Selvom det efterhånden er 16 år siden, at Rolf Sørensen afsluttede sin imponerende cykelkarriere, står han den dag i dag stadig som Danmarks suverænt største cykelrytter. Undervejs vandt han etaper i både Tour de France og Giro d’Italia, imens det også blev til sejre i Liege – Bastogne – Liege, Flandern Rundt og meget mere. Nu er det så tid til, at legenden skal prøve kræfter med en ny udfordring. Rolf Sørensen er nemlig med i TV2’s Vild Med Dans og her forventes han selvfølgelig at tage endnu en stor sejr.

Bookmakeren bet365 har af uransalige årsager dog ikke store forventninger til Rolf, hvilket de nok skal komme til at fortryde. Hvis historien har lært os én ting, er det, at Rolf Sørensen altid gør rent bord.

Så højt er oddset på Rolf Sørensen som vinder

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Indlæser…

At oddset på Rolf Sørensen som vinder af Vild Med Dans er så højt, er en decideret hån imod legenden. Det er en skandale, at bookmakerne ikke anerkender Rolf Sørensens multitalent. Det betyder dog, at vi trofaste fans kan tjene mange penge på hans endegyldige sejr.

Vil du oddse på Rolf Sørensen som vinder af Vild Med Dans, skal du blot oprette en konto hos bet365. Derefter skal du gå til “specialvæddemål”, vælge “Danmark” og så kan du ellers spille på vinderen af Vild Med Dans og Rolf Sørensen.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

Rolf er Folkets mand

Rolf Sørensen under sin tid som cykelrytter. På billedet ses seks forskellige højdepunkter fra hans karriere.
Rolf Sørensen vandt mange sejre som cykelrytter. Nu er det tid til at vinde en til på dansegulvet.

Det er tydeligt, at bet365 og resten af bookmakerestablishmentet undervurderer Rolf Sørensen. De tror simpelthen ikke på Rolf, og det er en stor fejl. Uanset hvad han har kastet sig over i fortiden, har han været en succes. Rolf Sørensen er den type person, der fejer alt modstand af banen og altid sejrer over tvivlerne.

Vi snakker om en mand, der allerede i 1986 vandt pointkonkurrencen i Danmark Rundt og herefter blot gik fra sejr til sejr. Rolf Sørensen har simpelthen vundet alt, der er værd at vinde og endnu mere til. Og det endda i en tid, hvor modstanderne fyldte kroppen med alskens dopingpræparater.

Netop dette er faktisk det eneste, man kan bebrejde den gode Rolf Sørensen. På grund af hans holdkammerater og modstanderes svagheder, blev Rolf Sørensen tvunget til at indrømme et dopingmisbrug, han aldrig havde for at bevare sin troværdighed. Dette ændrer dog naturligvis ikke på, at Rolf er ren, uanset hvad medierne ellers forsøger at bilde os ind.

I modsætning til resten af deltagerne i årets Vild Med Dans, der blandt andet inkluderer playboyen Lars Christiansen, er Rolf Sørensen en mand af folket. Han har altid kæmpet hårdt for danskerne, og igennem sit 53 år gamle liv, har han bragt mere glæde til danskerne end nogle andre. Først gennem sin imponerende cykelkarriere og siden som kommentator, forfatter og nu altså som mesterdanser.

Vi skylder Rolf alt

Netop på grund af alt den glæde Rolf Sørensen har givet os danskere, skylder vi også at støtte ham i Vild Med Dans. Det danske folk har tidligere vist, at det kan stå sammen, når det virkelig gælder. Her tænkes der selvfølgelig på dengang, hvor Allan Simonsen deltog i selvsamme dansekonkurrence. Europas bedste fodboldspiller anno 1986 havde befolkningen bag sig, men establishmentet kunne ikke unde ham den fortjente sejr.

Rolf Sørensen fortjener vores stemmer som tilbagebetaling for de mange gode stunder, han har givet os. Hvem husker ikke hans etapesejre i Tour de France i 1994 og 1996, den samlede sejr i Danmark Rundt i 2000 eller sølvmedaljen ved OL i 1996?

Og hvem husker ikke de mange timer, vi har brugt i Rolf Sørensens selskab i løbet af Tour de France? Timer, hvor vi har hørt på hans historier, imens venner, koner, kærester og familier har råbt på opmærksomhed og med vold forsøgt at få os væk fra skærmen? Han har været en stabil ven for os alle i mere end 30 år, og han har altid været mand for at hæve humøret, når det så svært ud.

Karina Frimodt er en god makker for Rolf

Selvom de fleste ville foretrække at se Rolf Sørensen svinge hofterne alene, kræver reglerne, at han har en partner. Her har han dog været heldig. Han er nemlig blevet parret op med 39-årige Karina Frimodt. Omend hun ikke er på Rolfs tårnhøje niveau, er hun en pæn kvinde, der trods alt godt kan leve op til hans standarder.

Frimodt har været med i Vild Med Dans i syv sæsoner, men hun har aldrig vundet programmet. Det kommer selvfølgelig til at ændre sig nu. Med til historien hører dog også, at hun har været uheldig med sine partnere. I 2013 blev hun for eksempel parret med gøgleren Uffe Holm, som hun alligevel bar frem til en imponerende andenplads. I sidste sæson blev hun nummer tre sammen med håndboldspilleren Daniel Svensson.

Hun bør altså ikke trække vores allesammens Rolf Sørensen alt for meget ned.

bet365 Odds på Rolf Sørensen som vinder af Vild Med Dans nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.