WozniackiCaroline Wozniacki er uden tvivl den største tennisspiller, som Danmark nogensinde har set. Caroline Wozniacki er født d. 11. juli 1990 i Odense, men hun er næsten mere polsk end hun er dansk. Hendes forældre Anna og Piotr er begge fra Polen, men de bosatte sig i Danmark, hvor Caroline altså er født og opvokset.

Som ung var det tydeligt at se, at Caroline Wozacniki var lavet af noget helt specielt. Som blot 14-årig vandt hun seniormesterskabet i Danmark, og året efter deltog hun allerede på WTA-Touren. I 2006 vandt hun Wimbledon titlen i pigesingle, og det var her, at det for alvor begyndte at gå stærkt.

Som 17-årig besejerede Caroline Wozniacki for første gang en top 10 spiller, da du hun besejrede Marion Bartoli, og få dage efter hendes 18 års fødselsdag besejrede hun Svetlana Kuznetkova, som var nr. 4 i verden.

Caroline Wozniacki har vundet intet mindre end 21 WTA tilter, mens hun har vundet 4 af de mindre ITF titler. Hun har dog stadig en Grand Slam til gode, men den danske tennisspiller har i flere omgange været tæt på. Hun tabte finalen i US Open i 2009, hvor belgiske Kim Clijsters blev hendes overmand. Her måtte hun se sig slået i to sæt med 7-5 6-3.

Udover det flotte resultat ved US Open, har Wozniacki spillet sig i semifinalen ved Australien Open, en kvartfinale i French Open, mens det endnu kun er blevet til exit i fjerde runde ved Wimbledon.

Den 177 cm. høje dansker har i sin tid som professionel tjent hele $15.950.515 (87 mio. kr.) i præmiepenge. Derudover har danskeren også medvirket i et utal af reklamer, samtidig med, at hun får sponsorpenge for sit udstyr, så Wozniacki er uden tvivl en af de mest velbetalte sportsmænd i Danmark.

Caroline Wozniackis største præstation indenfor tennisverden er uden tvivl hendes placering som nr. 1 på verdensranglisten. Den plads erobrede hun d. 11. oktober 2010, en placering hun fastholdt i 18 uger. Derefter blev hun vippet af pinden, men blot to uger efter hentede hun sin 1. plads tilbage igen.

Caroline Wozniackis store idoler er Steffi Graf og Martina Hingis, og det er til at se på danskerens spil. Hun er en fighter, og en meget taktisk spiller, som indstiller sit spil alt efter modstanderens stil. Wozniacki har ligeledes en meget defensiv tennisstil, hvor hun sjældent slår vindere selv, men forsøger at presse modstanderen til at forcere og lave fejl. Hun er af kommentatorer blevet sammenlignet med Rafael Nadal, da deres spillestil er meget slidende, og det kan betyde, at hendes tenniskarriere ikke er nær så lang, som hun måske kunne håbe.

Wozniacki blev forlovet med den irske golfspiller Rory Mcllroy,og det var meningen, at de skulle giftes i 2014. Men som et lyn fra en skyfri himmel afbrød Rory Mcllroy brylluppet kort efter, at de havde sendt invitationerne ud.

Det var uden tvivl en hård nød at knække for Wozniacki, der efter trøst fra sin gode veninde, Serena Williams, langsomt kom ovenpå igen, og begyndte at vinde tenniskampe, som vi er vant til fra hendes side.