Herunder finder du en komplet oversigt over EM 2016 grupperne i Frankrig. Hold dig opdateret om stillingen i de seks grupper, som hver består af fire nationer. Forneden finder du desuden en optakt til hver af de seks grupper, hvor vi kommer med vores bud på hvem der går videre fra grupperne, og her kan du se kampprogrammet til EM 2016.

Stillingen i EM grupperne opdateres automatisk, så du altid kan se den nyeste stilling, når kampene er færdigspillet. Flere bookmakere tilbyder naturligvis også odds på EM grupperne, og her er de to mest populære spil selvfølgelig, hvem der vinder gruppen, og hvilke holder der går videre fra grupperne.

I odds-oversigten herunder finder du odds på gruppevindere fra bet365, og du kan altid besøg bookmakeren herunder for det komplette overblik over gruppeodds til EM 2016.

Odds på EM grupperne hos bet365.dk >>

Gruppe A – Frankrig, Rumænien, Albanien og Schweiz

Frankrig

Frankrig

Frankrig er naturligvis at finde i Gruppe A, hvor værterne gøres selskab af Rumænien, Albanien og Schweiz.

På papiret ligner det en nem gruppe for franskmændene, og bet365 har da nærmest også sendt Frankrig videre fra gruppen på forhånd. Odds 1.02 på fransk avancement til 1/8-finalen vidner om, hvilken fiasko det ville være for Frankrig, hvis det ikke lykkedes at komme videre til knockout-fasen.

Frankrigs største udfordring bliver naturligvis, at landet ikke har spillet betydningsfulde landskampe i lang tid, eftersom EM-værterne automatisk er kvalificeret til slutrunden. En række træningskampe er det dog blevet til, men værdien af disse kan altid diskuteres, og her i optakten til EM er det kommet frem at Real Madrid-stjernen Karim Benzema ikke kommer med til slutrunden for Frankrig, hvilket må ses som en svækkelse af truppen.

Schweiz

Schweiz

Schweiz er ligesom Frankrig store favoritter til at gå videre fra Gruppe A foran Rumænien og Albanien.

Schweizerne spillede sig videre til slutrunden sammen med England, hvor det blev til syv sejre og tre nederlag i de 10 kvalifikationskampe. Foruden to 2-0 nederlag til England tabte Schweiz også 1-0 til Slovenien, men høstede ellers lutre sejre i en nem gruppe som også omfattede Estland, Litauen og San Marino. Xherdan Shaqiri (Stoke),

Haris Seferovic (Frankfurt) og Josip Drmic (HSV) var de mest målfarlige spillere for Schweiz i kvalifikationen med henholdsvis fire, tre og tre scoringer. Mange af disse mål blev dog sat ind mod San Marino, som Schweiz bl.a. slog med 7-0 på hjemmebane. Schweiz bør gå videre fra denne gruppe, hvilket kan spilles til odds 1.33.

Rumænien

Rumænien

Rumænerne gik ubesejrede gennem Gruppe F i kvalifikationen, hvor modstanderne hed Nordirland, Ungarn, Grækenland, Færøerne og Finland.

Med fem sejre og fem uafgjorte fik rumænerne skrabet nok point sammen til en EM-billet, men til trods for en forholdsvis nem pulje, imponerede Rumænien ikke just i kvalifikationen. Her blev det bl.a. kun til 1-0 hjemme mod Færøerne, og fire af de fem sidste kval-kampe sluttede uafgjort, hvoraf tre endte 0-0. Vi spår ikke Rumænien mange chancer for videre avancement fra denne gruppe, og bet365 giver odds 2.10 på at Rumænien ikke går videre.

Tror man dog alligevel på rumænerne, kan man spille på videre avancement til odds 1.66.

Albanien

Albanien

Albanerne deltager i sit første EM nogensinde, og albanerne viste stor klasse ved at snuppe deres EM-billet i en hård gruppe med Portugal, Danmark, Serbien og Armenien. Her spillede Danmark og Albanien to uafgjort (0-0 og 1-1), og Albanien imponerede også ved at slå Portugal ude med 0-1.

De fleste af de albanske spillere huserer til dagligt i klubber rundt omkring i Europa, og man skal ikke undervurdere dette albanske landshold, som vi vurderer har en udmærket chance for at drille favoritterne. Gianni De Biasis tropper er selvfølgelig underdogs her, men her på redaktionen bliver vi ikke overraskede, hvis Albanien imod alle odds kvalificerer sig til 1/8-finalerne. Det kan i øvrigt spilles til odds 2.75 hos bet365.

Gruppe B – England, Rusland, Slovakiet og Wales

England flag

England

Englænderne knuste alt og alle i kvalifikationen, hvor det blev til 10 sejre i 10 kampe med en imponerende målscore på 31-3. Ingen slinger i valsen hos englænderne, som mange eksperter peger på som en af favoritterne til at vinde EM i Frankrig.

England har traditionelt været skuffende ved de seneste mange slutrunder, men har i vores optik et af de mest spændende mandskaber i mange år til rådighed ved den kommende slutrunde.

Med spillere som Harry Kane, Wayne Rooney, Jamie Vardy og Daniel Sturridge i truppen, er måltruslen til at få øje på i den engelske lejr, og bet365 giver odds 1.83 på England til at vinde gruppen, mens oddset på England avancement blot er 1.10.

Rusland - flag

Rusland

Russerne fik en sløv start på EM-kvalifikationen, men efter et succesfuldt trænerskifte, hvor Fabio Capello blev erstattet med Leonid Slutsky, fik russerne til sidst skrabet nok point sammen til at snuppe andenpladsen i gruppen.

Iflg. bet365s oddsættere, er det dødt løb mellem Rusland og Wales, når andenpladsen i Gruppe B skal besættes. Langt de fleste af Ruslands spillere tørner til dagligt ud for klubber i Rusland, hvor det er værd at nævne duoen Artem Dzyuba og Aleksandr Kokorin fra Zenit som nogle af holdets største profiler.

Rusland til at gå videre kan spilles til odds 1.36, men vi større tiltro til Wales.

Wales

Wales

Waliserne spillede sig videre fra Gruppe B i kvalifikationen sammen med Belgien. Her gjorde Gareth Bale og co. en god figur, da det blev til seks sejre og kun ét nederlag i de 10 kvalifikationskampe.

Med flere etablerede Premier League-spillere som keeper Wayne Hennessey (Crystal Palace), Ben Davies (Tottenham), Joe ledley (Crystal Palace) og Aaron Ramsey (Arsenal) i truppen, har Wales et særdeles kompetent mandskab til rådighed.

Stort set hele truppen spiller til dagligt på højeste eller næsthøjeste niveau i England, og ført an af megastjernen Gareth Bale, har Wales bestemt hvad der skal til, for at spille sig videre fra Gruppe B. Wales til at gå videre kan spilles til odds 1.40.

Slovakiet

Slovakiet

Slovakkerne spås ikke mange chancer for at gå videre fra Gruppe B. I kvalifikationen blev det til en andenplads i gruppen efter Spanien, hvor Ukraine måtte blev henvist til tredjepladsen.

Med de rutinerede forsvarsspillere Peter Pekarik (Hertha Berlin) og Martin Skrtel (Liverpool) gjorde Slovakiet det godt rent defensivt, og lukkede blot 8 mål ind i de 10 kampe. Samtidigt fandt slovakkerne vejen til netmaskerne 17 gange, og her gjorde Napolis Marek Hamsik sig mest positivt bemærket med fem mål. Også angriberen Adam Nemec (Willem II) viste prøver på sin kunnen med tre mål i syv kampe.

Til trods for flere spændende spillere i truppen, bør det blive “tre kampe og farvel og tak” for Slovakiet, som giver odds 2.50 i tilfælde af videre avancement.

Gruppe C – Tyskland, Nordirland, Polen og Ukraine

Tyskland

Tyskland

De regerende verdensmestre fra Tyskland er nærmest selvskrevet til en favoritrolle i samtlige slutrunder, og således bliver EM 2016 ingen undtagelse.

Alle bookmakere har Tyskland blandt de største favoritter, og det forstår man godt, når man ser nærmere på det tyske spillermateriale. Joachim Löw råder over et mandskab, hvor samtlige spillere repræsenterer klubber fra de bedste ligaer i Europa, og efter 10 år som landstræner, har Löw efterhånden sammentømret et af de mest stabile landshold, Tyskland nogensinde har set.

Tyskland hamrede igennem kvalifikationen, hvor man ellers var havnet i en af de sværere grupper med bl.a. Polen, Irland og Skotland. bet365 forventer også at Tyskland hamrer igennem Gruppe C og sikrer sig en plads i knockout-fasen, og derfor er der kun odds 1.02 på tysk avancement.

Nordirland

Nordirland

Nordirerne imponerede ved at vinde kvalifikationsgruppe F foran Rumænien, Ungarn og Finland, og tabte kun én kamp – nemlig 2-0 – ude mod Rumænien.

Den nordirske trup består i høj grad af spillere som til dagligt i de højeste divisioner i England og Skotland. Kyle Lafferty (Birmingham) er nordirernes største profil, og han beviste sit værd i kvalifikationen med syv mål i ni kampe. På midtbanen er anfører Steven Davis (Southampton), Oliver Norwood (Reading), Chris Brunt (West Bromwich) og Corry Evans (Blackburn) blandt de bærende kræfter på det nordirske landshold, mens forsvaret bl.a. styres af de rutinerede 34-årige Chris Baird (Fulham) og 36-årige Gareth McAuley (West Bromwich).

Nordirland forventes ikke at avancere fra gruppen, men kan potentielt overraske, hvis de gode takter fra kvalifikationen kan overføres til slutrunden. Nordirsk avancement fra gruppen kan spilles til odds 3.00.

Polen flag

Polen

Polakkerne er – ligesom i kvalifikationen – i pulje med Tyskland, hvilket altid borger for en interessant kamp. Det tyske landshold har flere spillere, som kunne have spillet for Polen, men har valgt at repræsentere Tyskland i stedet, og det giver altid kampene en smule ekstra kant. I kvalifikationen slog Polen Tyskland hjemme med 2-0, men tabte 3-1 i det omvendte opgør, og til sidst tog Polen andenpladsen efter Tyskland efter seks sejre, tre uafgjorte og kun ét nederlag.

I den polske trup figurerer en række profiler som f.eks. Robert Lewandowski (Bayern München), som nettede hele 13 gange for Polen i kvalifikationen. Også Arkediusz Milik (Ajax) viste sig værd med seks scoringer i ni kval-kampe. På midtbanen har Polen solide dirigenter i Grzegorz Krychowiak (Sevilla) og Kamil Grosicki (Rennes) samt bl.a. den altid farlige Jakub Blaszczykowski (Firentina) på fløjen. Polen er favoritter til at avancere fra gruppen sammen med Tyskland til odds 1.28.

Ukraine flag

Ukraine

Ukraine formåede kun at få tredjepladsen i kvalifikationsgruppen, hvor man blev overgået af Spanien og Slovakiet. Ukraine slog derefter Slovenien i de to play-off kampe (2-0 hjemme, 1-1 ude), og er derfor klar til slutrunden på yderste mandat. Ukrainerne sluttede ellers af med en flot målscore på 14-4 i kvalifikationen, men de fire indkasserede mål kostede alle dyrebare point.

En stor del af den ukrainske trup spiller til dagligt i enten Shaktar Donetsk eller Dynamo Kiev, hvilket altid er et tegn på styrke, da det forventes at spillerne kender hinanden bedre, end hvis alle spillere er spredt for alle vinde i flere forskellige lande. Ukraine har selvfølgelig også enkelte profiler i truppen, som til dagligt gør sig i etablerede topklubber i Europa, som f.eks. midtbanespilleren Yevhen Konoplyanka (Sevilla), men grundstammen i truppen spiller altså alle i en af de to store ukrainske klubber. Ukraine til at gå videre kan spilles til odds 1.53, men her på redaktionen har vi mere fidus til enten Polen eller Nordirland. Vil man spille på Ukraine ikke går videre fra puljen, kan man få odds 2.37 hos bet365.

Gruppe D – Spanien, Kroatien, Tjekkiet og Tyrkiet

Spanien flag

Spanien

Spanierne vandt det seneste EM i 2012, og de forsvarende mestre er da også blandt de tre største favoritter til at vinde EM i 2016 sammen med Frankrig og Tyskland. Den spanske trup behøver vel nok næppe nogen yderligere præsentation, da store dele af truppen til dagligt tørner ud for de største klubber i Europa, herunder selvfølgelig Barcelona og Real Madrid. Spanien snuppede deres EM-billet i en forholdsvis nem pulje som talte Slovakiet, Ukraine, Hviderusland, Luxembourg og Makedonien og her blev det til ni sejre og bare et enkelt nederlag.

Topscorer for spanierne blev hverken Alvaro Morata (Juventus) eller Diego Costa (Chelsea), men derimod den bare 22-årige Paco Alcacer (Valencia) med fem scoringer i otte kampe. Spanien er naturligvis storfavoritter til at gå videre fra puljen, hvilket kan spilles til odds 1.03.

Kroatien flag

Kroatien

Kroaterne tog sig af andenpladsen i kvalifikationsgruppe H efter Italien på førstepladsen og foran Norge på tredjepladsen. Gruppen talte også Bulgarien, Azerbaijan og Malta, og selv om Kroatien undervejs blev fratrukket et enkelt point pga. et hagekors på banen til hjemmekampen i Split mod Italien, kunne Norge ikke lukrere på det.

Seks sejre, tre uafgjorte og ét nederlag gav i alt 20 point og en samlet målscore på imponerende 20-5. Den kroatiske trup tæller stærke profiler som målmand Danijel Subasic (Monaco), Marcelo Brozovic og Ivan Perisic (begge Inter), Mateo Kovacic og Luka Modric (begge Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona) samt angriberne Mario Mandzukic (Juventus) og Ivica Olic (HSV).

Gruppe D er på papiret en af de tætteste grupper ved denne slutrunde, hvor Kroatien, Tjekkiet og Tyrkiet alle har en god chance for at spille sig videre fra gruppen, men Kroatien er svage favoritter til at snuppe en plads i 1/8-finalerne sammen med Spanien til odds 1.36.

Tjekkiet flag

Tjekkiet

Tjekkerne har også et slagkraftigt mandskab, som sagtens kan tænkes at avancere fra gruppen. Det kan spilles til odds 1.90 (hvilket også er oddset på Tyrkiet). Tjekkiet og Tyrkiet var også i gruppe sammen i EM-kvalifikationen, og her var det tjekkerne som trak det længste strå, da man vandt puljen foran Island på andenpladsen med 22 point fra syv sejre, en uafgjort og to nederlag. Tjekkiet sluttede gruppen med en målscore på 19-14, hvilket vidner om problemer med at holde modstanderne fra fadet i kampene.

De fleste af Tjekkiets spillere spiller til dagligt i den tjekkiske liga for Plzen og Sparta Prag, mens enkelte vigtige spillere huserer i f.eks. Tyskland og Tyrkiet. Holdets største profiler er velnok den 35-årige Thomas Rosicky (Arsenal) og 34-årige David Lafata (Sparta Prag), men fans af dansk fodbold kan forhåbentligt også se frem til at se FC Midtjylland-profilerne Filip Novak og Vaclav Kadlec på banen for Tjekkiet.

Vi spår ikke tjekkerne de store chancer for et stort EM, og faktisk tror vi slet ikke på at det bliver til en plads i 1/8-finalerne. Således er oddset på at Tjekkiet ikke går videre da også kun odds 1.80 netop nu.

Tyrkiet flag

Tyrkiet

Ført an af den benhårde træner Fatih Terim, er Tyrkiet endnu engang klar til en slutrunde, selv om det kun blev til en tredjeplads i kvalifikationsgruppen efter Tjekkiet og Island.

Den tyrkiske liga er stærkt repræsenteret i spillertruppen, hvoraf majoriteten til dagligt slår sine folder i hjemlandet, men enkelte profiler har dog søgt udenlands hos tyrkerne. F.eks. er 30-årige Burak Yilmaz (Beijing Guoan) blandt de største profiler hos tyrkerne med sine fire mål i seks kampe i kvalifikationen. På midtbanen er Tyrkiet stærkt besat med profiler som Arda Turan (Barcelona), Hakan Calhanoglu (Leverkusen) samt Fenerbahce-trioen Caner Erkin, Mehmet Topal og Ozan Tufan.

Tyrkiet besidder en bred trup, hvor mange spillere banker på i startopstillingen, og hvis tyrkerne kan ramme topformen ved denne slutrunde, kan det blive til en lang slutrunde for Terims drenge. Vi spår Tyrkiet langt større chancer end f.eks. Tjekkiet, og det bliver formentlig mellem Kroatien og Tyrkiet at puljens andenplads skal besættes. Tyrkiet giver odds 1.90 for videre avancement.

Gruppe E – Belgien, Italien, Irland og Sverige

Belgien flag

Belgien

Belgien er p.t. nr. 2 på FIFAs rangliste over landshold i hele verden (efter Argentina) og er dermed det stærkeste europæiske landshold netop nu. Belgierne giver odds 12.00 til at vinde EM, så den fine placering på FIFAs rangliste, er tilsyneladende ikke smittet af hos bookmakerne endnu.

Belgien er dog forhåndsfavoritter til at vinde Gruppe E, som på papiret velnok er den mest spændende gruppe før starten på EM. Her skal Belgien op mod Italien, Sverige og Irland, som alle er hold med potentiale til at gøre det godt ved denne slutrunde.

Belgien tog sig ikke overraskende af førstepladsen i kvalifikationsgruppe B foran Wales, Bosnien & Herzegovina, Israel, Cypern og Andorra, og med en trup som tæller prominente navne som målmand Thibaut Courtois (Chelsea), forsvarsspillerne Vincent Kompany (Man City), Alderweireld og Vertonghen (begge Tottenham) samt midtbanespillere som Kevin De Bruyne (Man City), Fellaini (Man United), Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (Roma) og angribere som Divock Origi og Christian Benteke (begge Liverpool) og selvfølgelig Romelu Lukaku (Everton) i front, er det ikke underligt at Belgien er storfavoritter til at gå videre fra Gruppe E til odds 1.10.

Italien flag

Italien

Italien tog sig af EM-sølvet i 2012, og er naturligvis også spået en rolle i knockout-fasen af dette EM. Dog giver bet365 odds 17.00 på at Italien vinder EM i Frankrig som de sjette største favoritter.

Italienerne gik igennem kvalifikationen uden nederlag med syv sejre og tre uafgjorte, og den kommende Chelsea-træner, Antonio Conte, råder over et særdeles stærkt mandskab med mange profiler. I mål har Italien selvfølgelig Gianluca Buffon (Juventus), som foran sig i forsvaret får hjælp af de stærke klubkolleger Bonucci og Chiellini samt folk som Matteo Darmian (Man United) og Mattia De Sciglio (AC Milan).

På midtbanen har Italien benyttet sig af en lang række spillere i kvalifikationen, hvor et af de faste indslag var Antonio Candreva (Lazio) som spillede ni af de 10 kval-kampe og scorede to mål. Mens fans af den karismatiske Mario Balotelli formentlig må kigge langt efter at se “Super Mario” i den azurblå trøje i denne slutrunde, kan vi se frem til at nyde bl.a. Graziano Pelle (Southampton), Simone Zaza (Juventus), Éder (Inter) og Stephan El Shaarawy (Roma) i de offensive roller hos Italien.

Med en trup hvoraf mange gør sig i den italienske Serie A, bliver det formentligt et italiensk landshold som vi kender det – nemlig helt med fremme, hvor det er sjovt, når turneringen går ind i den afgørende fase. Italien til at gå videre kan spilles til odds 1.16.

Se sveriges trup til EM i fodbold

Sverige

Sverige vandt sin EM-billet, som de fleste nok husker, på bekostning af Danmark i play-off kampene, efter Sverige måtte nøjes med tredjepladsen efter Østrig og Rusland i Gruppe G. Hvis Sverige skal have succes ved dette EM, afhænger meget af én mand, nemlig Zlatan Ibrahimovic som egenhændigt bombede Sverige videre til slutrunden med 11 mål – heraf tre mod Danmark.

Det svenske hold tæller naturligvis flere profiler end “kun” Zlatan, og blandt de mest nævneværdige finder vi keeper Andreas Isaksson (Kasimpasa) og forsvarsspillerne Andreas Granqvist (Krasnodar) og Martin Olsson (Norwich). På midtbanen har Sverige vigtige folk i Kim Källström (Grasshoppers), Sebastian Larsson (Sunderland), Jimmy Durmaz (Olympiakos), Erkan Zengin (Trabzonspor) og Emil Forsberg (Leipzig), mens angrebet udgøres af Marcus Berg (Panathinaikos) og selvfølgelig Zlatan Ibrahimovic (PSG).

Sverige er kommet i en svær pulje, og det er som regel ikke noget kvalitetsstempel, at skulle hænge størstedelen af ansvaret op på én mand. Godt nok er Zlatan et monster foran målet, men vi spår alligevel ikke Sverige store chancer mod Belgien og Italien. Sverige til at gå videre kan spilles til odds 1.66.

Irland flag

Irland

Irland måtte takket være en tredjeplads i kvalifikationen ud i to play-off kampe mod Bosnien & Herzegovina om billetten til EM, og her sejrede Irland med 2-0 hjemme efter 1-1 ude. Irland spillede ellers en flot kvalifikation, hvor det bl.a. blev til sejr over Tyskland i Irland (1-0) og uafgjort 1-1 i Tyskland.

Det er den tidligere Celtic-manager Martin O’Neill som står bag roret på det irske fodboldflagskib, og O’Neill har benyttet sig af en bred vifte af spillere igennem kvalifikationen. Bl.a. brugte O’Neill tre forskellige keepere undervejs, herunder den nu 40-årige Shay Given (Stoke). Blandt de faste spillere i Irlands startellever finder vi bl.a. den rutinerede forsvarsspiller John O’Shea (Sunderland), samt midtbanespillerne Robbie Brady og Wes Hoolahan (begge Norwich), Jeff Hendrick (Derby), James McCarthyEverton), James McClean (West Bromwich), Glenn Whelan (Stoke) og Alden McGeady (Sheffield Wednesday).

På toppen har Irland den legendariske og nu 36-årige Robbie Keane (LA Galaxy) samt Shane Long (Southampton) og Jon Walters (Stoke) som tilsammen stod for 13 træffere i kvalifikationen. Irland forventes ikke at avancere fra gruppen, men det skyldes ikke nødvendigvis at irerne ikke er et stærkt hold, men derimod at man er kommet i pulje med to af de stærkeste i form af Belgien og Italien. Irland videre fra gruppen kan spilles til odds 2.62.

Gruppe F – Portugal, Østrig, Island og Ungarn

Portugal flag

Portugal

Portugal indtager netop nu en ottendeplads på FIFAs rangliste, og er dermed blandt de højest rangerende europæiske lande netop nu. Alligevel takserer bookmakeren bet365 en EM-sejr til Portugal til odds 23.00, hvilket må siges at være pænt, hvis holdets store stjerne – Cristiano Ronaldo – spiller en stor slutrunde.

Ronaldo har været brandvarm gennem hele sæsonen hos Real Madrid, hvor han scorer mål på samlebånd, og hvis det kan overføres til landsholdet, kan Portugal meget vel komme langt ved dette EM. Danmark fik lov at smage Portugals styrke i kvalifikationen, hvor portugiserne vandt syv af de otte kampe, og kun tabte en enkelt – nemlig 0-1 hjemme til Albanien.

Holdets profiler tæller foruden Ronaldo også forsvarsspillerne Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho og Coentrao (begge Monaco), midtbanespillerne Danny (Zenit), Moutinho (Monaco), Tiago (Atletico Madrid) og William Carvalho (Sporting Lissabon) samt Nani (Fenerbahce) og Qaresma (Besiktas) i angrebet. Bestemt et stærkt mandskab, som naturligvis forventes at suse gennem gruppen til odds 1.10.

Østrigs trup til EM 2016

Østrig

Alpelandet knuste alt og alle i kvalifikationen, hvor man vandt sin pulje foran Rusland og Sverige. I de 10 kampe blev det til ni sejre og ét nederlag og en flot målscore på 22-5. Træner Marcel Koller har stået i spidsen for det østrigske hold siden 2011, og han råder over en stærk, sammentømret trup, hvoraf flere slår deres folder i f.eks. Bundesligaen.

Den rutinerede Robert Almer (Austria Wien) vogter stængerne for østrigerne, og foran ham står et stærkt forsvar bestående af bl.a. David Alaba (Bayern München), Christian Fuchs (Leicester), Aleksander Dragovic (Dynamo Kiev) og Florian Klein (Stuttgart). På midten huserer bl.a. Julian Baumgartlinger (Mainz 05) og Zlatko Junuzovic (Werder Bremen), mens angrebet udgøres af folk som Marko Arnautovic (Stoke), Martin Harnik (Stuttgart) og Marc Janko (Basel).

Ikke alle navne der får klokkerne til at ringe hos vi danskere, men bestemt kompetente spillere, som indgår i et stærkt østrigsk fællesskab. Østrig spås at tage turen videre sammen med Portugal, og det kan spilles til odds 1.25 hos bet365.

Island flag

Island

Island er en af denne slutrundes helt store overraskelser, for de stærke islandske vikinger udplacerede bl.a. Holland og Tyrkiet i kvalifikationen. Kun Tjekkiet fik skrabet flere point sammen end islændingene, som bl.a. har AGF’eren Elmar Bjarnason og OB’eren Ari Skulason i truppen.

Det islandske hold består da også af en del spillere, som har etableret sig i forholdsvis store klubber rundt omkring i Europa, hvor de mest nævneværdige måske er folk som Birkir Bjarnason (Basel), Aron Gunnarson (Cardiff), Sylfi Sigurdsson (Swansea) samt angriberne Bödvarson (Kaiserslautern) og Sigthorsson (Nantes).

Island skal diske op med storspil, hvis man vil videre fra gruppen, men man skal bestemt ikke afskrive dette islandske mandskab, som må være det stærkeste vi nogensinde har set fra de kanter. Island til at gå videre kan spilles til odds 1.66.

Ungarn flag

Ungarn

Ungarn forventes at slutte som nummer sjok i puljen, hvilket stemmer overens med vores forventninger på spilredaktionen her på Odds.dk. Ungarn fik kun tredjepladsen i kvalifikationsgruppen, hvor man blev overgået af Rumænien og Nordirland. Ungarn var dog stærkere end Finland, Grækenland og Færøerne, men det er i og for sig intet stort kvalitetstempel.

Det mest imponerende ved Ungarns kvalifikation, var play-off kampene mod Norge, hvor Ungarn vandt 0-1 på Ullevaal i Oslo og 2-1 på Groupama Arena i Budapest. Træner Bernd Storck har kun stået i spidsen for Ungarn siden sommeren 2015, og han råder over en trup, hvoraf en stor del af spillerne til dagligt spiller i den lavt rangerende ungarnske liga.

Ungarn har naturligvis også spillere i det store udland, men det skorter på store profiler, hvor de mest nævneværdige er højrefløjen Balazs Dzsudzsak (Bursaspor) samt angriberne Nemeth (Al-Gharafa) og Szalai (Hannover 96). Hvis Ungarn går videre, er der odds 2.37 at hente på dét, mens der er odds 1.53 på at endestationen hedder Gruppe F.