Champions League: Odds på Manchester City vs Dynamo Kiev

Indlæser..

Manchester City vandt det første opgør i Ukraine med 1-3, og dermed har englænderne alle kort på hånden i kampen om videre avancement i Champions League. Spørgsmålet er om Dynamo Kiev er i stand til at skabe spænding om det samlede udfald på Etihad Stadium.

Bookmakerne og odds-spillerne har Manchester City som store favoritter til at vinde tirsdagens kamp, hvor der er odds 1.57 på Manchester City. Tror man derimod på gæsterne, er der odds 6.50 på Dynamo Kiev hos bet365. Her kan man selvfølgelig også spille på uafgjort, som giver pengene 4.33 gange igen.

bet365 har hundredvis af odds-markedet på kampen, og du kan se alle odds på Manchester City vs Dynamo Kiev hos bet365, og læse vores optakt og spilforslag til kampen herunder.

Odds på Man City vs Dynamo Kiev >>

 

Indlæser..

 

 

Manchester City skal gøre arbejdet færdigt

Manchester City kunne rejse fra Ukraine med en flot 1-3 sejr i et forholdsvist åbent opgør, hvor City skabte et lille overtal i spil og chancer. På mål af Sergio Aguero og David Silva kunne City gå til pause med en 0-2 føring, men i anden halvleg kom Dynamo Kiev på tavlen med en 1-2 reducering ved Vitaly Buyalsky og skabte dermed fornyet spænding i opgøret. Men da Yaya Toure scorede for City til 1-3 i kampens døende sekunder, blev alt spænding om det samlede udfald nærmest reduceret til nulpunktet, og City skal nu blot gøre arbejdet færdigt hjemme på Etihad.

City er normalt stærke hjemme, hvor man er 10-1-4 for sæsonen i Premier League, og hvor man senest slog Aston Villa med 4-0. Dog imponerende City ikke i den seneste udekamp mod bundholdet Norwich, hvor Man City måtte nøjes med 0-0 og ét point.

Dynamo Kiev er ubesejrede på udebane i denne sæson i Ukraine, hvor man er 16-1-1 for sæsonen. Her kæmper man mod Shaktar Donetsk i en direkte duel om det ukrainske mesterskab, og det er Kiev med et tre points forspring i toppen. Mens der ikke er megen modstand i den hjemlige liga, har Kiev i denne sæson været på besøg hos bl.a. Chelsea og Porto i Champions Leagues gruppespil, hvor man fik lov at måle styrke mod stærke europæiske mandskaber. Her tabte Kiev knebent 2-1 i London til Chelsea, mens man vandt 0-2 i Porto, hvilket var kraftigt medvirkende til at portugiserne måtte nøjes med Europa League i foråret.

Kiev skal dog score mindst tre gange på Etihad for at kunne gå videre, hvilket kun to hold har præsteret mod Man City i denne sæson. Først var det Liverpool som i november vandt 1-4, og i februar kunne Leicester rejse hjem fra Etihad med en 1-3 sejr. Kiev skal altså helt op på den store klinge, hvis der skal skabes en lille sensation i Manchester tirsdag aften, og bet365 tilbyder odds 26.00 lige nu på, at Dynamo Kiev kan gå videre til næste runde.

Spilforslaget:

Manchester City har endnu ikke opgivet mesterskabskampen i Premier League iflg. træner Pellegrini, men Champions League har formentlig første prioritet netop nu, og her handler det i første omgang om at komme videre til kvartfinalerne. Vi forventer at se et tændt Manchester City hold på en mission om videre avancement, og levner ikke Dynamo Kiev de store chancer her.

Jo længere City holder nullet, desto mere modløse bliver Kiev-spillerne formentlig, velvidende at man skal ud og lave mindst tre mål i kampen (afhængigt af hvor mange City scorer). Vi tror City kommer foran allerede i første halvleg, hvor Kiev er nødt til at blæse til angreb fra start, og derefter kører City sejren hjem i sikker stil, uagtet at uafgjort i realiteten er mere end rigeligt til at gå videre.

Vi spiller Man City/Man City på halvleg/fuldtid til odds 2.37 netop nu.

Odds på Man City vs Dynamo Kiev >>

 

bet365-580x330