Ingen fodboldturnering i historien emmer af mere prestige og spænding end den årlige Champions League. Hvert eneste efterår påbegynder Europas største fodboldmandskaber kampen om det store UEFA-trofæ, præcist som det er foregået siden turneringens start i 1955, da den gik under navnet Europa Cuppen for mesterhold.

Interessen for Champions League er enorm. Det afspejler sig også indenfor sportsbetting, hvor CL er en af de absolut største betting-markeder. Når de 32 gruppehold tager hul på gruppespillet, er der derfor ikke kun lagt op til topfodbold og prestige, der også lagt i kakkelovnen til et væld af sportsbetting, hvor danske licens-bookmakere byder ind med et kæmpe udvalg af oddsmarkeder. Vi ser på de vigtigste Champions League odds her.

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Betal med MobilePay
 • Velfungerende app
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på vinderen af Champions League 2023/24

Champions League-turneringen er fuld af spændende vinderspil, men især ét vinderspil vækker hvert år større interesse end andre. Det er naturligvis spillet på den overordnede vinder af Champions League.

Forud for hver Champions League sæson åbner landets bookmakere således op for langtidsvæddemål med vinderodds på alle de store favoritter og de mange spændende underdogs i indeværende CL-sæson. Her kan du se vinderoddsene på året Champions League vinderspil:

Odds på grupperne i Champions League

Champions League gruppespillet består af 32 hold fordelt over 8 grupper med 4 hold i hver. Der er stor intensitet og enorm spænding i CL allerede fra gruppespillets kampe, da der både skal fordeles finalerunde-billetter til Champions League såvel som en Europa League finalerunde-billet til hver tredjeplads i CL-grupperne. Det er også i gruppespillet, at de mindre hold får lov til at krydse klinger med de helt store favoritter i turneringen.

På samme måde er det i gruppespillet, at man for alvor kan spille på helt store favoritspil eller finde super interessante fiduser på høje odds i undertippede mandskabers kampe. Alle de store licens-bookmakere byder ikke kun ind med mulighed for spil på de populære odds som kampvinder, målspil og handicap-væddemål. Man vil også kunne finde odds på første halvlegsspil, halvleg/fuldtidsvæddemål, ciffertip-væddemål eller diverse odds på spillerpræstationer.

Derudover byder bookmakerne også på en lang række spændende vinderspil i gruppefasen. Her kan man spille på, hvem man tror der vinder de respektive grupper, hvem der kvalificerer sig fra gruppen og hvem der eventuelt napper den billetudløsende tredjeplads til Europa League.

Odds på Champions Leagues topscorer

Champions League er cremen af international topfodbold, og det er derfor også epicentret for verdens absolut største fodboldstjerner, herunder især de bedste angribere. Champions League har igennem årtier været vidne til en lang række fantastiske topscorer-præstationer fra de europæiske storholds frontløbere.

Spændingen om årets CL-topscorer er altid stor, og der er for mange en enorm prestige forbundet med titlen. Det er derfor også meget populært at oddse på topscoreren i Champions League hos de store online bookmakere. Her får man hvert år mulighed for at spille på alle de store angriber-navne såvel som de nye spændende offensive talenter forud for hver Champions League sæson. 

Du kan selv dykke ned i det store udbud af odds på topscorerne i Champions League og håndplukke din favorit blandt de spændende offensive emner i årets CL-turnering.

Andre populære Champions League-odds

Champions League er ekstremt eksponeret og er derfor også godt dækket ind hos bookmakerne i forhold til antallet og varieteten af odds. Der er til hver enkelt kamp op mod 500 forskellige odds at spille på. Det omfatter naturligvis klassiske 1X2-markeder som kampvinder og trevejs-handicap, men også to-vejs handicap væddemål og de mere avancerede asiatiske handicaps med kvarte og trekvarte handicap lines.

Hjørnespark, indkast og kort

Bookmakerne byder også ind med en bred vifte af spil på eksempelvis antallet af hjørnespark i en kamp, eller 1X2-markeder og handicap spil på hvem der får flest hjørnespark. Man kan også spille på antal indkast og antal gule og røde kort i kampen.

Spillerpræstationer

Bookmakerne byder også ind med en lang række odds på spillerpræstationer i de respektive Champions League opgør. Eksempelvis er der rig mulighed for at oddse på målscorere. Man kan her finde odds på, hvem der scorer kampens første mål, hvem der laver hattrick og hvem der scorer kampens sidste mål.

Udsagnsspil

Der kan også spilles på mere avancerede udsagnsspil, hvor bookmakerne samler en lang række potentielle udfald på et samlet væddemål med et højt odds. Det kan være et væddemål, der hedder: “Spilleren scorer i kampen og holdet vinder kampen” eller “Spilleren får gult kort i kampen og holdet vinder med mere end et mål”.

Betting tips til Champions League

Fodbold er fuld af tilfældigheder og selvom udfald af kampe ikke kun baserer sig på tilfældigheder, så kan favoritter i selv en Champions League-kamp jokke i spinaten. Det sker hver eneste år, og det er ikke altid til at forudsige.

Med det sagt, er der dog visse ting man selv kan gøre for at navigere udenom disse svipsere eller ligefrem have forudsige dem og spille på dem.

Sæt dig ind i turneringen

Som udgangspunkt er det altid en fordel at være på forkant med det man spiller på. Sæt dig derfor godt ind i holdene og Champions League-turneringen generelt. Se masser af live kampe for selv at kunne skabe en vurdering af holdene, og læs op på skader, trupinfo, karantæner og generelle nyheder, der kan påvirke dagens kamp og selve det indbyrdes styrkeforhold.

Med den rette indsigt kan du ikke blot finde frem til flere CL-fiduser, du kan også langt bedre sortere i, hvad der er et godt odds og hvad der ikke er. Det handler her om oddsværdi. Om bookmakeren ganske enkelt ”betaler” dig nok for det pågældende udfald. Derfor er det en god idé at oparbejde en indsigt i chancefordeling og deraf en udregning af sandsynlighed og odds for det pågældende udfald.

Hold styr på spilbudgettet

Sørg også for at have styr på dit spillebudget eller ”bankroll”, som det kaldes i betting-kredse. Dosér dine indsatser, så du ikke satser alt på et eneste godt spil. Nogle spil er bedre og har mere værdi end andre. De skal derfor honoreres med en større indsats end andre.

Spil med hjernen

Spil aldrig med hjertet. I hvert fald ikke hvis du vil gøre dig forhåbninger om at tjene en skilling på dine sportsvæddemål. Og hold dig efter bedste evne til få udfald på en spillekupon; helst et singlespil eller en double. Jo flere væddemål du vælger at spille på en samlet kupon, desto mindre bliver sandsynligheden for gevinst.

Sådan oddser du på Champions League

Det er nemt at komme i gang med Champions League betting. Hvis du aldrig har prøvet det før, så kan du følge nedenstående trinvise guide:

01

Vælg en bookmaker

Opret en konto eller log ind på den bettingside, hvor du ønsker at oddse på Champions League.

02

Lav en indbetaling

Indsæt penge på din konto ved at klikke på ”Indbetaling”, ”Indsæt penge” eller lignende

03

Find kamp eller “Vinderspil”

Søg efter “Champions League” eller den CL-kamp, du gerne vil oddse på.

04

Vælg udfald

Vælg det (eller de) udfald, som du vil satse dine penge på.

05

Sats penge

Indtast det beløb, som du ønsker at satse på væddemålet

06

Bekræft væddemålet

Tjek at alting stemmer og bekræft da væddemålet.

Du kan både spille på Champions League kampene før de er startet eller via live betting, mens de er i gang. Du kan spille på et enkelt udfald eller vælge at kombinere to eller flere udfald for et højere samlet odds.

Udbydere af Champions League-betting i Danmark

Selvom alle bookmakere herhjemme udbyder odds på Champions League, så har de ikke nødvendigvis de samme væddemål at byde ind med, eller de samme services og bonusser.

I sidste ende er der også stor forskel på oddsene hos de forskellige bettingsider, så man gør klogt i at vælge sin bookmaker med omhu. Det kan resultere i en mere fordelagtig bettingbonus, og endnu bedre; det kan sikre dig markedets højeste odds på Champions League.

Vi har gennemtrawlet det hjemlige bookmaker-marked for de bedste bookmakere til CL-betting. Brug oversigten nedenfor til at se de håndplukkede online bookmakere og læs mere om deres tjenester, bonusser, odds og spiludbud i vores anmeldelser af dem.

 • Mange sportsgrene
 • Betal med MobilePay
 • Velfungerende app
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Spil op til 1.000 kroner og få et freebet af samme værdi op til 1.000 kroner | Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Ofte stillede spørgsmål om Champions League-odds

Hvordan oddser man på Champions League?

For at oddse på Champions League skal du oprette en spillekonto hos en online bookmaker. Når du har oprettet kontoen og indsat penge, klikker du dig blot ind i fodbold-odds sektionen og vælger dine væddemål i Champions League-kampene.

Hvor kan man oddse på Champions League?

Champions League er så populær og vigtig en turnering, at det er en af de mest eksponerede i verden. Ikke bare som seværdighed, men også som betting-objekt. Du vil derfor kunne oddse på Champions League hos stort set samtlige bookmakere med dansk licens.

Hvilke Champions League-odds er mest populære?

Indenfor betting på Champions League er især det store 1X2 kampvinder-marked et af de absolut mest populære odds. Derudover er det også populært at spille på over/under målspil, samt på trevejs-handicap udfald.

Hvem er bookmakernes favoritter i Champions League?

Manchester City vandt Champions League 2022/23 i overbevisende stil og er igen i år samtlige bookmakeres favorit til at genvinde titlen. Derudover spås Bayern München og Real Madrid gode chancer for at blande sig i kampen om Champions League-trofæet.