Caroline Wozniacki havde lagt tenniskarrieren på hylden, men er nu tilbage til sporten. Vil du følge hendes comeback, kan du her på siden finde informationer om Caroline Wozniackis næste kamp, så snart de er offentliggjort.

Tip: I Danmark kan du gratis streame stort set alle WTA-turneringer på bet365. Det betyder, at du med stor sandsynlighed også kan se Wozniackis næste kamp live på bettingsiden.

bet365 Livestream Wozniackis næste kamp

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Caroline Wozniackis næste kamp

Caroline Wozniackis næste kamp er endnu ikke planlagt.

Senest spillede Wozniacki mod Sara Errani i WTA Madrid Open, hvor hun tabte 2-1 og dermed røg ud af turneringen i første kamp.

Har du helt styr på udfaldet af Carolines næste kamp? Så er der rig mulighed for at spille på udfaldet hos de efterhånden mange bookmakers med odds på Caroline Wozniacki.

Særligt bet365 er langt fremme i skoene, når det kommer til tennis. Her finder du nok det bredeste udvalg af odds på WTA. Samtidig er det også her, at du gratis kan streame de fleste større tennisturneringer.

Kalender: Se Caroline Wozniackis turneringer i 2024

Tennissporten er ikke skruet sammen på en måde, der giver mulighed for at se enkelte spilleres kampprogram mere end et par dage frem. Ofte ved vi først på dagen om Caroline Wozniacki spiller en kamp i dag.

Med det sagt, har vi et lidt bedre overblik over den overordnede kalender. Som du kan se nedenfor, har vi nemlig samlet Wozniackis turneringsplan for 2024. Den er vejledende, men kan bruges til at få en nogenlunde idé om, hvornår Caroline spiller sin næste turnering.

Så mens det ikke er et totalt overblik over Caroline Wozniackis kampe i 2024, er det et praj om, hvad der venter i kalenderen. Vi opdaterer programmet så snart, at nye oplysninger kommer ud om kommende turneringer.

Turneringsplan for 2024

MånedUgenummerTurneringLokation
JanuarUge 1ASB Auckland Classic (WTA250)New Zealand
JanuarUge 3-4Australian Open (Grand Slam)Australien
FebruarUge 9San Diego Open (WTA500)Californien, USA
MartsUge 10-11Indian WellsCalifornien, USA
MartsUge 12Miami OpenFlorida, USA
AprilUge 14Charleston OpenSouth Carolina, USA
AprilUge 15Billie Jean King Cup (Gruppe I)Portugal
AprilUge 17-18Madrid OpenSpanien
JuniUge 24Champions BattleDanmark
Turneringsplan for Caroline Wozniacki i 2024.