På denne side kan du altid danne dig et overblik over, hvornår og hvor du kan se samtlige 64 VM-kampe. Vi giver dig nemlig den komplette TV-guide til sommerens VM-slutrunde. Den her side er altså den hellige gral til alle fodboldfanatikere, som gerne vil vide lige præcis hvor de skal tune ind for at se samtlige slutrundekampe, og hvornår de skal placere deres VM odds. Nedenfor kan man både læse om, hvem der viser kampene, hvordan man kan oddse på dem, hvor og hvornår de danske drenge skal i aktion samt hvordan man bedst planlægger sin tid, så man kan se så mange kampe som overhovedet muligt.

 

bet365 Odds på VM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvem viser VM-fodbold?

DR og TV2 har sikret sig rettighederne til slutrunden i Qatar. Dette blev afgjort allerede i 2012, hvor DR og TV2, i samarbejde med svenske SVT og TV4 samt norske NRK og TV2, underskrev en kontrakt om rettighederne til at vise alle kampene fra VM i 2022. Derudover kan man også streame samtlige kampe fra VM-slutrunden i 2022 på DR.dk og Tv2Play.

De to TV-kanaler vil dele alle kampene ligeligt imellem sig. Samtlige 64 kampe vil altså blive sendt live på danske TV-kanaler, der er tilgængelige for alle seere. Dette har vi lange traditioner for i Danmark. Faktisk har DR sendt VM-fodbold lige siden den allerførste slutrunde i 1930. I starten var det dog kun i radioen, men med fødslen af DR TV i 1951, blev det også muligt for danskerne at se kampene i fjernsynet. Ved VM i 1954 gav DR således for første gang de danske seere VM-fodbold direkte i fjernsynet.

Sendeplanen er allerede blevet offentliggjort, og den kan man selvfølgelig se på denne side.

Bookmaker is inactive

Danmarks gruppespilskampe

Vi kan se frem til at kunne følge Kasper Hjulmands tropper i Danmarks tre gruppespilskampe mod henholdsvis Tunesien, Frankrig og Australien. De danske drenge starter VM-slutrunden tirsdag den 22. november klokken 14:00 på på DR1, hvor modstanderen er Tunesien.

Fire dage senere, eller nærmere bestemt lørdag den 26. november klokken 17:00, går det løs i Doha. Denne gang hedder modstanderen Frankrig, og Danmarks anden gruppespilskamp vises også på TV2. Der er lagt op til en underholdende, men også svær kamp, hvor Christian Eriksen og co. skal ramme dagen for at hente de tre point.

Den sidste, og måske altafgørende, gruppespilskamp mod Australien bliver afviklet onsdag den 30. november klokken 16:00. Denne gang er det DR, som viser opgøret, der kan vise sig at være en vaskeægte knald-eller-fald-kamp for det danske landshold.

Danmark VM2022
WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Danmarks VM2022 gruppekampe

22.november kl 14:00 Danmark – Tunesien (Al Rayyan). Se kampen på DR1.
26. november kl 17:00 Danmark – Frankrig. (Doha). Se kampen på TV2
30. november kl. 16:00 Danmark – Australien (Al Wakrah). Se kampen på DR1

Planlæg din tid

Ved en slutrunde som VM, der løber i mellem den 20. november og 18. december, er det altafgørende, at man planlægger sin tid. Det er nemlig en lang turnering, og de fleste fodboldfans vil gerne se så mange kampe som overhovedet muligt. Dette kan dog kun komme til at ske, hvis man har styr på sin planlægning. Det gælder mest af alt om at undgå timelange familiefester, julefrokoster og firmarrangementer på kampdage.

Dette er som skrevet før kun muligt, hvis man har styr på sin planlægning. Det gælder altså om at vide, lige præcis hvornår man kan planlægge sociale arrangementer og julegave-shopping, så man ikke går glip af de vigtige VM-kampe.

Derudover skal man selvfølgelig også udnytte de få hviledage, der er i mellem playoff-kampene til at få ordnet alle opgaver. Fylder man disse fodboldfrie dage op med aftaler, så kan man nemlig sagtens tillade sig at melde fra, mens de andre kampe bliver spillet.

Livestream VM 2022

Hvis man ikke når  hjem til fjernsynet i tide til at se VM, kan man heldigvis også livestreame kampene. Både DR og TV2 har rigtig gode livestreaming services, hvor man kan se VM-kampene i høj kvalitet. Det kræver naturligvis, at man har adgang til en nogenlunde stabil internetforbindelse, men det er efterhånden ikke svært at skaffe i dagens Danmark.

Man kan selvfølgelig finde VM livestream til både mobil, tablet og computer, så man behøver aldrig misse en kamp. De fleste har efterhånden adgang til enten en tablet eller en smartphone, og downloader man enten DR eller TV2’s apps, kan man altså se alle de gode kampe.

Under slutrunden vil man de fleste steder kunne hente sig en flot VM bonus samt massevis af VM tilbud. Disse kan man bruge til at finansiere et køb af TV2 Play, så man kan se alle kampene. At kunne se kampene live gør det i øvrigt nemmere at blive succesfuld med sine VM odds. Det er selvfølgelig bedre at spille på hold, man rent faktisk har set spille for nylig.

Bookmaker is inactive

Imens man udnytter sit VM livestream, står det også en frit at placere væddemål på liveodds på VM. Det bliver mere og mere populært at live oddse for tiden, og det er et fantastisk supplement til den spænding, det giver at se en god fodboldkamp.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg se VM2022-kampene?
Du kan følge samtlige VM-kampe i Qatar på DR1, og TV 2. Du kan derudover se livestream på TV 2 Play og DRTV.

🔎Kan man se VM i fodbold gratis?
Du skal have adgang til både DR og TV 2 for at kunne se VM i fodbold. DRTV har du adgang til via din licens, som du automatisk betaler via skat, mens TV 2 kræver adgang via enten abonnement hos en tv-udbyder eller deres streamingtjeneste TV 2 Play.

🔎Kan man livestream VM 2022 gratis?
For at streame VM i fodbold kræver det, at du har det rette abonnement hos TV 2 Play. Du kan også stream VM i fodbold på DRTV.

bet365 Spil på VM2022 hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund