dortmund-real-madrid

I aftenens semifinale på BVB Stadion i Dortmund tager Die Borussen imod José Mourinhos Real Madrid, og her bliver der tale om en rigtig gyser.

De forsvarende tyske mestre fra Dortmund er godt kørende i årets Champions League, hvor de sort/gule også tidligere i år har haft fornøjelsen af Real Madrid. Det skete i gruppespillet, hvor det blev til tysk 2-1 sejr på hjemmebane og uafgjort 2-2 i Madrid.

Real Madrid har altså ikke slået Dortmund i år trods to forsøg, men det er ikke noget at skamme sig over, for faktisk er der ingen hold der har præsteret at slå Borussia Dortmund i årets Champions League.

Bliv klar til Champions league – Læs optakt

 

Ballade i Dortmund-lejren før kampen

Dortmund går derfor også ind til semifinalerne mod Real Madrid med stor selvtillid, men i de seneste par dage har en uro bredt sig i klubben, efter det kom frem at en af holdets helt store profiler, Mario Götze, har udnyttet en klausul i sin kontrakt til at forlade Dortmund til sommer til fordel for ærkerivalerne Bayern München.

Götzes skifte til Bayern München to dage før Champions League semifinalen mod Real Madrid kunne ikke komme på et dårligere tidspunkt for Dortmund. Götze er en af Dortmunds vigtigste spillere, og når han løber ind på BVB Stadion i aften får han måske en iskold velkomst fra de mere end 65.000 tilskuere, som tidligere har forgudet ham. Stemningen mellem Götze og klubbens fans har været så presset ovenpå nyheden om klubskiftet, at Dortmund valgte at hyre politibeskyttelse til gårsdagens træning, for at kunne garantere Götzes sikkerhed på træningsanlægget.

Dortmund er dog på ingen måde i krise forud for aftenens opgør. I de seneste 5 kampe er det blevet til 5 sejre, men det er værd at bemærke, at Dortmund kun lige nøjagtigt kæmpede sig videre fra Champions League-kvartfinalerne mod spanske Malaga, hvor Dortmund måtte hive to scoringer op af ærmet i overtiden på hjemmebane for at avancere til næste runde. Det sidste – og afgørende mål – blev ovenikøbet scoret i en tyk offside position, da Dortmund slog Malaga 3-2 efter 0-0 i Spanien. Følg med i alle Champions league kampene

 

Real Madrid er inde i en god stime

Den spanske kongeklub er inde i en rigtig god stime, hvor klubben er ubesejret i de seneste 10 kampe (9 sejre og én uafgjort), men lige præcist på udebane har Real Madrid haft store problemer med at holde nullet.

I sæsonens 26 udekampe har Real Madrid kun holdt nullet 5 gange, og det er ikke svært at forestille sig, at Real Madrids forsvar også får det svært mod Dortmunds stærke offensiv i aften – specielt set i lyset af, at Real Madrid må undvære sine to foretrukne backs i Alvaro Arbeloa og Marcelo, som er ude med henholdsvis karantæne og skade i aftenens opgør.

Dortmunds fornemste opgave bliver at sikre sig et godt udgangspunkt til returkampen i den spanske hovedstad om en uge, og det skal naturligvis ske ved at lave et par mål, mens Real Madrid helst ikke skal have lov at lave ét – eller flere – af de vigtige udebanemål.

Bliv Champions league klar – Få bonus

Spil på kampen hos Tipico

Bookmakerne spår at kampen bliver en åben og målrig affære, hvor det er Real Madrid som har en spinkel favoritrolle.

Hos Tipico får du således 2.70 gange igen på Dortmund, mens sejr til Real Madrid giver 2.60 gange pengene igen.

Slutter kampen uafgjort giver Tipico dig pengene 3.50 gange igen.

Hele 81 markeder har Tipico på aftenens kamp, som strækker sig over forskellige målscorer, handicap spil, antal hjørnespark og meget, meget mere.

Et sjovt bet kunne være at spille på, at kampens absolut varmeste emne – Mario Götze – laver en kasse i aften. Tror du han gør dét, får du nemlig 3.80 gange pengene igen, uanset hvornår i kampen han scorer.

Tror du bookmakerne får ret i, at det bliver en tæt og målrig kamp, kan du f.eks. spille på mere end 2.5 mål i kampen, hvilket giver dig pengene 1.70 gange igen. 3 mål i kampen fordelt på en 2-1 sejr til Dortmund giver også et flot odds 9.00.

Hvad du ønsker at spille på, er selvfølgelig helt op til dig. Du kan se kampen på dansk tv hos 3+ kl. 20:45 med optakt fra kl. 20:00.

Se odds på vinderen af Champions league