Ved udgangen af 2017 forlod Tipico det danske marked. Det er derfor ikke længere muligt for danske kunder at oprette sig hos Tipico. Den tyske bookmaker fravalgte det danske marked til fordel for et øget fokus på kerneområderne Tyskland og Østrig-

Vi anbefaler derfor, at folk i stedet opretter sig hos bet365. Her får man adgang til Danmarks måske allerbedste bookmaker, man kan streame sport gratis i høj kvalitet samt nyde godt af markedets bedste odds og livebetting. Læs vores anmeldelse af bet365 her.

bet365 Opret dig hos bet365 her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvorfor oddse hos Tipico?

Tipico var tidligere meget aggressive i deres markedsføring i Danmark. De indgik blandt andet et bettingpartnerskab med Esbjerg fB og Dansk Boldspil Union, og brugte Peter Schmeichel som kransekagefigur. Alt dette er der dog blevet sat stop for nu, da Tipico ikke længere satser på Danmark.

Alle gevinster hos Tipico er 100% skattefrie, og de kan frit hæves via en af de mange forskellige udbetalingsmuligheder, som bookmakeren tilbyder.

Hos Tipico kan man også spille via mobilen, hvilket giver adgang til et stort udvalg af væddemål på sportsbegivenheder. Udvalget er ikke gigantisk, men det er komplet, og man skal være kreativ for at finde kampe, som Tipico ikke tilbyder odds på.

Som ny spiller får man tilbudt en bonus på 100% op til 1.000 kr. på det første indskud.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 0 hos Tipico

Sådan spiller du

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Tipico startbonus på 1.000 kr.

Tipico tilbyder alle nye kunder en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på det første indskud.

For at få bonussen skal man indbetale mindst 100 kroner. Indbetaler man 1.000 kroner, får man altså samlet 2.000 kroner at spille for. Bonussen udbetales øjeblikkeligt efter den første indebetaling.

Som altid er der forskellige regler og vilkår, som gør sig gældende i forbindelse med sports bonus. Man skal for eksempel omsætte bonusbeløbet tre gange før, at pengene kan hæves. Det er i øvrigt værd at bemærke, at kun væddemål placeret på single- eller kombinationsvæddemål med et odds på mindst 2,00 tæller med i bonussens omsætningskrav.

Derudover gælder andre regler og vilkår, som vi anbefaler, at man læser igennem inden, at man indbetaler penge og aktiverer bonussen.

Bookmaker is inactive

Sådan oddser man hos Tipico

odds_hos_tipico

Når man vil spille hos Tipico, har man en række muligheden for at indstille odds-sektionen, så den kun viser de spil, der interesser en. Man kan for eksempel søge efter fodbold-odds, der begynder indenfor de næste tre timer. Dette hjælper med at begrænse udvalget af spil på dage, hvor der spilles rigtig mange kampe overalt i verden.

Samtidigt har Tipico en kategori der hedder “højdepunkter”, hvor man finder de største kampe indenfor den sportsgren du har valgt.

De fleste store sportsgrene er repræsenteret i Tipicos odds-sektion, og der er som regel et stort udvalg af markeder på samtlige kampe og begivenheder.

Sådan udfylder man spillekuponen

tipico_spillekupon

En god måde at udfylde sin spillekupon på er ved at tilføje alle sine overvejelser til spillekuponen, efterhånden som man navigerer rundt i oddsene. Det er nemlig nemt at fjerne spillene igen, hvis man senere ombestemmer sig. Omvendt er det bittert at glemme et godt spil blot fordi, at man ville gemme det til senere.

Spillekuponen opdateres automatisk hver gang, man tilføjer eller fjerner en kamp. Når man har udvalgt en tilfredsstillende mængde kampe, kan man herefter bestemme, hvordan de skal spilles. Hos Tipico kan man selvfølgelig spille både singler, kombinationer og systemer.

Hold øje med kombibonussen

Når man vælger at spille kombinationer hos Tipico, får man automatisk en kombi-bonus alt efter, hvor mange kampe der er på kuponen. I eksemplet til højre, har vi valgt fem kampe, hvilket giver en kombibonus på 5%.

Man kan optjene helt op til 25% i bonus. Dette kræver dog en kupon med hele 25 væddemål. Der er dog også 10% ved ti kampe, 15% ved 15 kampe og 20% ved 20 kampe.

Spiller man typisk kuponer med flere kampe på samme kupon, er det en god idé at tjekke oddsene inklusiv kombibonus hos Tipico.

Tipico Live Odds

Alle seriøse bookmakere bør have en live betting odds sektion, og det har Tipico naturligvis også.

Her kan man spille på sportsbegivenheder, imens de er i gang. Oddset på kampene reguleres løbende efterhånden som kampen skrider frem, så det gælder om at holde øje med kampens flow.

Når man besøger Tipicos live odds, kan man se, hvilke odds, der stiger og falder. Dette vises med en grøn eller rød ramme omkring oddset, som det kan ses på billedet forneden.

Tipicos live odds dækker over de mest populære sportsgrene og kampe/begivenheder, og selv om udvalget ikke er helt så stort som hos nogle af verdens største bookies, vil vi tillade os at kalde Tipicos live odds-markeder for omfattende og behovdækkende for de fleste.

tipico_live_odds

Tipico Mobil betting – uden NemID

Hos Tipico kan man naturligvis også spille på mobilen. På den måde går man aldrig glip af et godt spil, medmindre man selvfølgelig mister adgang til internettet.

Man kan ydermere downloade Tipicos bettingapp i App Store, hvis man har en Ipad eller Iphone.

tipico_mobile_betting

Har man ikke dette, kan man altid tilgå Tipicos mobilhjemmeside på m.tipico.dk via webbrowser i ens smartphone.

For at kunne sætte penge ind og spille på Tipicos mobile betting-platform, skal man dog først oprette en Tipico konto fra en almindelige computer.

Bookmaker is inactive

Kontakt Tipicos kundeservice

Det sker fra tid til anden, at man som sportsbetter har brug for at tale med sin bookmaker. Det kan være, at man oplever problemer med en bonus, eller bare har spørgsmål til, hvordan et bestemt væddemål afgøres. Her er det altid en god idé at dobbelttjekke med bookmakeren inden bettet placeres, så der ikke er nogen tvivl om udfaldet af væddemålet.

Hos Tipico har man mulighed for at skrive til support via en email-kontaktformular eller livechat. Livechatten har dog ikke åbent døgnet rundt, hvorfor man af og til vil være nødsaget til at vente lidt længere på svar, end hos en større bookmaker med en større dansk kundeservice-afdeling.

Heldigvis er det vores opfattelse, at kunder der kontakter Tipico via email får forholdsvist hurtigt svar på deres henvendelser.

På hjemmesiden finder man dog også en fyldestgørende FAQ med svar på de mest almindelige problemstillinger, og man kan også finde Tipico på Facebook.

Pas på med Tipico

Som nævnt i introduktionen til denne anmeldelse, er der en række usikkerheder ved Tipico. Siden ejerændringen har de solgt størstedelen af deres bettingbutikker, og de reklamerer ikke længere i Danmark. Det er derfor usikkert, hvor længe de vil være at finde på det danske marked.

Vi anbefaler derfor, at man opretter sig hos bet365, der har markedets bedste odds og livebetting.

Vores anmeldelse af bet365 kan læses her.

 

bet365 Opret dig hos bet365 her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    100% op til 0
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere