Oddset er navnet på Danske Spils ultra populære paraply af væddemål, hvor man kan få lov til at vædde (eller oddse om man vil), på et hav af begivenheder. På Danske Spil finder man blandt andet “Den Lange”, “Måljagt”, “Vinderen” og meget meget mere.

IMG_11092013_173211

Gå direkte til Oddset på Danske Spil.dk og få 500 DKK i bonus – Klik på knappen

 

I dag er det muligt at spille Oddset online på DanskeSpil.dk, og det betyder at du nu kan få en bonus på 500 kroner når du første gang spiller online. Alle gevinster der er vundet på Oddset er naturligvis skattefrie. Danske Spil fik licens til at udbyde spil i Danmark d. 1 januar 2012, og det betyder at spillemyndigheden holder kontrol med, at alt går sikkert til.

I den følgende artikel kan du læse om nedenstående emner:

 • Få 500 kroner i Bonus
 • Sådan spiller du Oddset på DanskeSpil.dk
 • Spil Oddset live
 • Spil på din mobil og tablet
 • Den Lange, Matchen, Vinderen og Resultatet
 • Historien bag Oddset
 • Højeste Odds
 • DM i Oddset
 • Tv-reklamer gennem tiderne

 

Få 500 kr i Oddset bonus

oddset_bonusI dag er det som sagt muligt at spille Oddset online, og det betyder at Danske Spil kan tilbyde sine nye kunder en velkomstbonus på 50% op til 500 kroner. Det betyder at du skal indsætte 1.000 kroner for at få den fulde bonus på 500 kroner.

Alt du skal gøre for at få din bonus er følgende:

 1. Opret en Danske Spil netkonto
 2. Indbetal mindst 200 kr.
 3. Husk at bruge bonuskoden VELKOMST
  – indtastes i kodefeltet i betalingsvinduet

 

Regler og vilkår for bonussen:

For at aktivere bonussen skal du mindst indbetale 200 kr. Når du aktiverer bonussen ved at indbetale og bruge bonuskoden, indsættes bonusbeløbet på din bonuskonto med det samme.

Pengene på bonuskontoen kan ikke bringes i spil eller hæves, men udbetales i stedet til din almindelige Danske Spil-konto i fire lige store portioner efterhånden som bonuskravet indfries.

Du skal gennemspille dit indskud + bonusbeløb 5 gange på Den Lange.

Eksempler på bonussen:

Indskud Bonus Gennemspilskrav
200 kr. 100 kr. 1500 kr.
500 kr. 250 kr. 3750 kr.
1000 kr. 500 kr. 7.500 kr.

 

For hver gang du har gennemført 1/4 af bonuskravet får du en 1/4 af bonusbeløbet. Med udgangspunkt i eksemplerne herover betyder det, at hvis du har en bonus på 500 kr. får du 125 kr. udbetalt, for hver gang du har gennemspillet 1875 kr. på Den Lange.

Kun væddemål til odds 1.50 (eller mere) tæller med ift. bonuskravet. Du har 60 dage til at gennemspille Oddset bonussen, hvorefter den udløber. Det er en super lækker Odds Bonus.

 

Sådan spiller du Oddset på DanskeSpil.dk

De fleste har prøvet at spille Oddset hos den lokale kiosk eller i det lokale supermarked. Men siden 2002, har man faktisk kunne spille online på DanskeSpil.dk. Det er nemt og hurtigt og oprette en konto, og så snart man er i gang, vil man næppe bevæge sig ned i kiosken for at stå i kø igen, når man kan sidde foran computeren og placere sine bets.

Det første du skal gøre er at oprette en konto hos Danske Spil. Når du har oprettet din konto, skal du have indsat penge på din konto. Det tager ikke lang tid, og på Danske Spil kan du indbetale med både Visa/Dankort og ved at lave en simpel bankoverførsel. Når din konto er oprettet og der er penge på kontoen, skal du have fundet ud af hvilke spil du ønsker at spille.

Du finder Oddset under tabben “sport” på Danske Spils hjemmeside. Når du har klikket dig ind under “sport”, kan du fx. vælge en undertab der hedder “Den Lange” som du finder i toppen af siden. Når du har gjort det, finder du den eller de kampe du ønsker at spille på, og “krydser” af med musen.

Når du har valgt de kampe du ønsker at spille på, skal du ude til højre på hjemmesiden, vælge hvor mange penge du ønsker at spille for. Du kan spille fra 10 kroner til 500 kroner. Når du er klar, og har tjekket at du har valgt de rigtige kampe, trykker du på “Køb Spil”, og så vil dit spil være gået igennem.

Når du oddser på Danske Spils hjemmeside, har du mulighed for at få en email, hver gang du din kupon er færdigspillet. På den måde behøver du ikke at sidde og holde dig opdateret hele tiden, men får bekvemt modtaget alt info pr mail.

 

Spil Oddset live

En af de ting som er blevet ekstra nemt efter Danske Spil gik online, er at spille live på Oddset. At spille live vil sige, at du kan spille på en begivenhed når begivenheden er i gang. Det betyder at odds skifter løbende i løbet af begivenheden. Det kan være, at Oddset skifter når det ene hold i fodbold scorer sit første mål.

Du kan også spille på hvem der scorer det næste mål, eller eller hvad med at spille på hvem der vinder første halvleg. Det sjove og spændende er, at man kan sidde og følge kampen live, og dermed selv vurdere hvilket af de to hold der er kommet bedst fra start.

 

danske spil live

Oddset Live er Danske Spils Livebetting sektion, og her har man gjort en ekstra indsats for at gøre deres layout lækkert og overskueligt, så det nemt at navigere rundt mellem de forskellige spilmuligheder.

 

Spil Oddset på din mobil og tablet

Som en af de nyere ting,  er det nu også blevet muligt at spille Oddset på din mobil og tablet. Danske Spil har lavet en super lækker mobil-udgave, som gør at det er lettere end aldrig før at oddse når du er på farten, eller måske er inde og se en fodboldkamp live på stadion.

Lige nu er det kun muligt at spille “Den Lange” og live-oddse på din mobil og tablet, men med tiden vil det uden tvivl blive muligt at spille de andre populære spil. Du kan endnu ikke indsætte penge via din telefon, men hvis du har husket at indsætte midler via din computer, så vil Oddset på din telefon uden tvivl blive dit kæreste eje.

I nedenstående billede kan du se hvordan det ser ud på Danske Spils mobile udgave. Til venstre er der et billede af lobbyen, og til højre er vi i gang med at placere et bet på den kamp vi har valgt at spille på.

Danske spil lobby Danske Spil mobil

 

Den Lange, Matchen, Vinderen og Resultatet

På Danske Spil har du mulighed for at spille alle de populære spil som falder en under paraplyen Oddset, og som du kender fra din lokale kiosk. Det betyder, at du i ro og mag kan sidde foran din computer, studere stats, finde tidligere kampe og meget, meget mere, inden du vælger at oddse.

Den lange

Den Lange er det klassiske 1×2 spil, hvor du skal oddse på, hvilket udfald en eller flere kampe får: 1 betyder som regel en sejr til hjemmeholdet, x betyder uafgjort, og 2 betyder sejr til udeholdet. Den største fokus på Den Lange er Håndbold, fodbold, basketball og ishockey. I lang tid var det kun muligt at spille på 2 eller flere kampe, men i dag kan du spille alle kampe som single. Det betyder at Danske Spil nu er på fuld højde med de andre bookmakere i Danmark.

Matchen

Når du spiller matchen, kan du spille på en lang række senarier på en udvalgt kamp. Det kan være, at du regner med at der vil stå uafgjort ved halveg, og at udeholdet vil hive sejren hjem i anden halveg. I så fald spiller du på x2. Det handler altså om at forudsige forskellige senarier i udvalgte kampe. I dag er udvalget af kampe du kan spille som matchen betydelig højere, end før liberaliseringer, og det gør at Danske Spil er på fuld højde med de andre på markedet.

Vinderen

Vinderen handler om at finde en vinder af en begivenhed. Det kan fx. være vinderen af en fodboldkamp, vinderen af VM eller vinderen af x factor. Danske Spil er den eneste udbyder på marked, som udbetaler fuld gevinst, i tilfældet af at der findes mere end en vinder. Det kan være tilfældet, hvis du spiller på topscoren til fodbold VM. Det kan altså godt betale sig at spille på Danske Spil til lidt lavere odds, da der som regel findes flere vindere til fodbold VM og fodbold EM.

Resultatet

Resultatet handler om at gætte på slutcifrene af en begivenhed. Rammer du rigtig, kan du som regel få rigtig gode odds. Resultatoddsene udregnes ud fra oddsene på Den Lange vha. en ud af tre tabeller (der kendes som R1, R2 og R3).

Måljagt

Her handler det om at forudsige tre resultater, som regel i tre fodboldkampe. Du skal altså gætte på hvad de tre kampe ender med. Det kunne fx være 1-3, 2-2 og 4-0. Har du spillet på de tre rigtige resultater i de tre kampe, kan du ende med store gevinster, alt efter hvor mange spillere der har deltaget i måljagten.

 

Historien bag Oddset

Tilbage i 1948 blev Dansk Tipstjeneste stiftet ved “lov om tipning”, og i 1949 kunne de lancere deres første spil. Vi skulle dog helt frem til 1994, før det blev muligt at spille Oddset. I første omgang skulle man kombinere flere kampe når man spillede på Den Lange, lige som odds ikke blev opdateret når programmet havde forladt trykken.

I dag ser det dog noget anderledes ud, hvor der udkommer nye programmer til kioskerne hele tiden, lige som Oddset kan nå at være skiftet flere gange. På nettet kan man altid se de rigtige odds, så det er klart at anbefale.

I starten var det slet ikke muligt at spille på en enkelt kamp. Med tiden blev det muligt at spille på udvalgte kampe, men i dag er Danske Spil på fuld højde med de udenlandske spilleselskaber, og du kan således spille single på alle kampe. Udvalget er også blevet meget højere

Udover Den Lange, har de andre produkter under paraplyen også oplevet en optimering, så man i dag får langt bedre odds end man gjorde i starten. Man må i den grad side, at Danske Spil tog skeen i den anden hånd, da spillemarkedet blev liberaliseret den 1. januar 2012.

 

Højeste Odds

Tilbage i 2007 blev der registreret en kupon med odds 3068. Det var Bo Sundroos fra Skive der ramte det høje odds, som ikke er blevet overgået siden. Der har dog været en masse spillere der har været tæt på, og der er mere end 150 spillere der siden 2007 har ramt en kupon med et odds på mere end 1000.

Det højeste odds på en enkelt kamp blev vundet tilbage i 2010, da nyoprykkede Hercules tog en overraskende udesejr over mægtige Fc Barcelona. Danske Spil havde før kampen sat odds 25 på en sejr til Hercules, men på trods af det høje odds, var det stadigvæk en god forretning for Danske Spil. Det var nemlig kun 2 procent af spillerne der valgte at spille på en udesejr.

Hvis du har fået mod på at snuppe rekorden fra Bo Sundross, så skal du altså ind på Danske Spil og finde en masse kampe der giver et højere odds end 3068. Du skal minimum spille for 10 kr, for at kvalificere dig i konkurrencen om at have det højeste odds.

 

DM i Oddset

Danske Spil har igennem et hav af år, haft tradition for at afholde DM i Oddset. Det gør de igen i år, og du har naturligvis mulighed for at deltage. Konkurrencen kommer til at køre på Danske Spils facebook side, hvor det er helt gratis at deltage.

Du har altså ikke noget at miste, men mulighed for at blive kåret som Danmarks bedste oddser, og samtidig være en af dem der løber med en fed fodboldtur. I alt skal der findes 15 vindere, så der skulle være en ok mulighed for at dine skills gør, at du kommer i top 15.

 

Tv-reklamer gennem tiderne

En af de ting der for alvor har været Danske Spils varemærke igennem de sidste mange år, har været de sjove Tv-reklamer, der på en sød og kærlig måde har udstillet kvinderne som nogle uvidende individer, som ingen idé havde om mændenes univers. Reklamerne har kørt under temaet “Der er så meget kvinder ikke forstår”. Nedenunder har vi samlet 2 af de sjove Oddset reklamer, som i den grad har skilt vandene.

Oddset – der er så meget kvinder ikke forstår (libero og forærer et mål)