Spil på DK vinder VM hos bwin og få 25 kr. hver gang vi vinder en kamp

Der er ikke mere end et par dage til, at VM i herrehåndbold starter, og der bliver bare ved med at komme gode tilbud fra diverse bookmakere på det danske marked. Nu står bwin således klar med en masse free bets til dig. Alt du skal gøre er sådan set bare at spille 150 kroner på, Danmark vinder VM. Så modtager du nemlig et free bet på 25 kroner hver evig eneste gang, at Mikkel Hansen og co. vinder en kamp ved slutrunden.

Skulle vi ende med at gå hele vejen, vil du altså modtage intet mindre end 250 kroner i free bets. Der er således fem opgør i gruppespillet og yderligere tre i mellemrunden, inden der forhåbentlig skal spilles semifinale og finale med dansk deltagelse.

 

Spil 150 kr. på DK vinder VM her

 

Alt du skal gøre

Hvis du gerne vil tage del i denne glimrende kampagne, skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til bwins hjemmeside
  2. Opret en konto/log ind
  3. Tilmeld dig kampagnen
  4. Spil 150 kroner på DK vinder VM

Det vigtigste er naturligvis, at du har en bookmakerkonto hos bwin. Ellers vil du ikke kunne gøre brug af dette gode tilbud. Den tager dog ikke meget mere end et par minutter at oprette, og du modtager rent faktisk en odds bonus på helt op til 1.000 kroner, når du gør det. Hos bwin bliver dit første indskud nemlig fordoblet. Hvis du eksempelvis indbetaler 500 kroner, vil du altså have 1.000 kroner at spille for. Hvis du allerede har oprettet en konto hos dem, så logger du selvfølgelig bare ind på den.

Husk at tilmelde dig kampagnen inden du placerer dit væddemål! Ellers vil du ikke modtage dine free bets, hver gang de danske drenge snupper en sejr. Væddemålet skal være på DK vinder VM og indsatsen skal være mindst 150 kroner. I skrivende stund får du pengene 3,25 gange igen. Det vil sige en potentiel gevinst på næsten 500 kroner, hvis Mikkel Hansen og co. ender med at løfte trofæet. Udover ti free bets til en samlet værdi af 250 kroner selvfølgelig! Dit free bet bliver sat ind på kontoen dagen efter den danske sejr senest klokken 12:00, og du har tre dage til at få det brugt. Herefter vil det gå tabt.

Læs mere om hvordan du følger de danske drenge under hele slutrunden i vores VM i herrehåndbold TV-guide.

 

Regler og vilkår hos bwin

Denne kampagne er gældende fra mandag den 7. januar klokken 00:01 til og med torsdag den 10. januar klokken 16:59. Du skal først tilmelde dig kampagnen og så spille mindst 150 kroner på, at Danmark vinder VM i herrehåndbold. Herefter får du et free bet på 25 kroner hver gang, at de danske drenge vinder en kamp. Det er ikke muligt at få mere end ti free bets med en værdi af 25 kroner hver i løbet af slutrunden. 250 kroner i free bets er altså maksimum. Free bets bliver krediteret din konto dagen efter en dansk sejr senest klokken 12:00. De skal benyttes indenfor tre dage. Ellers vil de forfalde.

 

Spil 150 kr. på DK vinder VM her

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund