Dagens spilforslag og odds: St. Louis Blues slår Anaheim Ducks!

Spilforslag hver dag

Kamp: St. Louis Blues vs Anaheim Ducks

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,75

Units: 3/5

Spilstop: 14 januar kl. 02:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes St. Louis Blues og Anaheim Ducks, og det er samtidig et møde mellem første og sidstepladsen i Western Conference. Blues har været ganske suveræne indtil videre i år, og fører klart divisionen med flotte 65 point. Ligeledes har Anaheim desværre for dem været helt det modsatte, og ligger sidst med skuffende 39 point. Det største problem for Anaheim har igen i år været offensiven, der simpelthen er noget nær ikke eksisterende.

Blot 115 mål er det blevet til over 45 kampe, og sammenligner man det med Blues mandskabet har de lavet mange flere. Over 46 har St. Louis nemlig lavet 148 mål, og derudover har Blues også en fantastisk defensiv. Her er de tredjebedst i divisionen, og Binnington og Allen er intet mindre end en superduo. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,75 for sejren i ordinær spilletid, og det er bestemt et godkendt odds for det defensivt sublime Blues mandskab!

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Som nævnt i indledningen råder Blues over to gode målmænd, og selvom der ikke er tvivl om at Binnington er førstevalget. Går Allen ubekymret ind til sine starter, og præsterer på et meget højt niveau. Allen har været bænket i de seneste tre opgør, så det kunne tænkes han får chancen snart igen og måske allerede i nat. De seneste syv indbyrdes opgør mellem nattens modstandere, er utroligt nok alle endt med sejr til udeholdet. Men med den nuværende form Blues er i, taler meget for at den forbandelse bliver brudt.

Ført an af en fortræffelig Binnington har Blues således vundet tre i træk, og blot lukket fem mål ind totalt. Offensiven har også kørt på skinner, og i sejrene har St. Louis scoret hele 13 mål. Hos Anaheim går det anderledes skidt, og de har tabt seks af de seneste syv kampe imens offensiven slet ikke kan score nok mål. Blues har også en række af spillere, der laver masser af point ført an af Perron. Canadieren har faktisk et point i snit per kamp, og efter 46 kampe er han holdets største pointsluger med 46 af slagsen. Men også O´Reilly, Schenn, Schwartz og Pietrangelo banker point afsted og har alle lavet mindst 37 point. Anaheim burde ikke kunne volde Blues de store problemer, og vi forventer St. Louis napper sejren og bryder hjemmebaneforbandelsen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem St. Louis Blues og Anaheim Ducks ender med en hjemmebanesejr til Blues mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,75 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund