EM 2016: Odds på Albanien vs Schweiz i Gruppe A

Indlæser..

Andendagen ved EM 2016 – d. 11. juni – byder på tre kampe i Gruppe A og B, hvor der kl. 15.00 åbnes op for Albanien vs Schweiz. Kl. 18 og kl. 21 følger så de to første kampe i Gruppe B, hvor der står Wales vs Slovakiet og England vs Rusland på plakaten. Find optakter til disse kampe i vores store EM 2016-sektion på Odds.dk.

I denne optakt kan du se odds på Albanien vs Schweiz i Gruppe A, og kampen kan ses direkte på DR1.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Hos bookmakeren bet365 er Schweiz favoritter til odds 1.67, mens Albanien giver odds 5.50. Kampen har dog potentiale til at blive tættere end mange måske forventer, og der kan også være god værdi i odds 3.50 på uafgjort.

Se også: Odds på EM Gruppe B

 

Indlæser..

 

Optakt: Albanien vs Schweiz

AlbanienVi danskere fik et ubehageligt bekendtskab med dette albanske landshold i kvalifikationen, hvor Danmark spillede uafgjort både ude og hjemme mod Albanien. Albanerne slog ydermere Portugal ude med 0-1, og er altså nu klar til landets første EM-slutrunde nogensinde på bekostning af Danmark.

Selv om der ikke er mange kendte profiler på det albanske landshold, spiller de fleste i forholdsvis store klubber i Europa, og træner Gianni De Biasi har formået at tømre et slagdygtigt mandskab sammen. I front bliver det formentlig Armando Sadiku som er udpeget til at lave målene for Albanien. Sadiku har et særdeles godt kendskab til netop schweizisk fodbold, da han til dagligt tørner ud for FC Lugano i den bedste række i Schweiz, og her giver bet365 et flot odds 12.00 på Sadiku som første målscorer i kampen.

Albanien er naturligvis kæmpe underdogs ved dette EM, og levnes ikke mange chancer i Gruppe A, hvor Frankrig og Schweiz er favoritter til at tage billetten videre til 1/8-finalerne, men hvis Albanien skal videre fra Gruppe A, skal det blive til mindst ét point i dette opgør og helst en sejr.

Albanien har spillet tre landskampe i 2016, hvor det i marts blev til et spinkelt 2-1 nederlag ude til formstærke Østrig, og dernæst en 0-2 sejr ude mod Luxembourg. D. 29. maj var albanerne senest i aktion, da det blev til 3-1 hjemme mod Qatar, og Albanien spiller endnu en testkamp mod Ukraine fredag d. 3. juni, som bliver den sidste inden kick off mod Schweiz.

 

Nederlag i årets første tre kampe

SchweizSchweiz havde en godkendt EM-kvalifikation, hvor man blev 2’er efter England i gruppen. Her blev det til syv sejre og tre nederlag i de i alt 10 kval-kampe, hvor to af nederlagene kom mod England og et enkelt til Slovenien. Ellers var der lutter sejre på programmet mod mindre nationer som Estland, Litauen og San Marino.

Xherdan Shaqiri (Stoke) og Haris Seferovic (Frankfurt) var de mest målfarlige spillere for Schweiz i kvalifikationen med henholdsvis fire og tre scoringer, hvoraf flere blev sat ind i storsejrene mod San Marino. Netop Shaqiri og Seferovic er også blandt favoritterne til at score kampens første mål mod Albanien, og her er der netop nu odds 6.00 at hente på begge spillere.

Schweiz har stadig en venskabskamp til gode inden EM-starten går, og den spilles fredag d. 3. juni mod Moldova. Her har Schweiz brug for en sejr, for det har ikke set godt ud i de første tre testkampe i år. De er nemlig alle tabt og schweizerne har kun scoret én gang i år. Først tabte man 1-0 ude til Irland, dernæst 0-2 hjemme til Bosnien-Herzegovina og senest blev det til 1-2 nederlag hjemme mod Belgien.

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

EM_2016_Frankrig