Odds boost

Flere og flere danske bookmakers er begyndt at benytte sig af forhøjet odds, også kendt som odds boost, til at tiltrække kunder. Disse er faktisk langsomt ved at erstatte den traditionelle odds bonus, og det er med god grund. Disse forhøjede odds tilbud gives ligeledes til nye kunder, og de har den fordel at de er mere lige til end en normal odds bonus. Gennemspilskravene er mere overkommelige, hvis de overhovedet eksisterer, og man er sikker på en god start som oddser. Vi har her samlet det totale overblik over nuværende forhøjede odds på det danske marked.

Hent dit næste forhøjede odds her:

Fordelen ved et forhøjet odds

Når man takker ja til et tilbud om et forhøjet odds, takker man som regel samtidig nej til en odds bonus. For mange kan dette virke kontroversielt, da man dag ud og dag ind hører om, hvor gode disse bonusser er i TV. At miste muligheden for at få en odds bonus på op til 2.000 kroner er svært for mange, men det er ofte det helt rigtige valg. Når man modtager en traditionel odds bonus skal den nemlig gennemspilles et utal af gange. Ofte får man et gennemspilskrav, der hedder seks gange indenfor 60 dage. Hvis man modtager 2.000 kroner i odds bonus, betyder det altså, at man skal oddse for hele 12.000 kroner indenfor 60 dage før, at bonussen kan hæves. Det er et enormt beløb og medmindre, man er rigtig dygtig, vil man nå at tabe sine penge inden, at det lykkedes.

Med et forhøjet odds er situationen ganske anderledes. Her er gennemspilskravene markant lavere, og nogle gange er der ikke engang gennemspilskrav. Det betyder, at det bliver meget nemmere at få fat i sit bonusbeløb. Det kan ske, at gennemspilskravet er på en enkelt gang, hvilket betyder, at man blot skal satse sin gevinst en enkelt gang før, at man kan udbetale den.

Uanset hvad er det markant nemmere at få adgang til sine penge, når man udnytter sig af en forhøjet odds bonus. I sidste ende er det naturligvis dette, der er målet, så det er et vigtigt aspekt at inkludere, når man opretter sig hos en bookmaker.

To gode eksempler på forhøje odds

For at gøre fordelene ved en forhøjet odds bonus helt klar, tager vi her et nærmere kig på to aktuelle kampagner fra bookmakere på det danske marked.

Eksempel et:

Spil op til ti kroner til odds 25 på sejr til Hold 1 over Hold 2 uden omsætningskrav. Dette tilbud er yderst lige til. Som teksten afslører, kan man spille ti kroner til odds 25 på en udvalgt begivenhed uden omsætningskrav. Det betyder, at hvis Hold 1 vinder kampen, vinder man 240 kroner i nettogevinst. Denne gevinst udbetales uden omsætningskrav, hvilket vil sige, at man kan hente sine penge lige med det samme.

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at man blot kan spille ti kroner til det forhøjede odds. Det vil sige, at man må nøjes med 240 kroner i odds bonus, når man opretter sig hos bookmakeren. At man kan trække denne gevinst ud lige med det samme, gør dog, at det er det hele værd.

Når man falder over denne type kampagner, anbefaler vi generelt, at man slår til lige med det samme. Det er som regel svært at finde disse tilbud uden omsætningskrav, så det gælder om at være vågen. Da man kun kan spille ti kroner til det forhøjede odds, er der ingen grund ti l at indskyde flere penge end højst nødvendigt. Man kan for eksempel nøjes med at indbetale 100 kroner, og så udnytte tilbuddet. Lige så snart man får sin gevinst, kan man hæve den, og bruge pengene til det man nu lige har lyst til.

Hvis kampen ikke går hjem, har man samtidig kun tabt de ti kroner, man spillede til det forhøjede odds. Det er altså en meget lille risiko med en stor potentielt gevinst. Det er sjældent, man får muligheden for at 24-doble sit indskud på blot 90 minutters fodbold.

Eksempel to:

Spil op til 50 kroner til odds 8,00 på sejr til Hold 1 over Hold 2, hvor nettogevinst skal omsættes en gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Endnu en gang er tilbuddet lige til at finde ud af. Igen oddser man på, at Hold 1 slår Hold 2. Denne gang er oddset en anelse lavere, men til gengæld kan man oddse for flere penge. Her kan man altså sikre sig en nettogevinst på 350 kroner.

I modsætning til det forrige odds tilbud skal denne gevinst dog gennemspilles. Det skal heldigvis kun gøres en enkelt gang, hvorefter man igen kan hive sin gevinst ud. En fingerregel er, at jo større ens nettogevinst er, jo større er chancen også for, at man skal gennemspille sin nettogevinst.

Sådan gennemspiller man sin odds bonus

Gevinsten skal som sagt gennemspilles til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Det vil sige, at man skal sætte 350 kroner på højkant til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage hos bookmakeren. Dette kan man gøre på flere forskellige måder. Man kan vælge at satse alle 350 kroner på en gang eller at dele det op i flere mindre bider.

Det er klart, at der er store risiko ved den første tilgang. Her risikerer man, at miste hele sin odds bonus på ét spil. Til gengæld giver denne metode også et større afkast, hvis ens spil går hjem. Spiller man sin nettogevinst på 350 kroner til odds 1,50, vinder man 525 kroner. Dette beløb kan herefter udbetales sammen med ens oprindelige indskud på 50 kroner, hvilket giver 575 kroner. Dermed har man mere end tidoblet sine oprindelige 50 kroner på blot to sikre spil.

Man kan naturligvis også vælge at gennemspille sin odds bonus på flere spil. Hvis man har sans for valuebetting, er dette ingen dum tilgang. Man nedsætter sin risiko betragteligt ved at spille flere forskellige spil, og samtidig kan man, hvis man er dygtig og har held i sprøjten, sagtens ende med en markant større samlet gevinst end ved førnævnte tilgang. Problemet er dog, at der også er en seriøs fare for, at man ender med mindre eller ingenting.

Vi anbefaler derfor, at man vælger den første tilgang. Hvis man nøjes med at oddse sin nettogevinst, og ikke ens indskud, spiller man helt uden risiko. I tilfælde af man ikke rammer på sit andet odds, kan man altid hive sit indskud ud uden at have tabt en krone.

Det skal du være opmærksom på

Det er vigtigt, at man altid er opmærksom på gennemspilskravet, når man modtager en odds bonus. Selvom disse forhøjet odds tilbud stort set altid er simple at finde ud af, er det afgørende, at man ved, hvad man går ind til. Her på Odds.dk læser vi altid det med småt, og når vi præsenterer kampagner og tilbud for kunderne, ved du derfor, at du får hele billedet. Vi forsøger aldrig at skubbe noget indunder gulvtæppet eller skynde os forbi de mindre attraktive detaljer.

Noget andet man skal vide er, at disse forhøjet odds bonusser som regel erstatter de normale indskudsbonusser. Det betyder altså, at man ved at modtage en forhøjet odds bonus må undvære den normale indskudsbonus, som bookmakerne ofte reklamerer med.

Da disse forhøjet odds tilbud kun gælder nye kunder, er det klart, at man kun kan modtage én per bookmaker. Så snart man har modtaget sin bonus, skal man altså ikke regne med at kunne få sig et nyt forhøjet odds.

Hvilket forhøjet odds skal man vælge?

Flere og flere spiludbydere tilbyder nu udelukkende forhøjet odds som bookmaker bonus. Som det ses i oversigten over forhøjede odds på denne side, er der derfor nok at vælge i mellem. Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvilket tilbud, man skal udnytte. Så snart man tager imod et tilbud på en side, mister man nemlig muligheden for at udnytte et tilsvarende tilbud senere. Man er så at sige låst til den ene side.

Man kan groft sagt dele et forhøjet odds op i to overordnede kategorier:

  • Høj risiko
  • Lav risiko

Når man vælger et forhøjet odds med høj risiko, får man selvfølgelig også et højere odds og gevinst. Her kan man sige, at man går efter guldet. Bookmakerne forhøjer aldrig oddsene på fuldstændig usandsynlige tilfælde, men det kan for eksempel være til en kamp mellem Brøndby og FC København eller Manchester United og Manchester City. Altså tætte kampe, hvor det er svært at spå om udfaldet.

Alternativt kan bookmakerne finde på at forhøjede oddset på kampe med lav risiko. Det kan for eksempel være på Real Madrid på hjemmebane imod Levante eller på Brøndby imod FC Helsingør. Her vil gevinsten være lavere, men til gengæld har man større sikkerhed for sit spil.

Den ene mulighed er ikke mere korrekt end den anden. Det kommer an på ens mentalitet samt, hvor risikovillig man er. Dette skal man overveje med sig selv, når man opretter sig.

Hent dit næste forhøjede odds her: