Torsdag den 10. januar starter VM i herrehåndbold, og der er mange gode grunde til at holde øje med diverse bookmakere på det danske marked, mens slutrunden er i gang. Der kommer nemlig helt sikkert til at være rigtig mange gode tilbud både før og under verdensmesterskaberne. En af de allerbedste kampagner netop nu finder du hos Mr Green. De giver nemlig alle deres nye kunder et risikofrit væddemål uden omsætningskrav på Danmark vinder VM. Som om det ikke var sindssygt nok, så modtager du endda stadig deres velkomstbonus!

Det eneste du skal gøre er sådan set at oprette en konto og spille 600 kroner på DK vinder VM. Skulle det ikke lykkedes for Mikkel Hansen og co. så får du et free bet på 600 kroner uden omsætningskrav.

 

Mr Green Spil 600 kr. risikofrit på DK vinder VM

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan gør du

Det er ganske nemt og lige til at gøre brug af dette glimrende tilbud fra Mr Green. Alt du skal gøre er sådan set bare at følge disse fire simple trin, og så er du klar til at spille.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 600 kroner på DK vinder VM

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde frem til kampagnesiden hos Mr Green. Med et enkelt klik på den grønne knap eller linket foroven sender vi dig direkte videre til den. Herinde finder du en gul knap med teksten “Tilmeld dig!”, og den skal du trykke på for at oprette en bookmakerkonto. Når den er oprettet, så indsætter du bare 600 kroner og spiller dem på Danmark vinder VM. Herefter kan du læne dig tilbage i sofaen og se slutrunden udspille sig. Hvis Mikkel Hansen og co. går hele vejen, så vinder du selvfølgelig på dit væddemål. Skulle det ikke vise sig at være tilfældet, så giver Mr Green dig dine 600 kroner tilbage som et free bet helt uden omsætningskrav. Det må da siges at være fordelagtigt!

Hvis du vil følge de danske drenge ved slutrunden på hjemmebane, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores VM i herrehåndbold TV-guide. Her finder du alle opgør samt hvilken kanal, som de bliver vist på. Du kan også læse om, hvordan man kan livestreame slutrunden på internettet.

 

Derfor vinder Danmark

Det kan godt være, at de danske drenge aldrig har vundet et verdensmesterskab i håndbold, men der er en hel del ting som taler for, det kommer til at ske i 2019. Til at starte med så spiller vi på hjemmebane for første gang i 40 år. Derudover har vi selvfølgelig fået Niklas Landin og Mikkel Hansen klar, hvilket er et kæmpe boost. Målmanden og bagspilleren er blandt verdens bedste, hvilket man også tydeligt kan se på deres respektive klubber. Landin spiller til dagligt i den tyske storklub THW Kiel sammen med sin bror, mens Mikkel Hansen har sin daglige gang i den franske hovedstad for Paris Saint-Germain. Hvis de to finder deres tårnhøje topniveau frem, så kan vi sagtens gå hele vejen og vinde et verdensmesterskab for første gang nogensinde.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Dette tilbud er gældende fra fredag den 4. januar til og med torsdag den 10. januar, men er kun tilgængeligt for nye kunder hos Mr Green. Du bliver diskvalificeret, hvis du forsøger at spille på flere udfald end DK vinder VM. Det er kun spil for præcis 600 kroner som giver et free bet såfremt Danmark ikke vinder VM i herrehåndbold. Mr Greens generelle regler og vilkår er selvfølgelig også gældende.

 

Mr Green Spil 600 kr. risikofrit på DK vinder VM

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green