VM i herrehåndbold 2023 starter den 11. januar og du kan livestreame alle VM-kampe gratis hos bookmakeren Bet365. Se her hvordan du finder livestreams til Danmarks kampe ved VM 2023 i herrehåndbold.

Bookmaker is inactive

Livestream VM i herrehåndbold

Hvis man ikke ejer et TV eller ikke lige er hjemme, mens de danske drenge spiller, så kan man livestreame kampene hos enten DR TV eller på TV 2 Play. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilken kanal som har rettighederne til lige netop det opgør, som man gerne vil se.

DR TV er ganske gratis at bruge, og man kan endda også se med, selvom man skulle befinde sig i udlandet.

TV 2 Plays Favorit-pakke koster 109 kroner om måneden med reklamer og 139 kroner uden reklamer. Vær dog opmærksom på at der altid er reklamer, hvis der er tale om live TV. Man skal dog være opmærksom på, at man med Favorit-pakken kun vil kunne se de kampe, som sendes på TV2. Vil man have de mange kampe på TV2 Sport skal man investere i Favorit + Sport, som koster 149 kroner med reklamer og 179 uden.

Det er endda også muligt at livestreame hele slutrunden ganske gratis hos Bet365, da de har sikret sig rettighederne til samtlige opgør. Nedenfor kan du finde en livestream oversigt.

Læs mere om hvordan du får gratis VM håndbold livestream hos Bet365 her.

Foto: FERENC ISZA / AFP

Oversigt over gratis VM i håndbold livestream

Indlæser…

VM i herrehåndbold kampprogram og TV-guide

Nedenfor finder du både kampprogram og TV-guide til VM i herrehåndbold 2023. Den vil blive opdateret løbende, som gruppespillet skrider frem til finalen den 29. januar 2023.

© TVsporten.dk – Sport i TV

Danmarks gruppekampe ved VM i håndbold 2023

13. januar kl. 20:30: Danmark – Belgien (Malmö Arena)

15. januar kl. 20:30: Danmark – Bahrain (Malmö Arena)

17. januar kl. 20:30: Danmark – Tunesien (Malmö Arena)

Se odds og få flere oplysninger om det danske landshold i vores store VM 2023 optakt.

Bookmaker is inactive

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift