Danske Spil Free bets
DKK500 bonus
888 free bets
DKK1500 bonus
Bet365 Free bets
DKK1000 bonus

Aktuelle Free Bets

 

Sådan får du gratis Free Bets

Risikofrit væddemål, gratis væddemål, free bets… kært barn har som bekendt mange navne, men de dækker alle over det samme, nemlig muligheden for at placere et væddemål for rigtige penge og få indsatsen tilbage skulle ens første væddemål være et tabende væddemål.Per definition er et free bet et omkostningsfrit væddemål, som oftest gives i forbindelse med, at en spiller åbner en konto hos en online bookmaker. Et velkomsttilbud med free bets kan du dog kun bruge én gang – nemlig når du opretter kontoen hos bookmakeren.

Som eksisterende kunde hos bookmakerne vil du også ofte blive tilbudt free bets, hvilket typisk sker i forbindelse med store sportsbegivenheder som VM eller EM i fodbold, Champions League, håndbold-slutrunder eller lignende.
Her vil du som oftest skulle satse penge på en udvalgt kamp, og når væddemålet er placeret, får du et ekstra free bet på liveodds på samme kamp.

Free bets kommer i mange forskellige afskygninger, men fælles for dem alle er, at der altid er regler og vilkår forbundet med et free bet-tilbud. Hold derfor for øje, at det kan være en rigtig god idé at gennemlæse regler og vilkår for de free bets du støder på hos bookmakerne, så du ved præcist hvordan tilbuddet gælder.

 

 

Hvad er et Free bet?

Der er væsentlige forskelle på en indsætningsbonus og et gratis bet/free bet.

Reglerne for et free bet er typisk:

1: Placer et væddemål.

2: Hvis du vinder, indkasserer du gevinsten.

3: Hvis du taber får du ret til et nyt væddemål af samme størrelse som dit tabte bet.

4: Vinder du på dit free bet udbetales gevinst minus værdien af free bet*.

 

* Et free bet er derfor en anelse mindre attraktivt end det lyder i og med, at man ikke får udbetalt selve gratis bettets størrelse, hvis man vinder. Dog er der stadig meget fin idé i at tage imod disse gratis bets, da man trods alt får ekstra chance for at ramme et væddemål.

 

Hvor finder jeg free bets?

Nu sidder du måske og tænker: “Hvordan finder jeg disse free bets?” og til dét spørgsmål er det bedste svar, at den nemmeste måde at få information om denne type kampagne er, at oprette bettingkonto hos de største online bookmakere med licens i Danmark, og sørge for at modtage deres nyhedsbreve.

Ofte dukker disse free bets nemlig op med mindre end 24 timers varsel forud for en stor sportsbegivenhed, og derfor kan skibet så at sige være sejlet inden du opdager det ved et tilfælde.

Modtager du derimod nyhedsbrevene, vil du aldrig gå glip af de bedste tilbud, sålænge du husker at tjekke din email dagligt eller i det mindste de dage, hvor du ved du skal se en spændende kamp i TV og er klar til at spille lidt penge på den. Hvorfor så ikke gøre det næsten risikofrit?

Her kan du se listen over de bedste bookmakers i Danmark.

 

bet365-580x330

Bet365 er én af de bookmakere i de danske marked, som ofte tilbyder free bets (risikofrie væddemål) til sine kunder. Bliv opdateret i din indbakke med Bet365s nyhedsbreve, når der er tilbud om free bets til dig og de andre kunder.