Få 100% op til 2.000 DKK i bonus hos NordicBet

Hvorfor oddse hos NordicBet?

Nordicbet har i mange år været en af danskernes foretrukne bookmakere på nettet, hvilket skyldes konkurrencedygtige odds og kampagner til sportsbetterne.

Derfor fik Nordicbet naturligvis også dansk licens i 2012, da den nye spillelov blev indført, og det betyder at alle dine gevinster er 100% skattefrie, når du spiller her.

Med en velkomstbonus på 100% op til 2000 kr., som du kan aktivere både fra PC eller mobilen, får du en super start på dit betting eventyr hos NordicBet.

Bonussen er let at spille fri, og som noget nyt kan du både spille bonussen fri ved at spille odds hos NordicBet på mobil, tablet eller PC.

 

Bonustilbud

Du får en velkomstbonus på 2.000 DKK hos NordicBet

Indbetal mindst 100 kr. for at modtage en matchende bonus fra NordicBet.

Sådan spiller du

1 Gå til NordicBet.dk og opret konto

2 Benyt koden

3 Indbetal 100 kr. - 2000 kr. for at modtage en matchende bonus

4 Bonussen gennemspilles 6 gange til odds 2.00 eller højere

5 Spil bonussen fri på computer, mobil eller tablet

 

2000 kr. Nordicbet odds bonus

Som ny spiller hos Nordicbet får du 100% op til 2000 kr. i bonus på din første indbetaling med et minimumskrav om 100 kr. indskud for kunne aktivere bonussen.

Det vil sige, at hvis du indbetaler 100 kr. så har du 200 kr. at spille for, mens du ved en indbetaling på 1000 kr. vil have 2000 kr. at spille for. Pengene er tilgængelige på din konto med det samme, hvilket betyder at du kan bruge dem til at spille for.

Du skal satse bonusbeløbet 6 gange på odds 2.00 eller mere,  før du kan udbetale bonussen – eller overføre den til f.eks. casino eller poker. Med et omsætningskrav på 6 gange til odds 2.00, har vi med en af markedets bedste bonusser at gøre.

Indbetaler du f.eks. 500 kr., og modtager 500 kr. i bonus, skal du omsætte 1000 kr. x 6 = 6000 kr. til mindst odds 1.50 pr. væddemål, før bonussen er spillet fri. Bestemt et overskueligt krav.

Gevinster du har vundet med dine bonuspenge betragtes som bonusgevinster, og disse kan ikke udbetales før du har opfyldt bonussens gennemspilningskrav.

Hvis du ikke ønsker bonussen, men har fået den alligevel, skal du være opmærksom på at du skal kontakte Nordicbets kundeservice for at få bonussen fjernet, inden du spiller for pengene – inkl. den indbetaling der aktiverede bonussen.

Forskellige regler og vilkår gør sig som altid gældende, når man får en sportsbetting bonus på nettet, og vi anbefaler at du bruger et par minutter på at læse resten af bonussens vilkår igennem på Nordicbets hjemmeside inden du indbetaler penge og dermed aktiverer bonussen.

Få din 2000 kr. bonus hos NordicBet >>

* R/v gælder

 

nordicbet_betting_app

 

Spil odds hos NordicBet.dk

odds_hos_nordicbetdk

Når du vil spille odds hos NordicBet.dk, kan du nemt navigere rundt mellem de forskellige sportsgrene og events via menuen til venstre på forsiden. Samtidig får du et hurtigt overblik over de mest populære kampe i den nærmeste fremtid, og hvilke igangværende events, du har mulighed for at livebette på.

 

Sådan udfylder du din spillekupon

Spillekupon hos NordicBetNår du navigerer rundt mellem de mange odds hos NordicBet, kan du løbende tilføje valg til din spillekupon, som opdateres automatisk hver gang du tilføjer – eller sletter – et valg på kuponen.

Er du i tvivl om du vil spille på en kamp eller ej, så smid den bare på kuponen, for det er altid nemt at fjerne uønskede væddemål igen, inden du vælger hvor meget du vil satse. Det er ikke ligesom i kiosken, hvor du skal starte forfra, hvis du har sat et kryds forkert, så det er nemmere at tilføje og fjerne igen, end at skulle navigere tilbage og finde oddsene igen senere.

Ønsker du at spille systemspil, tilbyder NordicBet selvfølgelig også denne variant. Vælg mellem “Single, kombination og system” i toppen af din spillekupon, for at vælge om du vil spille kuponen lige på eller som et system, hvor du kan tåle at ryge af på én eller flere kampe og stadig få gevinst.

 

Live betting på Nordicbet

Live betting sektionen hos Nordicbet er en af de mest velfungerende vi er stødt på i det danske bookmaker-marked.

Live betting-spiludvalget er stort hos Nordicbet og derudover er det også nemt at sortere imellem de forskellige sportsgrene, så man som spiller ikke behøver se på odds fra sportsgrene man ikke er interesseret i.

Live odds hos NordicbetDK

 

TIP: Med livebet kalenderen kan du hurtigt få overblik over hvilke kampe der er i gang, og hvilke der begynder om kort tid. På den måde får du det fulde overblik, hvilket gør det nemt at spille.

 

Odds fra mobilen – uden NemID

De fleste af os kender det der med, at være på farten og pludselig komme i tanke om, at man har glemt at få spillet på en bestemt kamp. Måske skal du se håndbold-finalen med svigerfamilien eller er på vej på sportsbar med vennerne for at se engelsk Premier League-bold, da det går op for dig, at du da lige skal have spillet på kampen. Med Nordicbets mobil-betting er det ikke længere et problem.

Nordicbet har mobil-betting til alle typer smartphones og tablets – Android og iOS. Det eneste der kræves er, at du har internet-adgang på mobilen eller din tablet.

Endnu en smart feature ved mobil-betting er, at du slipper for at logge ind med NemID. Hvis du vil spille fra mobilen skal du blot logge ind med dit brugernavn og kodeord, og vælge dine kampe efter behag.

Du kan dog ikke oprette en Nordicbet-konto fra mobilen, så det skal du gøre fra din almindelige PC på forhånd. Så snart kontoen er oprettet, kan du logge ind fra mobilen uden problemer.

 

Kontakt NordicBet kundeservice

Af og til kan man have brug for at tale med en kundeservice-medarbejder, når/hvis der opstår tvivlsspørgsmål omkring et væddemål, en bonus, et free bet eller hvad der ellers kan dukke op af uventede spørgsmål. Skulle du befinde dig i en situation, hvor du har brug for at kontakte NordicBet, kan dette ske via en af følgende kanaler:

  • Live Chat (åben fra kl. 8.00-24.00 alle ugens dage)
  • Email: support-dk@nordicbet.dk
  • Telefon: 80250762

Du kan også besøge NordicBet.dk og finde en detaljeret FAQ med svar på de mest gængse problemstillinger man kan opleve som betting-kunde hos NordicBet og andre bookmakere.

Licens
Dansk licens
Bonus
100% op til 2.000 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos NordicBet
Opret en konto hos NordicBet og få 2.000 DKK i velkomstbonus