Indlæser...

I Champions League Gruppe F er der topopgør tirsdag aften, når Dortmund tager imod Real Madrid. Dommer Mark Clattenburg leder slagets gang, når der er kick off i Dortmund vs Real Madrid kl. 20.45 på Signal Iduna Park, i hvad der for alvor bliver det første store brag i årets Champions League.

Ser vi på odds på Dortmund vs Real Madrid, lægges der op til et tæt brag mellem top hold, der begge er med i toppen af deres respektive hjemlige ligaer, og derfor synes i topform før kampen.

Hos bookmakeren bet365 er der odds 2.50 på Dortmund, mens der er odds 2.80 på Real Madrid, og uafgjort kan spilles til odds 3.75.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem Dortmund og Real Madrid er henlagt til at blive sendt på TV3 Sport 1, da FCK samtidigt møder Club Brügge og kampen i Parken vises selvfølgelig på TV3+ foran det største TV-publikum.

Herunder kan du læse optakt til Dortmund vs Real Madrid, og se udvalgte populære odds på kampen fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Borussia Dortmund vs Real Madrid

dortmund-real-madrid-logo

Hjemmeholdet fra Dortmund har fået en godkendt start på den nye sæson i Bundesligaen, hvor man nu indtager andenpladsen efter Bayern München som har hentet maksimum point i de første fem spillerunder.

Dortmund snublede allerede i anden spillerunde med et 1-0 nederlag ude mod oprykkerne fra RB Leipzig, men efterfølgende er det blevet til sejre på 6-0 over Darmstadt, 1-5 ude over Wolfsburg og senest 3-1 hjemme mod Freiburg. I Champions League vandt Dortmund den første kamp ude mod Legia Warszawa med hele 0-6.

Læs også: Optakt til den tyske Bundesliga

Pierre-Emerick Aubameyang har været den store oplevelse hos Dortmund indtil nu, for den 27-årige franske angriber står nu noteret for fem kasser i ligeså mange Bundesliga-kampe i denne sæson. Han bliver manden Real Madrid skal holde særligt øje med, og Aubameyang giver netop nu odds 4.75 som første målscorer i kampen.

Se bookmakernes odds på Champions league vinder

Emre Mor har også nettet for Dortmund i Bundesligaen i denne sæson, og kan måske få spilletid mod Real Madrid. Ambitionerne fejler ikke noget hos den unge dansk-tyrker, som sikkert har set frem til netop kampe som denne, da han skiftede FC Nordsjælland ud med Dortmund i sommers.

Emre Mor giver odds 8.50 som første/sidste målscorer i kampen, og kan desuden spilles til odds 3.00 til at score når som helst i kampen.

 

Real Madrid fører La Liga

Gæsterne fra Real Madrid ankommer til Dortmund med masser af selvtillid i bagagen, for Real indtager nu førstepladsen i La Liga med 14 point for seks kampe. Endnu er Real Madrid ubesejret i La Liga, hvor det er blevet til fire sejre og to uafgjorte. I Champions League-regi åbnede Real sæsonen med en 2-1 sejr hjemme mod Sporting CP, men det holdt hårdt for Real som var decideret heldige med at hive alle tre point fra opgøret takket været sene scoringer af Ronaldo og Morata.

Få overblik over gruppespil stillingen på champions league

I weekenden blev det også kun til uafgjort i La Liga, da Real Madrid skuffende måtte nøjes med 2-2 ude mod Las Palmas. Marco Asensio og Karim Benzema lavede målene for Real i dét opgør.

Trods weekendens svipser har Real Madrid fået en godkendt start på sæsonen, hvor det særligt har været kollektivet som har set velfungerende ud. Indtil videre er det ikke enkeltmandspræstationer fra Cristiano Ronaldo, som har været nøglen til sejre og mål.

Det understreges bl.a. ved, at topscorerne i Real Madrid netop nu blot har scoret to mål hver i La Liga. I alt har Real Madrid lavet 15 kasser i La Liga indtil videre, hvor Marco Asensio, Gareth Bale, Ramos og Benzema hver står noteret for to mål. Cristiano Ronaldo, Morata, Toni Kroos, Danilo, Luka Modric, James Rodriguez og Pepe har hver scoret en enkelt.

 

Zidane efterlyser flere mål fra sine angribere

Zidane var også ud og efterlyse mere kvalitet hos sine offensive spillere i ugen op til 2-2 kampen mod Las Palmas.

“Bale, Benzema og Ronaldo er i god form, men kan de gøre det endnu bedre? Selvfølgelig kan de det. De kan altid gøre det bedre. Selv når de alle scorer, så ved jeg, at de kan gøre det bedre. De kan alle score to eller tre mål i en kamp, men jeg er tilfreds med, hvad de har præsteret indtil videre”, sagde Zidane som kan glæde sig over, at der er mål i støvlerne på mange spillere på holdet i øjeblikket.

Ronaldo er selvfølgelig Real Madrids favorit til at score første mål i kampen. Ronaldo giver odds 5.00 som første/sidste målscorer, og der er odds 1.95 på “CR7” til at score når som helst i kampen.

Se alle odds på Dortmund vs Real Madrid i Champions League hos bet365, som tilbyder hundredvis af markeder på kampen, samt et stort udvalg af liveodds, når kampen er i gang.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330