Hos Danske Spil kan du spille på Den Lange, som er en del af Danske Spils Oddset. På Oddset kan du vælge mellem en række forskellige spil såsom Matchen, Måljagt, Resultatet, Vinderen og altså også Den Lange.

Den Lange kan beskrives som en lang tipskupon, hvor du selv vælger dine kampe. Der er som regel mere end 100 forskellige begivenheder på Den Lange, som du frit kan vælge imellem og tilføje din kupon.

Ud for hver kamp kan du se hvilke odds du får på den enkelte kamp, og med et simpelt klik med musen på 1, X eller 2 tilføjer du kampen til din kupon.

Når du er færdig med at vælge dine kampe, kan du se din kupon i højre side af skærmen, hvor det samlede odds også fremgår.

Herefter vælger du hvor meget du vil satse på din kupon og gennemfører købet ved at trykke “Køb spil”.

 

Spil Den Lange hos Danske Spil >>

 

 

Den Lange systemspil

Den_Lange_kupon_eksempel

I eksemplet herover har vi valgt at spille en Triple (dvs. en kupon med 3 kampe). I eksemplet skal vi gætte korrekt på udfaldet af alle tre kampe før vi vinder penge, men der er også mulighed for at vælge systemspil, hvor du kan vinde ved at gætte f.eks. 3 ud af 4 kampe rigtigt.

Der er i alt 12 forskellige systemspil som strækker sig fra 2 ud af 3 rigtige op til 6 ud af 7 rigtige, så der er rigeligt med valgmuligheder på Den Lange.

Når du spiller systemspil på Den Lange skal du være opmærksom på, at der genereres flere kuponer end bare én. Det er en forudsætning for at du kan gardere dig mod at falde af på enkelte kampe.  Spiller du f.eks. systemet 6 ud af 7 laver systemet automatisk 7 kuponer for at sikre at du vinder, hvis du kun gætter 6 af de 7 rigtige. Satser du 100 kr. pr. kupon bliver dit samlede indskud derfor 100 kr. x 7 kuponer = 700 kr.

Et tip herfra er, at når du spiller systemspil bør du huske at spille kuponen “lige på”. Det betyder, at du også bør tage alle dine kampe på samme kupon, for hvis du rammer dem allesammen bliver udbetalingen meget større.

Du behøver naturligvis ikke satse en formue – bare 10 kr. eller 20 kr. kan være rigeligt, hvis du spiller 7 kampe på samme kupon og rammer dem allesammen.

 

Den Lange opdatering

Når du har spillet din kupon og alle kampene ruller, vil du naturligvis gerne følge med hvordan det går.

På Danske Spils hjemmeside kan du følge en Den Lange opdatering side, hvor alle kampene du finder på Den Lange opdateres løbende efterhånden som de skrider frem.

Den Lange opdateringen foregår nærmest omgående så snart målene hamres ind rundt omkring i de forskellige kampe, og det er ikke kun fodboldkampe du kan følge med Den Lange opdatering.

Også resultater fra sportsgrene som tennis, basketball, håndbold, ishockey, baseball og alle andre sportsgrene du finder på Den Lange kan du følge løbende på Danske Spils hjemmeside.

Her kan du se et eksempel på Den Lange opdatering:

Den Lange opdatering

 

 

Den Lange livebetting

Du kan naturligvis også spille livebetting på Den Lange, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du ikke nåede at få spillet inden kampen startede.

Det kan også være, du gerne lige ville kigge holdene lidt an, inden du valgte din vinder, og med Den Lange Live kan du spille fra kampens start helt til sidste fløjt.

Her kan du også se uddybende statistik fra kampene mens de er i gang. Det er dog ikke alle kampe du finder på Den Lange, som også kan spilles på Den Lange Live, hvilket er lidt ærgerligt.

Men udvalget er stadig stort, og alle de største sportsvæddemål er selvfølgelig repræsenteret på Live-kuponen.

Danske_Spil_Live