man altid finde de bedste VM 2022 odds.

Det siger sig selv, at man kan vinde flere penge, hvis man spiller til højere odds. Dette er vigtigt, da det for det første forøger ens overskud, når det går godt. Ligeså vigtigt formindsker det dog ens tab, når man er i dårlige perioder.

Få VM bonus

Før man kan placere sine VM odds, skal man naturligvis oprette konto hos en eller flere bookmakere. Når man opretter sig hos en bookmaker, kan man se frem til en stor VM 2022 bonus. Disse bonusser varierer naturligvis fra bookmaker til bookmaker, men man kan være sikker på, at de altid er gode.

En VM 2022 bonus fungerer typisk sådan, at man opretter en konto, indsætter penge og får et stort beløb indsat på sin konto. Dette beløb betales af bookmakeren, og det er en belønning for at oprette sin konto. Disse bonusser kaldes typisk for indskudsbonusser. En VM bonus er en perfekt måde at skaffe sig ekstra penge til sine VM odds. Dette er uden tvivl en fordel, da man med flere penge på kontoen, naturligvis også kan oddse for flere penge, og jo flere penge man oddser for, jo større bliver ens gevinster.

Under VM 2022 vil man også finde en lang række forskellige VM tilbud hos de danske bookmakers. Disse tilbud varierer selvfølgelig meget fra bookmaker til bookmaker, men det har det til fælles, at de alle skaber ekstra værdi til spillerne. Det kan for eksempel være, at man får et VM free bet, risikofrie spil, forhøjede odds eller meget andet. Bookmakernes fantasi kender næsten ingen grænser, så det gælder bare om at være vågen, så man altid kan få sine gode VM tilbud.

Det siger naturligvis også sig selv, at man ved at have flere konti, har bedre mulighed for at få de bedste VM tilbud fra bookmakerne.

Ny eller gammel vinder?

Blot otte forskellige nationer har vundet VM siden, at den første udgave blev spillet i 1930. Disse nationer er: Uruguay, Italien, Tyskland/Vesttyskland, Brasilien, Argentina, Frankrig og Spanien. Inden hver slutrunde er det altid et stort spørgsmål, hvorvidt en ny nation kan slutte sig til det eksklusive selskab som verdensmester i fodbold. Sidst det skete var i 2010, hvor Spanien vandt. I gennemsnit sker det dog kun cirka hvert tiende år, at en ny nation oplever den ære, og for hver gang det sker, bliver chancen en smule mindre. Dette er selvfølgelig fordi, at den nye vinder bliver en del af klubben, og dermed skubber magtbalancen yderligere.

Der er dog et par rigtig stærke lande, der endnu ikke har vundet VM, og det er bestemt ikke urealistisk, at vi oplever en ny vinder i 2022. Man kan blandt andet nævne: Portugal, Belgien, Kroatien, Holland og selvfølgelig Danmark. Alle holdene har vist, at de godt kan spille op med de bedste på de gode dage.

bet365 Spil på vinderen af VM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Her på Odds.dk vil vi løbende opdatere siden med nyheder om VM. På denne side kan du altid finde de nyeste VM tilbud, bonusser, optakter og spilforslag til kampene. Vi sørger for at samle alt det relevante, så du kan få den bedst mulige slutrunde.

Læs mere om, hvordan du livestreamer VM i fodbold.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles VM i fodbold?
VM2022 afvikles fra søndag d. 20. november med åbningskampen mellem Qatar og Ecuador. Finalen bliver afviklet søndag d. 18. december 2022 på det nye Lusail stadion i Qatar.

🔎Hvem skal Danmark spille mod ved VM 2022?
I gruppespillet ved VM i Qatar skal det danske mandskab møde:

22.november kl 14:00 Danmark – Tunesien (Al Rayyan).
26. november kl 17:00 Danmark – Frankrig. (Doha).
30. november kl. 16:00 Danmark – Australien (Al Wakrah).

Relaterede artikler